Възмутително: Съветничка на Тръмп в... поза

Келиан Конуей снимала директори на училища и университети
28 фев 2017 21:00, Елка Василева
105

Снимка: БТА

Снимки на съветничка на Доналд Тръмп в непринудена поза на диван в Овалния кабинет на Белия дом породи полемика в социалните мрежи, предаде Франс прес.

На снимките, направени от фотограф на Франс прес, Келиан Конуей е седнала върху краката си на дивана, без да си свали обувките.

През това време президентът позира за официална снимка с директори на училища и университети, в които по традиция преобладават цветнокожите.

Още по темата

В даден момент Конуей е със събрани крака върху дивана и държи в скута си мобилен телефон. На друга снимка тя седи с леко разтворени колене и се взира в телефона си, а на трета снимка се накланя на дивана, за да заснеме президента и гостите му с мобилния си телефон.

В Тwitter мнозина се възмутиха от непринуденото поведение на съветничката на Тръмп и от това, че тя не показва уважение към мястото, където се намира, нито към президента.

Според студент от Йейлския университет поведението на съветничката се вписва в липсата на респект, която проявяват мнозина от екипа на Тръмп. Други коментират, че поведението на Конуей е израз на пълно неуважение към най-престижните афроамерикански преподаватели, които са били по това време в Белия дом.

Конуей вече бе разкритикувана остро, когато в интервю призова да се купуват продуктите от модната линия на Иванка Тръмп. Тя измисли и понятието "алтернативни факти" и допусна голяма грешка, когато в началото на февруари говори за клане в американски град, каквото изобщо не е имало.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега, вие много издребнявате, обувките са и били чисти. Следващия път ще си ги свали момичето.
44
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам драма освен материал за журналисти.
43
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо никъде не се вижда,че е с обувки.Второ веднага показаха снимка на Барак Хюсеин ,който си е качил краката с обувките на бюрото,типично за първичните хора.Още дълго противниците на Тръмп,хомосексуалисти,чернокожи и ислямисти,ще търсят провокации.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я! Пепи Москов какво прави там?
41
0
 
12
 
! Отговори
На колене преди 7 години
Това е по етикета за прием на уимин в Оралния кабинет на Бил Клинтън.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С гаранция бай Дончо я жули на същото диванче и си го е свикнала :)
39
4
 
23
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
възмутителното на тая снимка е че всички директори на университети са нerри, а не някаква си кифла.
38
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви черни расисти са в САЩ.Ако на снимките имаше бели мъже и чернокожа щяха да пищят че са я накарали да стои на колене,*** щяха да палят огньове, "ноу джъстис,ноу пиис" и целият свят щяше да опява негърчетата в САЩ.Сега проблемът е защо красива бяла жена не си е свалила обувките?Дали са и толкова мръсни колкото на кочовете на снимката?
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тръмп-ирам 44Мога ли да те попитам ти като какъв точно се изказваш????Американец ли си?(НЕ)
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Възмутително: Съветничка на Тръмп в... поза"............"Набий ми го"
35
0
 
15
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
и драскачката и искаще да е на тази поза ама няма не си заслужила
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, ***, Зелке! Къде видя, че Келиан е "без да си свали обувките"?По-леко плюйте, много хвърчи!
33
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Възмутително: Съветничка на Тръмп в... поза"---Доста преекспонирана "констатация".Защо авторите от днесбегето НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, когато пишат за сиканските (ромските) набези и побоища над стари хора, лекари и други българи? Наричат ги нежно "роми".Защо авторите НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, когато тези с НЕЕСТЕСТВЕНО сексуално влечение демонстрират извратеността си? Наричат го "нестандартна сексуална ОРИЕНТАЦИЯ"Постоянно ни ги натрапвате. Този "морал" е труден за разбиране.
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина не разбирам тези дето ги кефи че тази се държи като дете.Хората разчитат че този екип ще води Америка нагоре,и трябва малко по-сериозно!
31
5
 
13
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Сладуранка.Пичове са от екипа на Тръмп..по-добре отколкото надути псевдо-специалисти които за 4 години разрушават граденото 40г.
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и онази на Оскарите се чепеше и тази също се чепи.Просто такова им е държането и искат да привлечат внимание към себе си,уж случайно.Вижте ме колко съм разкрепостена.Само че вече не си на частна практика,а си в екипа на Президента.Трябва да се съобразяваш малко от малко
29
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е "възмутително"! Напротив, това е дори възбудително! И Келиан спокойно може да мине за тийнейджърка. За разлика от "колежките", които се възмущават (че не изглеждат така).
28
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боли ме фара дали е от екипа на Тръмп или на жена му на Клинтън.Но наистина е леко де-билно това което прави.Държи се като някаква тинейджърка в дискотеката,неадекватно е отвсякъде.Все пак е част от екипа на американския президент,утре този екип ще трябва да взима важни за света решения.Би трябвало да има и протокол който да ги съветва.Но пак добре,поне не се качи на масата!
27
3
 
17
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Да вземе всеки вАзмОтен да потърси в гугъл снимки от гей парадите в САЩ и да види какво е дефиницията за вАзмОтеност. Само че на либерастите тези неща им се виждат нормални и ги подкрепят а когато жена от екипа на Тръмп се появи в рокля която загатва че въпросната има колене и вдигат олелия до небето. Да не говорим че един либерастки президент на САЩ от толкова много уважение към институцията много от това уважение пренесе и на асистентките си. Това че Хилари му е жена е дефиниция за лицемерие.
26
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между "калинките" на Трумпета и на Боко-банкянски РАЗЛИКА НЯМА.Дупе да им е яко на американците.И Трумпета щял да "строИ" инфраструктура.............Па'и се, брат......Популистите са еднакви навсякъде по света.Същото важи и за ПЛЕБСА.