Едуард Сноудън още е без дом

Беглецът не е приел още Венецуела за убежище
Обновена: 19 юли 2013 09:06 | 10 юли 2013 07:24, Петя Славова
12
Едуард Сноудън още е без дом
Снимка: Reuters

Едуард Сноудън все още не е приел официално предложението на Венецуела да му предостави убежище, съобщи разобличителният сайт Уикилийкс, цитиран от Ройтерс.

По-рано днес влиятелен руски депутат обяви в Туитър, че Сноудън е приел предложението на венецуелския президент Николас Мадуро. Няколко минути по-късно обаче съобщението изчезна.

Уикилийкс, който оказва помощ на бившия консултант на Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ, обвинен в родината си в издаване на американски разузнавателни програми, посочи, че държавите, участващи във взимането на решението къде да получи убежище Сноудън, "ще направят (съответното) съобщение, ако и когато дойде подходящ момент", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БуревестниковМоже да се спаси като започне да сътрудничи на руските тайни службин например. И се установи там. Шпионажът не е от вчера. Всички са нясно, че предназначението на глобалната мрежа е за следене, подслушване, прихващане на информация, и т.н. Сноудън просто огласи случващото се и понеже го направи като служител на тайните служби на САЩ, затова отзвукът е толкова силен.
7
1
 
2
 
! Отговори
Оди копай 2 преди 10 години
Ей пък ти може ли да не копираш по два пъти умствените си шедьоври ? Ние можем да виждаме и да четем сносно. Благодаря предварително.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не зная защо не ме напуска странното усещане, че това момче е кьор-фишек. Изкара информация, която всички знаем - подслушват ни и ни следят в Интернет. А между другото бил казал, че САЩ се бори с извънземните в недрата на планетата и за това хвърлят бомби и правят земетресения. ИЗВИНЕТЕ! Това не е ли начин да се прикрият нови оръжия с които се води нов тип война-чрез катаклизми. А ние пак трябва да вярваме на спасителя в ръжта!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупостите на Днес.бг...Хайде преди да пишете си изпиите кафето и проверете по-достоверни източници, защото Сноудън официално е приел убежище.
4
1
 
5
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
Латиносите като нищо може да го шитнат на орела , да си седи в Русия.
3
2
 
10
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
Тоя пичага , ако Американо-еврейските тайни служби искат да го свитнат.... няма кой да му спаси ***!!! Явно има нещо друго там..... което,разбира се,само ТЕ си знаят..... помежду си! ;)
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
toia NIKOGA i NIKYDE niama da ima dom.
1
4
 
38
 
! Отговори
Дядо Иван преди 10 години
Да се жени бързо за Анна Чапман ! Хем хубава жена ще си има, хем ще си реши проблемите с гражданството.В какви тъжни времена живеем ... Един млад и честен човек е преследван от новата империя на злото - САЩ, защото е издал на целия свят, че в Америка няма демокрация.