Масов бой в Кюстендил: Един човек почина, четирима други са ранени

Сбиването е било между две групи, едната от ромския квартал в града
Обновена: 17 фев 2019 14:20 | 17 фев 2019 09:48,
243
Масов бой в Кюстендил: Един човек почина, четирима други са ранени
Снимка: Булфото, архив

Един мъж е починал, а други четирима са пострадали при сбиване между две групи, едната от ромския квартал "Изток" в Кюстендил.  Сигналът е подаден в полицията около 07:30 ч. тази сутрин.

Боят е започнал пред заведението Иридиум. Удари са нанасяни с твърд предмет и нож. Починалият е 35-годишен мъж от ромски произход, предава "Дарик".

Предприети са незабавни издирвателни действия, има заведени в полицията за снемане на обяснения и изясняване на инцидента.

Проверява се и версията, че е възпроизведен и изстрел.

Конфликтът е продължил в посока пазара и Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението. Главната улица Цар Освободител е блокирана от пазара до ул. „Константинова баня”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този с ник "България преди", удобно не помни, че влошкия ром Тодор Замфиревь Живков - напълни България с катуни от Югославия и Румъния! Днес "берем" плодовете на труда му!
45
3
 
25
 
! Отговори
1 преди 5 години
Мии какво може да се очаква от държава която се нарича т.н. "Чалгария"
44
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На бойко електората се вихри необезпокояван денонощно.
43
16
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
До Ха-ха ... А това че БСП нямали пари за да купуват ромски гласове, също не е вярно. Дори и да не са във Властта, все пак те са в Парламента, а зад тях стоят олигарсите на Прехода, някои от които, като Баневи, Алкохолните босове от Карнобат и Офшорното Ленче, вече са и подсъдими. Да не забравяме, че само зад Импексова стои цяло Външнотърговско предприятие, придобито за жълти стотинки и компенсаторки ... !!!
42
8
 
11
 
! Отговори
Йово преди 5 години
До България предиВсичко което си написал е вярно, но нямаше банани!
41
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е че страната е стабилна и Евро председателството беше успешно.
40
12
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
До Ха-ха ... Последно когато видях големи струпвания на роми в София, беше по времето на контра-протестите при правителството на Олигарски. Тогава на майките с количките, студентите и техните преподаватели, БСП и ДПС противопоставиха червените бабички и ромите докарани с автобуси от провинцията.
39
12
 
30
 
! Отговори
България преди преди 5 години
Не знам как да обясня по-добре какво е НРБ за 99,9% от хората, НО всички вие можете да си обясните какво е сега!П. Енев, Фейсбук
38
26
 
55
 
! Отговори
България преди преди 5 години
Ипотека никой не знаеше какво означава! Банкерите не бяха толкова алчни, а властта им чупеше ръцете от китките!НРБ време, в което по телевизията не показваха камари трупове и силиконови гърли. Предаванията бяха познавателни и образователни.НРБ времена, в които, ако не отидеш в магазина една година, цените после бяха същите!НРБ времена, в които стругар или шофьор бе също престижна професия.НРБ времена, в които охранител в училище бе извращение! Най-страшна бе леля Пена с парцала за миене. Не знам как да обясня по-добре какво е НРБ за 99,9% от хората, НО всички вие можете
37
21
 
44
 
! Отговори
Бългаия преди преди 5 години
НРБ време, в което българският милиционер не мъкне загубилото се дете в милицията, а го изпраща до вкъщи и го предава на родителите му и после отдава чест! И не заради някаква изгода! Към милиционера имаше уважение!НРБ време, в което големите можеха да се доближат до дете и да го попитат има ли нужда от помощ! Днес такъв ще го обвинят в какво ли не!НРБ време, в което всеки оставяше ключа под черджето на вратата. Никой не крадеше.НРБ от работата ти даваха на смешни цени жилище! Ипотека никой не знаеше какво означава! Банкерите не бяха толкова алчни, а властта им чупеше ръцете от к
36
19
 
47
 
! Отговори
България преди преди 5 години
като по команда ставаха да отстъпят място. Така ни учеха.НРБ тогавашните гастрономи работеха като днешните магазини. Вървиш и буташ количката, но нямаше никаква охрана. Бележката за сирене лелката я пишеше с молив отгоре на хартията. Нямаше камери за наблюдение. На никого не му минаваше през главата да краде.НРБ най-доброто образование, и то без пари.НРБ времето, когато малцинствата ги ограмотяваха и те работеха по строежи и комунални предприятия. Всички!НРБ време, в което улиците бяха излизани до блясък и кметството не плащаше милиони на някакви олигарси.НРБ време, в
35
6
 
33
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Калеко АлекоБСП-то отначало държеше тия гласове,но впоследствие ДПС ги прилапа!Сега продава на ГЕРБ колкото е нужно в критични за изборите места.Примерно Тотев-Пловдив-Столипиново.ГЕРБ има пари доволно(ясно откъде),а БСП-не,освен това са много стиснати-лични не дават.
34
1
 
48
 
! Отговори
моля преди 5 години
Когато тръгнеш на дискотека и си вземеш нож, значи търсиш конфликт, за да го използваш. Държавата не е на мястото си, иначе щеше да има обиски на улиците за хладно оръжие.
33
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия "интегрираните" уж са социално слаби, реват вечно че нямат пари, а киснат цяла нощ в заведенията и в казиното. Сега отгоре на всичко ще ги лекуват за наша сметка, тъй като вероятността някой от тях да е здравно осигурен е 0%.
32
12
 
36
 
! Отговори
България преди преди 5 години
Сега ще ви напиша каква беше Народна Република България за 99,9% от народа. Останалият 0,1% бяха в Белене! Когато ходехме по улиците на който и да е град или село, не само няма кой да те нападне, ами и да те напсува! Решетки по прозорците? Стига, бе това да не е затвор. Железни врати по входовете? Та ние не сме били диваци! Нито наркомани, нито просяци, нито крадци. НРБ това е, когато познаваш всички в блока, дори когато е на 16 етажа. Може да влезеш при всеки и да си поискаш захар, сол или каквото и да е.НРБ това е, когато възрастен се качва в градския транспорт и младите като
31
9
 
6
 
! Отговори
Просто преди 5 години
Аз нищо не разбрах от тази статията ,за какво е станал боя и кои са участниците,но затова всички безделници-форумни спецове,знаят всичко.Нямам думи,грамотни момчета тук се подвизават.
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В соца като не ти плати колектива, крадеш от колектива и ти е мирно. - На ти сега соц. Демократчица.
29
2
 
49
 
! Отговори
Никакъв преди 5 години
Ром не е убит !!!Убит е случаен човек,който е отивал на работа по това време !!! Българин...
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едните малко работили, другите не платили. " по колективен договор" подписан в движение
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И едните като другите.