С какво Мелания може да препъне Доналд Тръмп

"Фигаро" за грешките на съпругата на кандидата за президент
2 авг 2016 12:22, Елка Василева
34
С какво Мелания може да препъне Доналд Тръмп
Снимка: Reuters

Три грешки на Мелания Тръмп могат да костват победата на съпруга й Доналд Тръмп на президентските избори, пише в. "Фигаро".

Първата е плагиатстването на части от речта на Мишел Обама в речта, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци миналия месец.

Още по темата

Втората е малко по-необичайната кариера на Мелания на манекенка. Тези дни за тази кариера напомни в. "Ню Йорк пост", който публикува на видно място две разголени снимки на Мелания Тръмп, направени през 1995 г., когато тя е била едва на 25 години и дори не е познавала милиардера Тръмп.

Кадрите са били за сп. "Макс", направени са от френски фотограф, който разказва, че Мелания никога не се чувствала неудобно, когато позирала гола.

"Ню Йорк пост" е на милиардера Рупърт Мърдок и през април изданието каза, че подрепя Тръмп за кандидат за президент на републиканците. Сега възниква въпросът дали то е променило мнението си.

Третата грешка на Мелания фигурираше в нейния интернет сайт, който доскоро беше отворен за посещение. На 28 юли той беше обаче закрит, защото не отразявал по адекватен начин нейните дела и професионални интереси, както каза самата Мелания.

В сайта се споменаваше, че тя има диплома по дизайн и архитектура от университета на Словения. Но съпругата на магната никога не е говорила за тази диплома в интервютата, които е давала. Тя само е казвала, че е учила в Словения дизайн и архитектура и после отишла да живее в Милано и Париж, за да се посвети на кариерата на манекенка.

Неяснотата около историята с тази диплома, за която се споменаваше в сайта на Мелания, може да подкопае доверието на американците у нея и съпруга й.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Само помага
24
2
 
2
 
! Отговори
Доналд Клинтън преди 7 години
Доналд Тръмп ще загуби изборите не заради Мелания Тръмп, а заради Доналд Тръмп.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да пуснат и снимки на Бил Клинтън гол та да сравним евентуалните първи дами.
22
2
 
4
 
! Отговори
Blago преди 7 години
13, ако си мислиш, че Тръмп е верен на тази...Една жена колкото и да е красива, вече е писнала на някой.А когато този някой може да си позволи, която си пожелае, рогата са неизбежни.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелания гола?Кликни тук > "m.***.bg/news.php?id=369149"
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелани - президент!
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи голяма грешка е да имаш млада и красива съпруга. В лагера на Хилърито на почит е уро.дливото, старото, грозното, нам.очаното и вми.рисаното. Това са политически некоректни расизъм, ксенофобия и дискриминация на възрастова и естетическа основа, несъответстващи на евроатлантическите ценности, демокрацията и мултикултурната етика. Мелания да заведе дело срещу оцъклената, гнусна гнойна рептилка и със спечелените пари да основе фондация за лечение на пострадали от пури рогати отчаяни съпруги.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я публикувайте и вие тия голи снимки. Какво само ни дразните с информация къде са ги публикували. Ние сами ще преценим доколко достойна или не, е кандидатката за първа дама.
17
2
 
4
 
! Отговори
Иван до 16 преди 7 години
Явно ми следиш творчеството другарю учител по Български! А да си чувал за Т9 или ти току що преоткриваш интернета! Аз не поучавам,аз изказвам мнение каквото повечето дървени кратуни като теб в България нямат! Дали съм неграмотен е много спорно))..по важно е,че ти си олицитворение на грамотният българин,ако си!
16
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До IvanВинаги съм се чудил, как ***, като теб може да поучава другите!
15
3
 
14
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Красотата и голотата не са недостатък. Но да приклекнеш и забравиш,какво ти е сторил "любимия" съпруг, само и само да не се лишиш от всички облаги на президентска жена си е направо измама. Чакай такъв да те управлява и да те води към светли бъднини!
14
5
 
24
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Защо пишете все за голите снимки на жената на Тръмп и колко лош е или неудобен всъщност Тръмп а сякаш забравихте Клинтан който си го вадеше навсякаде и прелюбодействаше с далеч по млади от неговата жена?! За какви цености и морал може да говори Клинтан която публично беше унизена а мъжьт и за малко да излети от Белият дом по средата на мандата си,а бетна с неговият биологичен материал се разнасяха наляво и надясно! Какъв президен може да бъде тази осакатена морално и пренебрегната жена?!
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради Меланито, Тръмп ми стана фаворит!Клинтановица с какво може да се похвали - с рогата поставени от мъжа си ли?И пресдставяте ли си тази крокодилка гола??
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Семейство Клинтън, по-точно Билчо, никой не може да го засенчи с неговите изцепки особено с Люински!Мелания и срещу него да бяга не може да го стигне!
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмпе ако краварите не те харесват ела у нас. Ще те изберем без балотаж. Доведи и Меланията. Пари може да не си носиш. Като те направим президент ще си накрадеш на воля колкото искаш
10
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от женска гледна точка- до такъв не бих си легнала,..и станала,ужас,като млад е бил що годе,сега с тия перуки,шкембета,ужас!мацката е добре,могла е да си има всеки богаташ,леле мале!
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
компроматите против дивата бабичка са много повече
8
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМП ДЕЙСТВА СМЕЛО И ЧЕСТНО, А ПРОТИВНИЦИТЕ МУ СТРАХЛИВО И ПОДЛО.
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4хахаха само перчема да му гледаш всеки ден си е наказание хаха
6
3
 
4
 
! Отговори
за 4 преди 7 години
До Анонименне знаеш ли ***, хахахах какво знаеш ***?