Бившият рейнджър напъхал военната в ракла, за да скрие трупа

Светослав Каменов сам разкрил къде е сложил тялото
Обновена: 9 дек 2018 08:53 | 8 дек 2018 14:30,
126
Бившият рейнджър напъхал военната в ракла, за да скрие трупа
Снимка: Facebook

Трупът на убитата рейнджърка Десислава Стоянова е престоял 8 дни в ракла.

Задържаният за убийството на 40-годишната жена е направил частични самопризнания. Работи се по всички версии и не се изключва неуредени финансови отношения или сексуално посегателство. Мъжът е криминално проявен, това заявиха на извънреден брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и директорът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

Тялото на жената е било открито в дом на Светослав Каменов, като той сам е разкрил къде е сложил трупа.

При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла, поясни окръжният прокурор Румен Попов. Тепърва ще се установява дали тя е била поставена в шкафа още докато е била жива или след нейната смърт. След аутопсията ще стане ясна каква в причината за смъртта й.

Каменов е бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне. Бившият военен се укривал във врачанско село. Малко преди да бъде задържан, служителите на полицията установяват, че лицето се намира в Северна България и се е свързал с полицай. Той поставя условия на неговия роднина, че трябва да отиде при него в гората, а ако не дойде сам, ще „стане страшно“. В крайна сметка лицето е задържано, обясни още Попов.

Още по темата

Каменов е участвал в три мисии, една от които в Ирак, като той е един от пострадалите от атаката в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, след като напуска армията през 2009 година.

Той е осъждан и криминално проявен. Бившият военен, има условна присъда за обаждане за поставена бомба в клон на банка.

Ст. комисар Атанас Илков разказа, че служители на полицията отишли на адреса на жената, като установили, че нея я няма, но осветлението и редица ел. уреди са включени.От проведените на място оперативни дейности полицаите установили, че тя има отношения с Каменов. Като това е била една от основните причини да се насочат към бившия военен. След няколко дни те успели да открият къде е той. На 3 декември е дошла информация, че тя не се е явила на работа, а на 5-ти е обявена за издирване. По-късно и Каменов е пуснат за издирване, като след контакта с полицая, който е негов роднина, е бил задържан.

Най-вероятната причина за престъплението е неуредени финансови взаимоотношения между тях, като преди две седмици жертвата е дала автомобила си на Светослав Каменов за да го ремонтира. Колата е намерена смачкана в автоморга в Карлово и подготвена за скрап от полицията, каза ст.комисар Атанас Илков. Няма данни двамата да са били в интимни отношения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Каменов е бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне."Само циментова милиционерска чутура може да роди такава идея.
46
17
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Протест, шествие или бдение няма ли да има другари?
45
1
 
20
 
! Отговори
джоко преди 5 години
тука е пьлно с реинджъри убиици на жени
44
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога в своята воена история България не имала рейнджъри!Някой може ли ,да обясни ,какво пречи военослужещите ,да са наричани войни или войници ?Голямата гавра е и ,да преименуваш Планиска дивизия в Алпийска !Може би имаме някаква колония на Алпите за която простолюдието незнае!
43
3
 
38
 
! Отговори
Умник преди 5 години
Журналята е пълна скраб.
42
0
 
28
 
! Отговори
мимоходом преди 5 години
СкраБ????????????скраБът се яде, а скраПът се преработва.Ама нищо де....
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тонкатаГербав тъмночервен другарю, а това какво общо има с темата под която пишеш и която е толкова трагична че няма нужда от нескопосания ти словесен онанизъм???
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Василев. Но тоя не ще да оре и да сее.Той иска парите веднага.
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е по криминални прояви , не е от ревност. Постояно му трябват пари защото няма професия. Няма и трудови навици. Свикнал на леки доходи
38
5
 
14
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Животът е жесток, селяните прости очакват от живота, да им се случат чудеса и никога да не се оказват в ролята на жертва!!!Спрете със с.елянията, егоизма и алчността селяни прости!Гледайте да сте живи и здрави селяни прости!!!Агент Кевин Мортимор!ЦРУ!!!
37
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
имах една позната жени се за военен.то не беше напивания всяка вечер, биеше я и не просто,ами я беше заключил една нощ посред зима на терасата чисто гола. като беше бременна с второто я ударил пак и детето се роди увредено за цял живот. идва плаче,викам й напускай гоа тя, какво ще правя без пари. като стана на 40г.го напусна,след като заприлича на баба,а беше първа красавица.а,и след като научи за сексуалните му посегателства към малко момиче.затова някои жени сами си търсят белата.
36
2
 
8
 
! Отговори
Всяко чудо за 3 дни преди 5 години
Убийствата и Войната по пътищата следват и ще следват в геометрична прогресия,Мизерията - също! Но никой все още не е готов за радикална промяна,не сме французи...Захари Стоянов писа в Записките - бошлаф е за българина свободата ако си няма добитъка и лозето с дъртия пелин...
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за жената, много жалко! Хубава е!
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла, поясни окръжният прокурор Румен Попов. Тепърва ще се установява дали тя е била поставена в шкафа още докато е била жива или след нейната смърт."Искам да се направи IQ тест на човека изискващ разследване кога точно е била бита и й е бил счупен вратът- преди или след вкарването на тялото в раклата.
33
2
 
24
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Да еб и скапа.....няка,Тя да не е била вещ бре?!Или домашен любимец?!Породено било от болезнен ревност.........Само слаби жалки създания,мога да бъдат болезнено ревниви!!!Това е свързано с крайна неувереност и комплес..........
32
2
 
8
 
! Отговори
Рамбо 1 преди 5 години
Такова занятие щях да им проиграя в гората ,че 10-г щяха да набират кобри и барети ,какъв лов щях да си направя--тоя Бг Рампо само излага спецчастите ви--да ви сгащят треньора по бели *** за нула време ....талибаните само подготвени от него чакат...
31
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е ходил на мисии оня там е превъртял, обаче е спечелил пари. Тая златотърсачка е искала да му ги вземе и е ходила при него да го мандръса всичко е ясно.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33. Ако се правят инвитро, деца се раждат и на 50.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"НЕГРАМОТНИЦИ, ПРЕД "КАТО" НЕ СЕ СЛАГА ЗАПЕТАЯ!!!... НАУЧЕТЕ Я ТАЗИ ГРАМАТИКА, ВСЕ ПАК ТОВА ВИ Е РАБОТАТА!"По-кротко, моля. На всекиго се случва да сгреши. Та да поясня: пред "като" се пише запетая и в това сложно изречение запетаята си е тъкмо на мястото, но това се учи след четвърти клас!
28
2
 
3
 
! Отговори
jvg преди 5 години
До гл.редактор Не така смело, че ставаме за смях май.