Ботьо Ботев: Убийството на Ланге вероятно е непредумишлено

Според криминалиста трябва да има единодействие на разследващите
15 авг 2022 10:35, Петя Славова
95
Ботьо Ботев: Убийството на Ланге вероятно е непредумишлено
Снимка: БГНЕС

Непредумишлено е убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в "Делта Хил". Такова мнение изрази пред Нова тв Ботьо Ботев, криминалист, бивш началник на отдел "Убийства".

Още по темата

"Убийството навярно е станало случайно, на базата на някакъв възникнал конфликт. Вероятно обвиненият дори не е желал настъпването на смъртта. Една от причините, да мисля така, е начинът, по който е нанесен ударът", поясни криминалистът.

По думите му не е добре, че разследващите служби и дознателите имат различни позиции от прокуратурата.

"Един такъв случай трябва да има единодействие между всички участващи в разследването", допълни той.

Съпругата е тази, която открива тялото на починалия. Вече е арестуван заподозрян 57-годишен мъж, който е работил в хлебопекарната на семейството.

"Неприятно впечатление прави различните позиции от страна на разследващите и това, което казва прокуратурата", коментира още Ботев. Според него трябва да има единодействие за решаването на такъв случай.

Той определи случая като обикновен, криминален, но работата по него е огромна от гледна точка за събиране на доказателства.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
анал-лизатор преди 1 година
До дедовия - Галене по главата
52
6
 
6
 
! Отговори
Чичо Джо преди 1 година
До Анонимен "Убития е съсед на Слави Трифонов. Нищо не казвам. Просто отбелязвам. Да видите Славуцата какви съседи има, а вие гласувайте за него.Да, абсолютно нищо не каза, защото нямаш идея нито кой е Удо, нито какъв е бизнеса му, нито кой са съседите му, нито къде живее Слави. Прибирай си копейките и не се излагай.
51
5
 
4
 
! Отговори
Тотален колапс преди 1 година
МВР се превърнаха в из. верги, изтезават и убиват Българи по поръчки!
50
5
 
13
 
! Отговори
Явно преди 1 година
Такъв е бил плана жената да наследи богатствата и бизнеса на покойния си мъж, за да може спокойно да си върти всякакви други любовници и да си вири краката без да работи само на живот, секс и забавления да харчи богатствата. Няма значение какво ще стане с тоя любовник важното че жената си е свободна и ще кара кефа. Жените много обичат да са независими от мъже и да се къпят в богатства и разврат.
49
5
 
16
 
! Отговори
КЛАСИКА преди 1 година
Любовникът убива съпруга на похотлива бизнесменка.
48
9
 
22
 
! Отговори
По-принцип, преди 1 година
като чета коментарите,ми става ясно защо България е станала държава на тъпанарите!!!
47
0
 
18
 
! Отговори
опетков преди 1 година
Полицията почти винаги в такива случаи пуска слухове и разпространява умишлено невярна информация, така че всякакви спекулации по въпроса са празно губене на време.
46
6
 
22
 
! Отговори
к2 преди 1 година
Ботев има хубав, плътен, басов глас. С този глас каквото и безумие да каже то ще звучи някак убедително и почти логично.
45
4
 
32
 
! Отговори
Ганева преди 1 година
Ботьо Ботев като нищо може да е участвал и в душенето на Мишо Бирата който уж умря от инфаркт - срещу 10% от плячката. След няколко месеца утрепаха и жената на Мишо Бирата, а тя беше единствения наследник. И после разни прокурорчета и ченгета по "мистериозен" начин забогатяха за нула време.
44
4
 
10
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Да, обаче пекаря имал 80 см... точилка!
43
3
 
21
 
! Отговори
Берта преди 1 година
Само доказан непрофесионалист като Бото-Бото може да изкара 40 години в МВР. Всички други с повече от 2 мозъчни клетки напускат до 5-та година за да запазят нещо човешко в себе си.
42
1
 
26
 
! Отговори
Котьо Котев преди 1 година
Аз съм велик експерт криминалист и ви казвам че човека е паднал по стълбите и се е набучил на пергел защото е щял да пише домашното по геометрия на внука си Ханс. Това е водещата версия на разследването.
41
1
 
31
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Срамота е това, което твърдите г-н Ботев. Мислех ви за професионалист. Щом има любовен триъгълник няма убийство по невнимание. Изглежда, че често посягате към чашката. Нищо лично.
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предумишлено убийство е когато има предварително решение и разработен план за убийството, а непредумишлено е примерно убийството в състояние на афект (срещат се, за да се разправят, но единият убива другия от гняв). И в двата случая след това може да има прикриване на следите.
39
5
 
6
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Кой е тоя ром Ботьо?
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Лангле е тренирал фехтовка и има на стената си закачени шишове, саби и разни подобни телове, то може да се предположи че е непредумишлено убит и то по този майсторски начин.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой и за какво ще преоблича труп?!!!! Що за *** трябва да си. Изобщо, погнуса. Гавра с паметта е това.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синът наследник, погубва живот по невнимателност и лежи в затвора. Тази Бети, няма да продължи да живее дълго там. Кой ще завземе тази прекрасна къща?! Само заради това, че е посочила лице, трябва да лежи до живот в затвора....Ужас, ужас ....
35
6
 
13
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Ботьо Ботев ОТДАВНА Е ДОКАЗАЛ НЕКАДЪРНОСТТА СИ!
34
0
 
18
 
! Отговори
Малиййй мале преди 1 година
Съвсем случайно те убих, после измих кръвта, защото беше много, после те преоблякох като Елизабет ми даде дрехи, ама извинявай, не беше нарочно! А Кой има полза от наследените имоти... ?