Делото "Дебора" тръгва на Свети Валентин в Пловдив

Три са обвиненията срещу Георги Георгиев
31 яну 2024 10:56, Стела Стоянова
11
Делото "Дебора" тръгва на Свети Валентин в Пловдив
Снимка БГНЕС, архив

Обвиненият в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната Дебора от Стара Загора Георги Георгиев застава пред Пловдивския районен съд на 14 февруари. Делото беше изпратено в Пловдив, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод.

Георгиев е с 3 обвинения. Първото е, че на 26 юни м. г. с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин чрез нанасяне на удар с юмрук в главата и 18 порезни рани с макетно ножче е причинил на момичето двустепенна средна телесна повреда и я е обезобразил. За това престъпление законът предвижда от 2 до 10 г. затвор. Второто е, че на същата дата  остригал с електрическа машинка част от косата ѝ, като я ударил с юмрук в лицето. Наказанието за това е до 6 г. затвор. Същото наказание се предвижда и за третото твърдение на прокуратурата - че в периода от април до 25 юни м. г. 6 пъти се е заканил с убийство на Дебора, пише "24 часа".

След задържането си Георги Георгиев първоначално беше освободен, но в момента е в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: делодебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма никакъв "свети" "Валентин" в православието, от какъв зор ежегодно се пробвате да ни го ашладиствате???
7
2
 
1
 
! Отговори
най-после преди 2 месеца
Бабаита в панделата за дълго !
6
1
 
1
 
! Отговори
КАСТРАЦИЯ преди 2 месеца
Скопете мутрата!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на българския съд.За една подстригана коса на жена делото тръгна след една година, а за едно убийсто на мъж след една година тепърва ще вкарват убийцата в ареста.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига ни занимавахте с тази-уж 200 разреза накрая излязоха 18,нон стоп е по тв няма следа от белези,пее чалга няма и следа от психически травми. Големите протести дето бяха сега защо ги няма като убиха Пейо? Къде са кресливите нпо-та?нито 1повече сми айде сега нито 1 повече. Случаят с тази първо беше скрито покрито и се използва за спешна промяна в закона за да ни доближи още по скоро до приемането на инст.конвенция. Ама айде като се протестира да е винаги когато има насилие не само когатоеУдобн
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как и накъде се тръгва на Свети Валентин ?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мъките нанчалга проститкитени техните батки не са ми на дневен ред.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изредиха всеки съдебен лекар между Пловдив у Бургас, докаъо намеря този, който даде "правилнатя" ексоертиза за обвинението