Гришо падна с три позиции

Джокович официално стана №1 в света
3 фев 2020 12:07, Веселин Коларов
6
Гришо падна с три позиции
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби три позиции в ранглистата и стартира новата седмица като 23-а ракета в света. Спадът на Гришо се дължи на ранното му отпадане на Откритото първенство на Австралия.

Той беше елиминиран във втория кръг от Томи Пол след здрава битка с 4:6, 6:7 (6), 6:3, 7:6 (3), 6:7 (3). Мачът продължи 4 часа и 25 минути. Димитров имаше да защитава точки от 1/4-финал от миналата година, но не успя.
 
Сърбинът Новак Джокович официално се върна на върха в световната ранглиста. Това стана факт, след като защити титлата си в Мелбърн и измести от 1-то място Рафаел Надал. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ж.К-в която живея и още в три започваме да плачем,да си късаме ризите,защото мишо от старозагорско започва да слиза"надолу".Не ни занимавайте с този съсел,когато 80% от българите се чудят как ще изтикат зимата.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много отдавна КАЗАХ че на ДришУ съдбата е да бъде пълнеж в тура както и останалите 95 от топ-100.За да греят звезди като Ноле, Надал, Федерер и т.н. трябва ПЪЛНЕЖ от снонимници.Толкова ли е трудно да *** разбИрИетИ бе селяни прости?!?!
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се чели нещо за Джокович - кои и колко мацки е сменил и т.н. За това е 1. Нашият повече го кара на живот. Така си е решил и за това е на тези позиции.