Сензация! Рафа Надал отпадна в 1-ия кръг на "Уимбълдън"

Световният номер 135 Стив Дарси смачка испанеца с 3:0 сета
Обновена: 19 юли 2013 09:00 | 25 юни 2013 09:42, Красимир Ангелов
4
Сензация! Рафа Надал отпадна в 1-ия кръг на "Уимбълдън"
Надал отпадна сензационно в първия кръг. Снимка: Reuters

Рафаел Надал приключи рано участието си на "Уимбълдън", след като загуби шокиращо още в 1-ия кръг на турнира от белгиеца Стив Дарси.

Последният стигна до успех в три сета - 7:6(4), 7:6(8), 6:4. Само преди две седмици, след като спечели френския "Ролан Гарос", Матадора капитулира на английска земя.

Притеснителното в този мач е, че очевидно Рафа имаше сериозни проблеми с предвижването, като по всяка вероятност става въпрос за травма.

Това бе първото отпадане на Рафа в 1-ия кръг на турнир от "Големия шлем" в 35-те участия в надпревари от сериите на АТП 2000.

През миналата година испанецът отпадна във втория кръг на същия турнир, когато бе победен от Лукаш Росол, като тогава също имаше проблеми с травма.

Без съмнение обаче победата за Дарси бе най-неочакваната и най-голямата сензация в света на тениса за тази календарна година.

Все пак белгиецът напълно заслужено стигна до успеха в този мач. От загубата на Надал може да бъде най-доволен Роджър Федерер, тъй като по силата на жребия двамата щяха да се срещнат на 1/4-финалите.

Как се разви срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като фен на Федерер би трябвало да мразя Надал,но не е така!Уважавам го,защото не се сещам за друг тенисист,който да се раздава така докрай,дори когато видимо не му върви играта и отстъпва пред съперника,голям характер,никога не съм го виждал да мрънка или да се оправдава!Жалко,че отпадна толкова рано,един 1/4 финал срещу Фед щеше да бъде празник за тениса,но случва се понякога и той е човек!От друга страна той е най-неудобният съперник на моя човек,така че пътят към 8-та титла е открит! GO FED!
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле ако *** беше извадил късмета да играе с контузеният Надал сега бг медиите щяха да ореват целият свят.Не виждам за подобни статии когато говорят за *** изрази като НЕСЪМНЕНО МНОГО ТАЛАНТЛИВИЯТ,ПРЕВЪЗХОДНИЯТ,ОТЛИЧНА ИГРА,БЕЗАПЕЛАЦИОННИЯТ?!Защо бе другари ,ДРАСКАЧИ???
1
3
 
11
 
! Отговори
Бърка си отзад преди 10 години
Тоя пък е такъв Противняк и Нагляк! Все си бърка в *** и после си го мирише...