Кървава вендета! Мъж гръмна жена си и съсед, мислел ги за любовници

Ужасяващата сцена се разиграла в хасковското село Козлец
Обновена: 30 май 2018 18:10 | 30 май 2018 12:45, Веселина Йорданова
108
Кървава вендета! Мъж гръмна жена си и съсед, мислел ги за любовници
Снимка: БулФото, архив

Двойно убийство е било извършено в хасковското село Козлец около 09:30 часа сутринта. Застреляни са 44-годишна жена и 48-годишния ѝ съсед. Заловен е предполагаемият извършител - 45-годишен мъж, с когото жената е живеела на семейни начала.

Според първоначалните неофициални данни убиецът си внушавал, че жена му и съседът му са любовници. Твърди се, че пушката, с която са застреляни, е законно притежавана.

Според "Дарик" двойният убиец се казва Гюнай Мюмюн Мустафа. Свидетел на действията му са станали двете му дъщери на 5 и 25 години.

Убитият съсъд е на 48 години, казва се Мехмед Мюслюм Мехмед. Той не е бил в къщата, когато е извършено убийството. Бил е пред своя дом, ремонтирал е трактора си, когато е чул изстрел.

Насочил се е към къщата на убиеца, но е бил застрелян от него, преди да успее да влезе в дома. Твърди се, че убиецът е застрелял съседа си от двора на своя дом.

Според непотвърдена информация 45-годишния Гюнай е насочил пушката си и срещу криминиластите, пристигнали на мястото на убийството. При навлизане в къщата убиецът е зареждал пушката си. Моментално е бил неутрализиран.

И убиецът и съседът му са били ловджии. Това обяснява наличието на разрешително за пушката, с която е извършено двойното убийство.

Всичко се е случило пред погледа на двете дъщери на Гюнай. По-голямата на 25 години продължително време го е умолявала да не убива майка й. Другото момиче, което е на 5 години, е с увреждания и вероятно не осъзнава какво е станало.

Според запознати преди месец убиецът е посещавал психолог, тъй като е изпаднал в психично разстройство.

Подозирал е почти всеки мъж в селото, че заглежда жена му или че има любовна връзка с нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мюмюн убива Мюслюм
7
3
 
37
 
! Отговори
Хюрдюн Бюбюн Тютлюпю преди 5 години
Много тъжна история.
6
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не изписвате имената на хората само с инициалите им ?---Статията не отговоря на изискванията на новия европейски закон ( GDPR ).
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма МВР и съд и всеки се защитава сам.
4
9
 
50
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Ако ще имаме преврат в България, ще бъде извършен от ловджиите. Там има най-много оръжия.Но понеже повечето са мързеливи дембели, мразещи животните- затова преврат скоро няма да има.Ха със здраве
3
0
 
39
 
! Отговори
Миташки преди 5 години
Луда работа
2
4
 
42
 
! Отговори
Грешка преди 5 години
Трябвало е да го неутрализират завинаги! Сега процес, дела, храна, топло и т.н..След, като е насочил оръжие срещу полицаи се НЕУТРАЛИЗИРА, а не неутрализира!За това няма респект от полицията и си позволяват да налитат на полицаии!
1
8
 
91
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Започва да става като в Тексас. Лека полека се американизираме и няма смисъл човек да емигрира в САЩ.