Синьо блаженство в Гърция

Стилни и луксозни вили в Санторини
2
Синьо блаженство в Гърция
Снимка: adelto.co.uk

Санторини е едно от бижутата на Гърция. Бялото и синьото създават цялостната атмосфера на острова, която е сякаш приказна.

Грейс Санторини е бутиков хотел, "кацнал" високо и предлагащ спираща дъха гледка към зрелищните гръцки залези.
Гостите на стилния ризорт могат да се насладят на прекрасна панорама и вълшебни егейски залези, дори докато плуват в големия инфинити басейн, който е на тяхно разположение.

Комплексът разполага с две луксозни вили, които са идеалното място за прекарване на меден месец. Отседналите в тях хора имат възможност да се насладят на целия комфорт и обслужване, което предлага хотелът.
Плюсът в случая е самостоятелната почивка, която ще могат да прекарат далеч от погледите на другите гости на хотела. Шикозните вили разполагат с малък самостоятелен спа център, както и с дрешник.

Големи тераси, усамотен кът за хранене, външна камина и фитнес зона също са сред удоволствията, на които могат да се радват гостите на вилите в Грейс Санторини. В една вила могат да отседнат до четирима души и да се радват на ежедневни медитативни сесии, както и частни уроци по йога.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте как изглежда приказното царство в Санторини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
kopele преди 8 години
nali ES pla6ta plqqqs edna livi4ka neka mi e zle 14 zaplata i pensia rabota 4 4asa
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гърция има толкова яки места, не знам защо това санторини е толкова "яко". Веднъж съм ходил там и не мисля да повторя някога ... вятър, камъняк, стълби и .. вятър, егати романтиката