Отново терор? Стрелба в близост до коледен базар в Страсбург

Полицията призовава гражданите да не излизат навън
Обновена: 12 дек 2018 06:38 | 11 дек 2018 22:05, Красимир Ангелов
129

Снимка: Reuters

Френската полиция съобщава за изстрели в центъра на Страсбург, съобщава Ройтерс.

По първоначални данни има един двама убити и десетина ранени.

Стрелбата в Страсбург е станала близо до коледния базар, съобщава БТА.

Френското вътрешно министерство призовава гражданите в Страсбург да не излизат навън заради "сериозно събитие в сигурността". Според информация от местни медии стрелецът е избягал. Малко по-късно той е ранен и задържан след престрелка с органите на реда.

Сградата на Европейския парламент в Страсбург е затворена и никой няма право да влиза или да излиза във връзка с информацията за стрелба в града, съобщи в Туитър евродепутатката Ева Кайли, цитирана от ДПА.

Европейският парламент задейства протокола за извънредни ситуации. В момента никой няма право да влиза или да излиза като предпазна мярка за хората тук, написа още Кайли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж четири са вече умрелите, ама слаба работа. Да се надяваме, че до коледа ще има няколко по-големи събития с поне по сто загинали. Иначе каква Коледа ще е, и за какво ще се боксират на боксинг дей.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро ХМисля че ще има оправдания от рода "Нямате доказателства"
62
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха, докато Путин се занимава с терор във Франция от САЩ му го подадоха четвъртит. Бяха приети 3 резолюции от конгреса.1. Признаване на Голодомора за геноцид извършен от Русия2. Противодействие на строителството но Северен поток 23. Противодействие на военната агресия на Русия в Керченския проливПо всички тези резолюции Държавният департамент ще трябва да приеме съответните стъпки за тяхното изпълнение. Ако е необходимо ще се вземат и съответните законови решения за тяхното изпълнение.
61
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платения тролски ***, май няма кой да излъжеш, точно Меркел ги покани мигрантите. А такива като теб от фондациите искате да ги набутате навсякъде, за това ви плащат помиярченца. Няма да е зле хората да ви линчуват, а пък нека после руснаците пак да ти са виновни като виснеш забучен на оградата, точно тогава тях ще търсиш да те спасяват, ***.
60
15
 
3
 
! Отговори
А в Русия преди 5 години
Колко хиляди бяха избити от ислямисти.Европа е много по безопасна и развита от пропадналата Русия.Каде в Европа е най голямата джамия(подсказвам-Путин я откри).
59
9
 
4
 
! Отговори
Русия в % преди 5 години
99 са алкохолизирани роби , слугуващи на еврейски олигарси и бълнуващи някакво превъзходство , но какво точно и те не знаят.
58
2
 
1
 
! Отговори
Ислямска държава преди 5 години
не по е ли отговорност вече?
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелецът е ислямист който вчера е трябвало да бъде арестуван. Грантаджията обаче отплесва темата по опорките на сорос. Жалко само че ислямистите не уцелват сороспииите, които ги домъкнаха, но рано или късно и това ще стане.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 86има французи които мислят че това е за отвличане на вниманието. все пак таксите се вдигат за да се издържат тия скакалци
55
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 85Остави мигрантите на мира те не говорят на руски както погромаджиите с жълтите жилетки. Точно ти хитрецо се опитваш да се отплеснеш от темата.
54
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа, Наполеон освобождава Италия от Австроунгарско робство, но днес никой в Италия не лижe австрийски *** както българите лижaт руските вече 140 години.
53
10
 
1
 
! Отговори
Слаба Русия преди 5 години
Кой би завладявал Русия , когато тя сама се продава на промоция от Путин.Колко би струвала газта , ако руснаците взимаха немски заплати?Защо Путин е константа , еми само той продава под себестойноста на благата.
52
5
 
15
 
! Отговори
До 75 преди 5 години
Русия не започва войните, за разлика от западните психопати Наполеон и Хитлер.Русия довършва войните с военни паради в столиците на страните позволили си да я нападнат.
51
3
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Какво става в Страсбург ? Преди няколко минути Бареков съобщи че са стреляли по него и е избягал , благодари на господ че не е убит ???
50
5
 
5
 
! Отговори
жесюизанжилежун преди 5 години
хайде да подпалим задниците на тиквата и пъпеша да видим дали са яли боб
49
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТова може да го направи само пpocтак като твоя любимец Путин.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До руски терорMи да тръгне Макарончо срещу Русия като прадядо си Наполеон.
47
11
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 5 години
Естонец или украинец да се нарича руснак е все едно българин да се нарича македонец.Естония е светлинни години пред Русия , а Украйна намрази тази *** завинаги.
46
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой що е вечерал да си каже. Аз едни спагети на Билата, ама ми е гладно, малко материал, сирене сложих, нали подслаждам. Боко и сие повеке да ядат, да ядат, та да п.....т.
45
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шерше льо Путин.