Убийците на 49-годишния Кирил Русев остават в ареста

Имало риск да се укрият
8 яну 2024 20:52, Стела Стоянова
25
Убийците на 49-годишния Кирил Русев остават в ареста
Снимка БГНЕС, архив

Петър Александров и Александър Кинов, обвинени за убийството на 49-годишния Кирил Русев, остават в ареста. Това реши късно тази вечер съдът.

Петър Александров е син на бившия финансов министър Стоян Александров. Според събраните досега доказателства, Александров и Кинов са убили Кирил Русев заради финансови задължения към Петър Александров в размер на 200 000 лева. Кинов е гробар, а тялото на жертвата беше открито в морга с фалшиви документи. Самият Кинов е напуснал територията на страната към Сърбия с личната картата на жертвата.

Тази вечер магистратите прецениха, че има риск Петър Александров и Александър Кинов да се укрият и затова двамата остават под стража. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: убийствоКирил Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
23
 
! Отговори
Как минаваш граница преди 4 месеца
С чужда лична карта е въпрос за 100000 евро
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
логическа логика на съда особено след като се знае че са бегали особено единия. Само не е оформена логиката как са го фанали за полвин час в Сърбия...И също логическата логика как ще си получат парите като го убият. От 300 хиляди станаха 200 хиляди айде утре като се уточните да станат 100 хиляди...
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стоян Александров-бащата, ми преподаваше корпоративни финанси в УНСС, голям дзвер и нервак беше, много късаше, имаше колеги по 6-7 пъти се явяваха и пак ги късаше. Всичко това за пари, да му платиш! Да гори в Ада!