Пулеви и с видео срещу Суши: Деколте, танци в скут...

Репортерката в доста разюздани парти кадри
Обновена: 30 мар 2019 12:02 | 30 мар 2019 11:05, Александър Попов
287
Пулеви и с видео срещу Суши: Деколте, танци в скут...
Снимка: Facebook

След като пусна кадър след афтърпартито, на което Джен Суши изглежда доста весела за сексуално тормозена жена, тервел пусна и любителско видео от въпросната нощ. От кадрите е видно, че репортерката се раздава във видимо добро настроение и танцува в скута на мъж.

Още по темата
Клипът е заснет в лобито на хотела, където е било партито по случай победата на най-добрия ни боксьор. В клипа се вижда как Кубрат Пулев седи до тях и присъствието му не притеснява репортерката.

"03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!"

Няколко дни след целувката на Кубрат Джени Суши и нейната адвокатка Глория Олред заговориха за сексуално насилия на пресконференция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
10
 
! Отговори
а преди 5 години
Оргии, кво ли мисли чалгаджийката на пуклев за това :)
170
6
 
20
 
! Отговори
ss преди 5 години
До кога ще ни занимавате с тая *** държава САЩ. Имаме си достатъчно проблеми.
169
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата кого целуне става милионер
168
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитрата К'овра ще отръска доволно нашият пехливанин! Кобра, Кобра как беше "отвратително як и почти толкова умен"
167
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Баз Тази щастливо изглеждаща и разголена жена, седяща в скута на мъже, в неприлична поза.. съвсем ясно личат намеренията й. -Сериозно ли?Искала е точно Кобрата да я налигавии публично за без пари ?
166
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можеш без позволение, просто от нагон, да и натресеш няколко милиона микроба с лигавите си уста. Не можеш публично да се отнесеш с нея като с вещ. Тя ако не го даде под съд, сама си плюе на фасона. И даже танците в скута на нам кой си, не са оправдание. А между другото, с нейно съгласие ли е снимана, ако въобще това не е видеоколаж?
165
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ,,бубарак'' който не знае какво ***,и какво плюе по цял ден и цяла нощ,кой и с какъв акъл ще тръгне да я целува в устата пред целият свят.Че тази с устата си си вади хляба бе Кобрич.Знаеш ли колко хора са ти се смяли когато си го направил.
164
1
 
18
 
! Отговори
до 154 преди 5 години
Не съм оптимист, напротив- песимист съм за пълните зали. Това би било реклама, ПР, преди движението МиТу или друг вид скандал. Както беше писано по- долу, сега е голяма вероятността никой да не иска да се боксира с него, да пази имидж и реноме, да отказват мачове с него, за да стоят далеч от него. Нещата не са толкова прости и да махнем с ръка и кажем "какво толкова, една целувка, нормално е". В САЩ важат американските правила, за Ориента- други. И отдавна не важи "няма лоша реклама"- не, има.
163
4
 
14
 
! Отговори
до 179 преди 5 години
*** аналогии. Ами то и сексът не е забранен, ама защо един вид се води наказуем и едно от 3 тежки престъпления. За изнасилването говоря. Целувката не е забранена, но тук говорим за уста в уста. Целувай така жена си, приятелката си, но редно ли е такак да целуваш непознати жени. Целувай им ръката, бузата, челото.
162
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** на ГЕРБ са ПУЛЕВИ .Нека ги съди до дупка те и без това само крадат от народа .Колко кадърни момчета са отказаха от бокса заради тез *** на властта ...
161
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Бойко целува Меркел ама по бузите не по устата като и държи главата да не бяга.
160
1
 
11
 
! Отговори
Ален Делон преди 5 години
Не съм виждал още да се целуват хора в устата освен ако не са любовници .Според мен е правил секс със потърпевшата и тя е очаквала сватба .Няма какво да се оправдава правил е секс с нея 100% и си личи .Ако не се ожени за нея ще плаща издръжката на детето му .
159
2
 
6
 
! Отговори
Х преди 5 години
До ЛекарТо спина ако се хващаше само от едно докосване, щеше всеки втори да се е заразил. Като лекар би трябвало знаете да ги знаете тези ненеща.
158
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията лъха и от двете засегнати страни.Лошото е,че само едната ще плати в долари.
157
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои неща, просто не се правят.В такива ситуации си личи,дали човек ива домашно възпитание,или не-когато е "в еуфория".Точно сега,когато в света,предимно в САЩ,текат обвинения в сексуален тормоз.
156
0
 
4
 
! Отговори
о джаджа преди 5 години
чалгата продава
155
3
 
12
 
! Отговори
Сергей преди 5 години
Тоя велки ПАТРЕОТ е ебахи палячкото...
154
8
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ=Насилници преди 5 години
Смърт за Пулеви *** на ГЕРБ .
153
4
 
10
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
Къде в ЕС се целуват по устата откакто има спин ?Преди сто години са се целували Брежнев и Тодор Живков по устата .Но преди 100 години когато нямаше спин .Те във Франция не се целуват вече точно заради болестите .
152
8
 
9
 
! Отговори
АМЕРИКАНЕЦА преди 5 години
Крайно време беше някоя жена да го осъди за сексуален тормоз .Като е боксьор да си целува ръкавиците .Няма право да целува никой в Америка .