Уволнен лекар стреля по бившите си колеги, уби един

Опитал да се подпали, но в крайна сметка се прострелял
Обновена: 1 юли 2017 14:24 | 1 юли 2017 11:45, Камелия Цветанова
32
Уволнен лекар стреля по бившите си колеги, уби един
Снимка: Reuters, архив

Бивш лекар в болница в Ню Йорк откри вчера вечерта огън по бившите си колеги и уби един от тях. Шест души са ранени и са в критично състояние, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Нападателят, идентифициран като 45-годишния Хенри Бело, после опитал да се подпали, след като се залял със запалима течност. Когато не успял, той насочил оръжието, което носел - полуавтоматична карабина - към себе си и се застрелял.

Нападението бе извършено на 16-ия етаж на болницата Лебанон в квартала на Ню Йорк Бронкс.

Нападателят работел там като личен лекар до 2015 г., когато бил приканен да напусне заради обвинения в сексуално посегателство. Тогава той заплашил колегите си със саморазправа.

Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио заяви, че версията за тероризъм се изключва.

Заради нападението зоната на болницата бе отцепена вчера вечерта.

Бивши колеги на нападателя разказват, че той бил агресивна личност. В миналото бил обвиняван отново в сексуални посегателства и във воайорство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: лекарню йоркСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не само русофилите не останаха. И Тъпофилите са на свършване - взеха да им дават добри и действащи лекарства и поизчезнаха вече ;)Много ми е чудно защо в повечето отявлени русофоби забелязвам отявлени признаци на психични отклонения. някой в начален, накой в напреднал статий. наистина ми е чудно. Някой ако знае да казва.
17
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До АнонименАбе не е лъжлива новина,ама си прав-какво ни интересуват ежедневните пукотевици в САЩ!Хеле пък в Бронкс-за там си е напълно нормално,предвид обитателите.Имам предложение-стрелба с по-малко от 5 убити да не се отразява.Или да се прави месечна сводка-количество,пол,раса и прочее на жертвите и нападателите.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е никаква информация, а жълта новина. Посочвайте си източниците, дами и господа публикуващи :-)
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво са му виновни колегите на сексуалния маниак, че са го изгонили от работа. Типична случка е стрелбата по хора. Явно това им е тъ.пот.о мислене в Кравария. Същото е на международно ниво, ако не убият някого не могат да живеят спокойно.
14
7
 
5
 
! Отговори
МОРСКА СОЛ преди 6 години
Анонимен написа:"В Русия пият най-добрата водка в света, като си мезат с камчатски краби, астрахански чер хайвер, червен хайвер, кета, горбуша, сьомга, дроб от треска"ДА, ТАКА Е, НО САМО ТЕЗИ РУСНАЦИ, КОИТО ИМАТ РОДНИНИ В САЩ ИЛИ ЗАПАДНА ЕВРОПА, КОИТО ДА ИМ ПРАЩАТ ВАЛУТА! ОСТАНАЛИТЕ РАШКИ ПОМПАТ ЛОСИОН, СПИРТ ЗА ГОРЕНЕ И МЕЗВАТ С ВАКСА, НА ФИЛИЙКА КВАС.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновенна ковбойска случка в Кравария. Само си представете болницата Ливан в Бронкс....
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българин РусофилТи си долен провокатор, страшно ниска проба мърдаща органика! Бих пратил поздрави на *** ти, но ще излязат звездички! Въпросната течност за вана са е пили 70 клошари в Иркутск, а у нас метилов спирт пият всеки ден! В Русия пият най-добрата водка в света, като си мезат с камчатски краби, астрахански чер хайвер, червен хайвер, кета, горбуша, сьомга, дроб от треска. А ти плюскай отпадъците на европейските колбаси, пълни с Е-та, агар, мляни кокали, хомогенизирана свинска кожа!
11
1
 
10
 
! Отговори
RED ARMY преди 6 години
Един най-обикновен ден в говедарника и прекрасната демокрация.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българин РусофилПроблема не са русофилите,те си отиват един по един!Проблема са тъпофилите като тебе,че вие оставате!
9
14
 
14
 
! Отговори
Българин Русофил преди 6 години
Ето, аз например толкова харесвам Путин и руснаците, че съм се заканил в тяхна чест всяка сутрин преди работа да удрям на гладно по 50 гр. лосион за вана! Как мислите, това достатъчно ли е, за да докажа обичта си?
8
14
 
9
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Ужас! Колко са зле янките само и как хабят куршуми! Това, ако беше се случило в ***(к)инская Русь, доктора щеше да спести куршумите и да раздаде на жертвите си по 100гр. лосион за вана! А, и да им каже "Наздоровя товарищий! За Путину! Ама е гле'йте сега, българите пак не са русофили! Да се чуди човек, как е възможно това!?!
7
2
 
24
 
! Отговори
Александър Невски преди 6 години
Нормален ден за американската демокрация.. по-кофтито е,че евроатлантическите "ценности" се пренесоха и в БГ, само че с все повече ромски оттенък.Факт е,че демокрацията в БГ-то повреди мнооо народ! Затова айде да си кажем някои истини. Никога българите НЯМА да бъдат братя на Ивропейците,колкото и да искат. Ония гледат на българите като на хора трета ръка, уважават повече пакистанци,алжирци и т.н. Ми като българите не искат да бъдат братя с руснаците,ще бъдат братя с *** хуманоиди от гетото.
6
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия миналата седмица загинаха 683 човека само от катастрофи...128 са починали от алкохолно препиване...Четете руските сайтове да видите колко е по-зле там.Добре, че нямат и оръжия
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коя религия е?
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атлантически ценности ....
3
5
 
8
 
! Отговори
Александър Невски преди 6 години
Путин е виновен! Този псих0пат сигурно е бил комунист, отявлен последовател на Маркс и Енгелс, бивш служител на ДС и после вербуван от ФСБ за собствени цели. Костовистите да отворят всички досиета! Лично Владимир Владимирович е наблюдавал на огромния си видеоекран престъплението на въпросния мужик. "Дългата ръка на Кремъл" ще бъде основна версия на разследващите от FBI след "намесата" на руските спецслужби в избора на Тръмп. А ние ще каним Путин на Шипка?! WTF?! И почему?))
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален ден за сащ. Вчера пък пациент гръмна няколко, защото не му дали ред на опашката. Направо виц може да се измисли за американската простотия.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако беше тук дори и да застреля колегите си няма да го уволнят ,болен е човекът ,невменяем