Оставиха в ареста спипания с дрога в раницата

Наркотиците са били на стойност 52 000 лв.
4
Оставиха в ареста спипания с дрога в раницата
Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Бургас наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на мъж, обвинен в държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества на стойност над 52 000 лева, съобщиха от съда в Бургас. Обвиняемият е задържан при специализирана полицейска операция. Наркотичните вещества са открити в раницата на обвиняемия, който е заловен пред жилищен блок.

В раницата са открити амфетамин, метамфетамин и канабис на обща стойност 52 896 лева. Те са били разпределени в пакети с различна големина. Мъжът е обвинен и за противозаконно държане на 167 боеприпаса – патрони с различен калибър.

Mъжът бе задържан на 21 декември м. г. от служители на бургаския отдел на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Серсема преди 3 месеца
Ха,ха,цензура за името Г.а.н.ч.о.(***).Че това си е българско име.Бургия може *** не може?
3
0
 
2
 
! Отговори
Серсема преди 3 месеца
Само кокошкари младите. А какви българи бягащи от репресивния режим преди "Голямата промяна" е имало.*** бургията след излизането си от Затвора за опит за незаконно преминаване на границата не се е отказал да живее в свободния свят.След като се напили с градския си от Варна чашката в ресторант "Гъмза" яхнали мотора и минали нелегално в Сърбия,Италия и отседнали в Швейцария,където се разделили.*** откраднал ковчега с останките на Чаплин и искал от жена му милион за да го върне
2
2
 
2
 
! Отговори
Когато пушехме преди 3 месеца
Маклсетата и бягахме от от чИнгетата.
1
4
 
3
 
! Отговори
Канабиса преди 3 месеца
Е време да се легализира!