Доживотна присъда за убиеца на брокерката Теодора Бахлова

Тя е постановена от съда в Бургас, може да бъде обжалвана
1 мар 2024 10:55, Елка Василева
19
Доживотна присъда за убиеца на брокерката Теодора Бахлова
Снимка: архив, БГНЕС

Най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна наложи съдът в Бургас на строителния предприемач Станимир Рагевски.

Още по темата
Бизнесменът е признат за виновен за убийствата на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния строителен работник Юмер Мехмед. Той е осъден да плати и общо 400 000 лева кръвнина на дъщерята и майката на убитата брокерка, както и общо 40 000 лева на майката и приятелката на Мехмед, предаде bTV.

В съдебната зала и по време на целия процес Станимир Рагевски запази мълчание и до момента не е обяснил мотивите си за жестокото престъпление.

Спор за имущество е причината за убийството на брокерката. Зад смъртта на 28-годишния мъж пък стоят неразплатени финансови средства. Предполага се, че той е знаел за убийството на Бахлова и е изнудвал Рагевски за пари.

Всичко това стана ясно в хода на досъдебното производство. И двете убийства са извършени по изключително жесток и идентичен начин. Двете жертви са убити с пистолет „Макаров“ със заличен фабричен номер. След това телата им са разчленени, поставени в бидони с киселина и заровени на различни места в града.

Оръжието беше открито в ресторант в центъра на Бургас, стопанисвано от съучастника на бизнесмена, който е работел като готвач в заведението. Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Питане преди 1 месец
Добре, съда е постановил този убиец да плати на роднините на жертвата една доста голяма сума за стандарта на България; от къде той ще вземе тези пари и да ги изплати на хората ..?
17
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Тъста му полковни умря и няма кой да го спасява вече. Ето корумпираните съдии до къде са довели нещата, един жесток и безскрупулен убиец да си мисли, че ще остане ненаказан както до сега, но бургаския съд свърши брилянтна работа и доведе този път делото до край и наказа убиеца с най-строгото наказание, което съществува в момента у нас.
16
0
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
"Доживотен затвор без замяна", Рагевски е жесток и опасен човек.
15
0
 
6
 
! Отговори
Браво на Бургаски... преди 1 месец
Браво на Бургаските съдии - доживотен затвор без право на замяна!
14
4
 
17
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
По принцип всички брокери са измамници. Просто това им е бизнеса. Така че изобщо не ме учудва , че има и застреляни. Даже се учудвам, че са толкова малко. Работиш цял живот, спестяваш и накрая един брокер те прекарва яко. Хора, осъзнайте се, не се доверявайте на брокери! Те нямат за цел да ви помогнат, а само и единствено да се облагодетелстват на ваш гръб!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10, всъщност той е искал да ѝ вземе имот. Този е тотален психар!
12
1
 
0
 
! Отговори
do 10 преди 1 месец
мнооого си до лен
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко знаете!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом е брокер ,го е измамила
9
0
 
14
 
! Отговори
Един преятел пита преди 1 месец
Защо мехмедчо е оценен на 10 пъти малка сума?
8
2
 
18
 
! Отговори
122 преди 1 месец
Юмер Мехмед не е никакъв строителен работник, а е част от бандата на Митьо Очите. Типичен престъпник. Той е съдействал и изнудвал после Рагевски за убийството. Брокерката е една м...ва, която е била изключително близка с Рагевски и му е оправяла далаверите. Така че, не ги ппавете невинни жертви. Мафията просто си е разчистила сметките.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оня, дето е знаел за убийството и го е изнудвал защо пък трябва да го лежи и да му плаща кръвнина, това го прави отчасти съучастник за първото убийство.
6
2
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Защо майката на Мехмед получава десеторно по-малко от майката на Теодора? Безпристрастен ли е съдът?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбрали са се като мъже :)))
4
0
 
7
 
! Отговори
всичко е от позиция преди 1 месец
на силата . искал е и ги е атакувал с пистолет . сигурно е атакувал и други . няма никога да разберем . Момата го осъдиха за 5 убииства , а килърите 7 бяха с поне 12-13 . няма значение . лобиста от бургас сега да иска поне 30 000 евро .
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Младите са алчни , мързеливи и бързо искат да забогатяват. Бургас е един от най криминалните градове. Така върви от времето на социализма.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aбсолютно одобрявам присъдата, но тук възниква въпроса защо други убийци, за подобни деяния, получават само по 10 - 15 години, от които я лежат половината, я не? Кога всички убийци ще започнат да получават еднакво строги присъди?
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЛЧНОСТТА УБИВА ДУШАТА! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ОТРОВА!