Бесен среднощен дрифт в Петрич – две окървавени деца в болница!

Още две деца са ранени при инцидента, но те са изписани
Обновена: 16 авг 2018 09:45 | 16 авг 2018 08:30,
175

Снимки: Stoqn Dimitrov/Facebook

Четири деца са блъснати в Петрич след среднощен дрифт на автомобил.

Кървавите снимки от мястото на инцидента са качени във Facebook от очевидец на инцидента.

Стоян Димитров пише, че пътния ад е станал пред очите му малко след полунощ.

По първоначална информация тежко ранени са брат и сестра, на 18 и 16 години. Лекарите са ампутирали единия крак на момчето. Момичето пък е с множество фрактури.

Състоянието им е тежко, настанени са в реанимация, обяви пред Bulgaria ON AIR лекар от МБАЛ "Рокфелер".

Другите две блъснати деца са освободени за домашно лечение.

Тийнейджърите били пометени от "Опел", докато стояли на тротоара под навес заради дъждовното време.

От МВР потвърдиха за катастрофата, като единствено коментираха, че шофьорът на автомобила е 18-годишен. Пробата му за алкохол е отрицателна.

"Приятели, няма да пиша имена на потърпевшите, защото това не е сензация. Снимките ги качих с такава цел, нека всеки шофьор ги види и добре си помисли. Това са нашите деца... Във войната по пътищата трябва всички да бъдем заедно и да забравим различията помежду ни", призовава от социалната мрежа Стоян Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
10
 
! Отговори
очаквам преди 5 години
застрахователните компании да повишат гражданската с нови 40% поради невъзможност да покрият щетите от инцидента. След което герберастки *** ще плъзнат да обясняват, че който няма пари за застраховка трябва да ползва градския транспорт. #for debils by debils
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я кажете колко гражданска е плател новобранеца та да се посмеем.За справка такива шофьори в белите държави плащат минимум 1000 евро застраховка.
73
0
 
10
 
! Отговори
Филип преди 5 години
И после такива *** плащат 250 лв. гражданска толкова колкото моите родители за голфчето им без инциденти от 18 г.
72
5
 
16
 
! Отговори
За 30 години преди 5 години
от страна с ред и морал, макар и бедна, но годна за живеене, се сринахме до коптор, населен със скотове, живеещи единствено за да консумират. Да благодарим на ЕУ, УС, НАТО, Билла, Паси и разбира се Плевнелиев.
71
0
 
16
 
! Отговори
А бе преди 5 години
това да не е братът на Габи?? Пуснаха ли го вече? Разплака ли се в съда пред съдиите с меки души? Бойко ще дойде ли да оправи нещата и да зашие крака на момчето?
70
7
 
11
 
! Отговори
айде преди 5 години
на изборите всички пак за Боеко, защото той няма алтернатива. Пък следващия път може да са вашите деца. Ама важното е да е демокрация и европейците да ни хвалят.
69
1
 
30
 
! Отговори
До кога преди 5 години
До кога ще търпим беззаконието и убииството на децата ни? Поставете се драги господа на мястото на родителите на тези клети деца....простест приятели, протест и битка със зъби и нокти срещу корупцията и беззаконието!!!
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе....Откъде ги измисляте тези "чуждици", бе! "Среднощен дрифт", "дрифтер". Ми, то е смехотворно.В речника нa Google за "drift", като съществително има 23 значения на български, но нито едно не пасва на случая. За "drifter" има в превод 4 значения, които пък са още по-далече от темата.
67
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вдигай данъците на колите.направи гражданската по 700лв.така подобни шофьори няма да могат да си купуват кола за 300лв и да правят гонки и залагания с тях
66
8
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
В 83 000 000 Германия - жертвите по пътищата годишно са колкото в я има- я няма 6 000 000 България .. поне в нещо да сме като тях!:-)
65
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според съдилищата в белите държави, увреждания причинени по ТОЗИ начин струват стотици хиляди евро - уважени искове. За българския съд обаче подобна безотговорност струва - 300, 500, 1000 лева. Как ще се върнат емигрантите, като тук човешкото здраве е живот не струва нищо.Справедливо е този дрифтър да плати по 100000Е на всеки пострадал, ако няма - разпродажба на имущество. Ако няма имущество - обществено полезен труд, докато изплати глобата
64
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има едно опростачване до степен на дебилност на населението в тези градчета. Пиене, чалга и помътняване на съзнанието и задръжките. Нулево интелектуално ниво, образованите- много зле- неграмотност.
63
2
 
3
 
! Отговори
Turkinya преди 5 години
Ей изпотрепахте но урок те си взехте
62
7
 
0
 
! Отговори
Циник до 73 преди 5 години
Няма такъв джумбиш!Ааааахахаха!Абе, глъмак - спрЕха ли ромите във Факултету да горЪт стари дрехи...и гуми?Затваряш ли терасата?Къде проскаш?Ааааахахаха
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На онова ямболско подобие на човек /дето щеше да предизвика катастрофа с автобус на магистралата и после заплаши шофьора/ като му се стовари остатъка от държава и закон върху анаболната глава мигаше на парцали и се извиняваше в съда. Може, и още как. Железен ред може да има. Просто едни 240 трябва да се отстранят.
60
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Няма да стане с камери и полицаи. Всичко е до човешкия фактор - възпитание и образование на всички, от родители до деца."Не разчитайте много неукият и невъзпитан да си образова и възпитава децата. На запад точно така са се справили с проблема. С много камери и много санкции от полицаите. Само когато знаят че наказанието е неизбежно, само тогава спазват правилника.
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64Ти може и да си загиващ но в България все още има прекалено много свестни хора за да я отписваш.Иначе ако чакаш някой да дойде и да ти дари добро бъдеще...ще почакаш.
58
8
 
7
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Колкото аз съм забравил.- ти в жалкото си мъждукане - няма да прочетеш..:-)Важното е да търкаш на Пеевски златните пирамиди...та и теб да те дават по Нова.."- Язе спичелих трийсе иляди ... оти грам ридовну пъльна кумбинация..!"Ааааахахаха
57
1
 
3
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
До ЦиникПоне кажи каде си Звънчоу нама да та зашатквам много
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦиникАбе *** ти ако някога беше стъпвал в Германия щеше да знаеш,че там германци няма.Има *** и араби но не и германци.Така,че моля те излез от *** гето и пак погледни света.