Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

Тя била в гръцката столица на зъболекар
Обновена: 10 авг 2022 14:19 | 10 авг 2022 14:19, Нели Христова
147
Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

32-годишната Биляна Спасова, родом от град Русе, е в неизвестност от 3 август, съобщи майка й.

Младата жена е пристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите й се губят.

Преди да изчезне, младата жена е позвънила на майка си в Русе от българско заведение, което се намира в близост до хотела със зов за помощ: „Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми дрехите и парите, нямам нищо.“

Майката веднага тръгнала за Атина и в момента е в гръцката столица, безсилна да открие дъщеря си, предаде newsbg.

„Дъщеря ми пристигна в Атина, тъй като си правеше зъбите при зъболекар, завършил в България. Винаги ме е предупреждавала да внимавам по центъра и да имам очи и на гърба. Пазеше се много“, ридае неутешимо майката на момичето.

Алармирана е полицията и българското посолство, но към момента няма никаква информация.

Двете жени са живеели в Атина, но преди 4-ри години са се прибрали окончателно в България.

Според свидетели от български магазин, който Биляна е посещавала, през последните два дни е била неадекватна, за разлика от предишните дни, когато е била в съвсем различен вид.

Майката умолява всички българи, които имат някаква информация или са видели някъде Биляна, да се обадят в полицията или в посолството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Дубай е нормално там не са виждали жени същото е и в Китай
16
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си правиш зъбите в Атина има толкова смисъл колкото да си правиш зъбите и в Тайланд ако е само за зъбите
15
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гърците взимат чужденки за работа и смятат, че с това са длъжни да правят и секс с тях. Това е надменно племе, което иначе по манталитет е с арабски. Нормални хора не трябва да имат взаимоотношения с тях. Жена само с мъж придружител в Гърция. Хеле пък Атина , която е пълна с наркотрафиканти и албанци, продавачи на хора и органи.
14
5
 
51
 
! Отговори
до Край преди 1 година
"""Видехте ли що не ходя в Гърция.""" ----- Подобен случай може да се случи навсякъде по света, та дори и в Бг. Просто човек трябва по-внимателен и по-малко наивен! Например, посред бял ден в дневно барче "О, мадам вие сте прекрасна, може ли да ви почерпя едно кафе?" "Ами, да..." Край, вие сте потенциална жертва!!!
13
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бяга от там преди 4 години,а сега се връща.Защо?Не е зъболекар причината,то е ясно.
12
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако хотел в центъра на Атина е по-евтин от хотел в София, значи има логика да си прави зъбите в Атина или Варна или Търново или Русе.
11
5
 
23
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Търсете на остров където няма обхват на мобилен оператор Крит или някой Гръцки и набират работници за кухня може би така ще я откриете.
10
10
 
71
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Вече всички се отнасят с презрение към българите!Така е с такива политици за последните 30 години!Защо не го направят това с някоя туркиня или момиче от Израел да видят какво ги чака, ще ги разфасоват на парчета после техните служби!
9
14
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво са работили в Гърция двете?И как от Русе ще се вдигне да ходи на зъболекар чак в Атина?Има явно и друго освен зъболекар.И как от 4 години са се върнали окончателно уж и пак е решила да ходи там?Има нещо гнило.Ако не си е платило с пари е ясна работата....
8
68
 
24
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Българите не защитаваме българките, защото ги знаем какво представляват.
7
18
 
29
 
! Отговори
Край преди 1 година
Видехте ли що не ходя в Гърция.
6
8
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас. Това е зряла жена, не на 20 години. И пак явно си търсят жертви и посягат и на всички самотни жени. Господ да помогне на жената и майка и. Това е ужас. Явно сама жена никъде на бива да ходи.
5
3
 
128
 
! Отговори
мАз преди 1 година
Абе навсякъде вече е така! Не само по чужина но и в Бг. Никога не оставяйте питието си без надзор, не приемайте чаша с питие изпратена като почерпка, не сядайте да пиете на маса с непознати, които може да ви пуснат нещо в чашата, за да не се събудите до някой труп, или без някой вътрешен орган, а ако се от женски пол - в някой бардак надрусана до дупка. Светът вече никак не е безопасно място, особено за глупави и наивни млади хора!
4
15
 
15
 
! Отговори
д преди 1 година
Възможно е да е получила и психична криза
3
11
 
111
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Във Франция арабите правят същото с жените-упояват ги. Не е трудно да се упои една млада жена ,например,с хашиш. Просто застават недалеч от нея,така че димът от тая арабска отрова да бъде докарван до дихателните чаркове с помощта на течението. Един от ефектите на хашиша е афродистичен релакс. Има камери навсякъде в Атина и полицията им е по-читава от нашата. Дано да е жива и все още в Гърция! Българите сме льохави.Не защитаваме Българките.
2
5
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да им помага!
1
11
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не виждам да е чак млада, но бедата си е беда. Не е ясна картината, а че в Гърция трябва да се внимава, е истина. Отношението към работещи чужденки е лошо.