Застреляха млада певица, звезда от US реалити

Убитата Кристина Грими е с румънски произход
11 юни 2016 17:36, Красимир Ангелов
51
Застреляха млада певица, звезда от US реалити
Снимка: Facebook

Певицата с румънски корени Кристина Грими, звезда от американското риалити шоу "Гласът", почина, след като неизвестен нападател я застреля в град Орландо, щата Флорида, съобщиха световните информационни агенции.

След края на концерта си изпълнителката давала автографи на щанд с рекламни материали. Към нея се приближил въоръжен мъж, който стрелял в нея. Братът на певицата се нахвърлил върху нападателя, а по време на схватката той се застрелял, съобщава БТА за кървавата драма.

Полицията съобщи, че у неидентифицирания мъж били намерени два пистолета. Причините за нападението остават неизвестни. В момента тече разследване.

Кристина Грими гастролираше в "Плаза лайв" в Орландо с група. Спектакълът приключил към 22:45 часа местно време (5,45 ч. румънско и българско време) и малко след това се разиграли трагичните събития. След нападението тя била откарана в болница, но лекарите не успели да спасят живота й.

22-годишната Кристина е родена в Ню Джърси, а прабаба й е била румънка. Преди известно време Кристина бе качила във Фейсбук снимка, на която държи плато с курабийки, а в описанието на снимката бе посочила, че ги е изпекла по стара рецепта на прабаба си от Румъния.

Кристина се класира на трето място в шестото издание на риалитито на NBC "Гласът", като бе в отбора на солиста на "Маруун файв" Адам Лавин.

Тя бе много популярна в YouTube, където качваше свои кавъри на различни популярни песни, някои с над 3,5 милиона посещения. През 2011 г. Кристина Грими издаде първия си албум.

Фенове и известни личности изразиха скръбта си от кончината й в социалните медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Поп Грую========Глог не знам дали има по "суперите", може да си правят чайче, знам ли...Но "Глок"("Glock") може да си купиш от Walmart.--------Това не го вярвам...
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при Група Любе няма такива неща.
16
0
 
6
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
До Анонимен 5"В кои супери продават "Глог" ?"============Глог не знам дали има по "суперите", може да си правят чайче, знам ли...Но "Глок"("Glock") може да си купиш от Walmart.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТова не е новина това е ежедневие при краварите отвъд океана.---------То и за България е ежедневие. Свали си у.шанката и ще го разбереш.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За САЩ го разбирам. Ама не мога да разбера как се гърмят у нас след като има "строг" контрол над оръжията. Щото тук всички престъпници и криминални типове са въоръжени до зъби. Даже малцинствата са се оборудвали с калашници и пушки. А на обикновенния данъкоплатец му е разрешено само да бачка и да избягва куршумите.
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е новина това е ежедневие при краварите отвъд океана. Жалко за младото момиче. Ако прабабаи си беше останала в Румъния момичето щеше да живее поне до 80 години. По добре бедна и жива отколкото богата и мъртва! Бог да я присти.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извънредно в БЛИЦ! След стрелбата в Слънчев бряг се гърмяха и във Варна!----------Хахаха, само в нашия двор не виждаме какво става. Иначе оправяме света...
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса е в *** защо се стрелят като оръжие не се продава ?
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С бронежилетка да е ходила !
9
0
 
18
 
! Отговори
експертно становище преди 7 години
Горд съм ,че българите метъли са толерантни и не отстрелвават чалга простакесите!
8
5
 
36
 
! Отговори
факт преди 7 години
Какво се чудите - всяка година американци застрелват около 12.000 американци. Също така биват ранявани още около 100.000. Американците така разбират демокрацията - всеки да може да стреля срещу всеки!!! Може да ви звучи като патология, но според официалната доктрина на САЩ това е най-голямата демокрация в света - да им пикая на демокрацията!!! Америка е една болна държава.
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле... ,таз ми бе на мене фенка у ФейсКука и всяка вечер преди да заспя ми пееше на камерата онлайн - ся.. кво праи...м ! Че Фач днеса..
6
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен5 там на всеки ъгъл можеш да си купиш камо ли от момчето от супера.--------На 10 ъгъла бях днес, няма. Много руска пропаганда четеш. Купуването на оръжие е свързано с проверка на криминалната ти история и два месеца чакане ако ти дадат разрешително федералните :)
5
2
 
28
 
! Отговори
До 5: преди 7 години
Оръжие може да закупиш в лицензираните магазини на Walmart - зависи от щата.Да добавим Стефчо, че в САЩ на едно 18 годишно момиче е забранено да си купи бира,но същото това момиче можа да се пльока с 20 афроамериканци заедно в някой порно филм.
4
1
 
19
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
гледал ли си филма на Майкъл Мур,как се продва оръжие съвсем свободно срещу лична карта? А ако си откриеш сметка в някаква селска банка като бонус ти дават шотгън с няколко кутии патрони -както подаръците в снакаса при нас. хахахах айляк работа -само да ти се пуца по движещи обекти!
3
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стефчокупил си човека от супера диетична кола и 9 мм "Глок" и и пръснал тиквата....що да не щом е разрешено за всички? (но бира не можеш да пиеш на улицата-това е за арест)------- В кои супери продават "Глог" ? И пиенето на бира на улицата не е за арест а е само за глоба...
2
0
 
23
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Жалко за хубавото момиче, трябваше да отстрелят Килъриту !
1
1
 
24
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
купил си човека от супера диетична кола и 9 мм "Глок" и и пръснал тиквата....що да не щом е разрешено за всички? (но бира не можеш да пиеш на улицата-това е за арест)