Оставиха в ареста Колин Колев, обвинен за грабежа на милиони от инкасото

По делото има разпит на свидетел с тайна самоличност
Обновена: 23 дек 2023 19:23 | 23 дек 2023 19:05, Александър Попов
15
Оставиха в ареста Колин Колев, обвинен за грабежа на милиони от инкасото
При обира бяха отмъкнати 5,3 млн. лв. Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд остави в ареста Колин Колев. Той бе задържан по обвинение за участие във въоръжен грабеж на 15 ноември миналата година.

При инцидента, станал до голям столичен търговски център, бе обран инкасо автомобил и бяха откраднати 5,3 милиона лева.

По-рано днес стана ясно, че по делото има разпит на свидетел с тайна самоличност. Той е един от хората, които Колев повикал в началото на 2022 година. Пред разследващите мъжът разказа за случилото се. Именно тайният свидетел е разказал как е станал обирът на инкасото. Така, чрез разпита на свидетеля и след видеотехническа експертиза, става известно, че петимата нападатели били в дълги черни роби, маскирани и с ръкавици.

Още по темата
На колите са били поставени крадени украински номера. След обира до МОЛ-а нападателите тръгнали към паркинга на голяма столична болница, след което завили по черен път. Там имало оставени други коли.  

По непотвърдена информация се смята, че обирът е извършен от групата на Иван Ценков - Турчина, който е обявен за издирване. Единствено на него обвиненията са му повдигнати задочно. Другият обвиняем е Михаил Павлов, известен още като Мишо Коня. Той в момента е в затвора, където излежава присъда за друг обир.

Обвинението срещу тях е за участие в организирана престъпна група и за въоръжен грабеж в особено големи размери.

Защитата на Колев категорично заяви, че няма данни той да е бил в автомобилите, нито да е участвал в престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пак отбивате номера за пред очите на хората младите момичета почнаха да смучат по 100 близалки на месец, това как ще го обясните Стоянов, това е безумие вече!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие в системата да не си мечтаете да има червени фенери като в Холандия в Студентски град? Защо позволявате толкова обем от компаньонки? До кога?
11
0
 
1
 
! Отговори
информ-дезинформ преди 4 месеца
Само подготовката за да ограбиш инкасото е 100 000 бона ,ами ако ви сбарат организир,престъп'ю.груп въоръж, грабеж-- ще им думнат на всеки по 20 г. --- баш действащите лица може да са 3-*** или 4 ,ама поне още 3 *** са били или почти на ясно или наясно какво става-- шанса да те сбарат е голям някой може да извърши и др престъпл и да пропее за да стане защитен свидетел--на такива грабежи и такъв риск тряба да си постоянно във нещата и полицаите ги знаят само трябва та го докажат .
10
0
 
0
 
! Отговори
информ--контрадезинф преди 4 месеца
Хвърля се нещо по вестниците и така--може разследв. да са на косъм от истинските и за да им разсеят съмненията да ги успиват за да не се разбягат и укрият ,парата е много и е завъртяна притежателите и са внимателни и със възможности ,,,,
9
2
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
По-скоро от ГЕРБ. Те са еталон за крадци.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колин ? Тоя да не е мириканвц нещо?
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колин ще бъде много актуално име в пандата!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пуснете човека. Празници са. Божков окраде милиарди пък си спинка вкъщи,а този не го пускат. Варвари.
5
5
 
12
 
! Отговори
Дипломат преди 4 месеца
По всичко изглежда, Колин Колев е лице с двойно гражданство по рождение. Ако негов кръстник е бил адмирал Колин Пауъл, става и за министър на външните работи, и за министър на войната в подмандатната територия, управлявана в момента от Кенет Мъртън.
4
3
 
7
 
! Отговори
Ех, има две имена? преди 4 месеца
Значи тия са настъпили яко Шефа на територията по таш.аците. Ще има и назидателни присъди. ПП: За "Текнополис" ще да е. Шефа на територията го открадна с шутове от собствениците, които го създадоха. Още преди около 10 години.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно време хайдутите са крали от турсците които са събирали дънъците.Явно инкасо автомобилите са лесни за обиране в България.
2
4
 
3
 
! Отговори
Пуржо преди 4 месеца
Една жена на спирката казала...
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Става за депутат от ОПГ пп-дб-дпс