Буш-баща си обръсна главата, солидарен с болно дете

Той последва примера на агенти от Сикрет сървис
25 юли 2013 08:27, Елка Василева
13
Буш-баща си обръсна главата, солидарен с болно дете
Снимка: Reuters

Бившият президент на САЩ Джордж Буш-баща си обръсна главата в знак на солидарност с боледуващия от левкемия двегодишен син на един от телохранителите си, предадоха световните агенции.

С това си решение 89-годишният Джордж Хърбърт Уокър Буш, който бе президент на САЩ от 1989 г. до 1993 г., последва примера на някои агенти на Сикрет сървис - службата за охрана на настоящите и бивши държавни глави на страната. Агентите били развълнувани от съдбата на 2-годишния Патрик, чието лечение се придружава от окапване на косата.

Говорителят на Буш Джим Макграт съобщи, че Джордж Буш-баща и съпругата му Барбара също така са направили дарение на асоциацията, учредена за финансова подкрепа на семейството на Патрик. Той припомни, че преди близо 60 години семейство Буш е загубило сина си Робин, който е починал от левкемия на 4-годишна възраст, пише БТА.

Говорителят придружи прессъобщението си със снимки. На една от тях се виждат Буш и седящият на коленете му Патрик, а на друга бившият президент с детето и двадесетина телохранители, които също са с обръснати глави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Я ,в САЩ имало хора.При това добри.
8
1
 
3
 
! Отговори
до ястребовски преди 10 години
Какво е това морон?!? И махни турското знаме, ако си българин!!! Ако не го махнеш, то е ясно.
7
1
 
5
 
! Отговори
violet.damyanova преди 10 години
bravo, g-n prezident!!!!
6
3
 
15
 
! Отговори
И.Иванов преди 10 години
Само да припомня, че този "някой си" беше и вицепрезидент на Роналд Рейгън. Казвам това рискувайки да последва коментар "кой пък беше Рейгън ;)Даренията и подкрепата за научни изследвания в областта на медицината и особено тази страшна болест е много важно! Браво на Буш!
5
0
 
14
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До стоян петровМного си прав.
4
0
 
29
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Има случай когато нормален човек не трябва да коментира, ако няма какво да каже. Мисля, че случая е такъв и нелепиците на коментаторите са гнусни.
3
0
 
24
 
! Отговори
dominici преди 10 години
1 - Много повърхностен коментар. Той може да не е активен президент в момента, но някога е бил. И през това време той е решавал съдбата на милиони хора и знае тайни, които аз и ти никога няма да разберем. А луди хора на този свят има с лопата да ги ринеш. А пък да убиеш американски президент си е върха на лудостта. Браво на дядката.
2
2
 
31
 
! Отговори
do 1 преди 10 години
Материалното състояние на този "някой си" е много по-огромно от представите ти за богат американец. А влиянието му още по-голямо.
1
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей това е работа- да си охрана на човек, който е бил някакъв си преди 20год. и никой няма намерение да напада, че и 20тина човека. Той и затова е толкова близък с тях, защото по цял ден цъкат голфче и белот. Иначе браво на дядката..