Тръмп: Британският посланик в САЩ се справя зле

Дарък нарече правителството на САЩ безпомощно
8 юли 2019 08:30, Елка Василева
13
Тръмп: Британският посланик в САЩ се справя зле
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че британският посланик в САЩ Ким Дарък се справя зле със своите задължения, съобщи ТАСС.

По думите на Тръмп Дарък "не служи добре на Обединеното кралство".

"Ние не сме фенове на този човек", заяви Тръмп пред журналисти в Мористаун, щата Ню Джърси, цитиран от телевизия "Фокс нюз". "Бих могъл да ви кажа някои неща за него, но няма да ви губя времето", добави президентът.

В събота британският вестник "Дейли мейл" публикува откъси от конфиденциални съобщения на Дарък до британското външно министерство, в които той нарича правителството на Тръмп некомпетентно и безпомощно.

В един от докладите се казвало: "Ние не смятаме наистина, че неговата администрация ще стане значително по-нормална, по-малко дисфункционална, по-малко непредвидима, по-малко разделена от разногласия между различни групи или по-малко несръчна и безпомощна в сферата на дипломацията". Едновременно с това посланикът отбелязвал, че Тръмп може да победи на президентските избори през 2020 година.

Телевизия Си Ен Ен съобщи в събота, че истинността на представените на "Дейли мейл" материали била потвърдена от британски официални представители, пише БТА.

Вчера британският външен министър Джереми Хънт заяви, че мнението на посланика на Великобритания в САЩ за правителството на президента Доналд Тръмп не съвпада с мнението на британското правителство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Посланника е прав и анализа му е много точен , НО англетата отчаяно се нуждаят от Америка като съюзник след Брексит, затова ще си мълчат с подвити опашки и ще слушкат бившата си колония .
11
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
поздравления за посланика
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Санкции, санкции, и накрая едно голя-я-я-мо нищо!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царят на америка е гол ! Ехо-о-о!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова може,човека
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
I Tramp se spravia zle.S analinia seks.Kaza go lichno lubovnika mu Kim Chen Un pred britanskite medii.Ma spokoino kralicata v Anglia deto s Netaniahu komandva Trump i ubi Daiana se spravia i po zle s dva vibratora v zadnika ne moge da proizvede nisto drugio osve tapotii.Te nali i razkriha che celia im parlament e ot geiove i narkomani, ili ot alahodupci kakvo drugo da chacash ot ***.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ и Англия са тотално изперкали и некопметентни както и цялата западна ***.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп се справял с либералите ли с кой по-точно, след като самия той е неолиберален фашист.Вие като чуете май за традиционализъм и родини и вече мислите че тук няма място за либерализъм.Бъркате тотално това е пак либерализъм но с друг акцент сега акцента не е как света като цяло да е глобален а как моята държава да е глобална тоест колониална империя и да завладява икономически други.Но това си е пак либерализъм само друг е стила преоблякъл се Илия все в тия ей това е.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер днес американските *** са станали рано и вече явно са уговорили графика за изхождане по форумите че да не се засичат в интернет ***.Че Тръмп е изкукал тотално не е така той и преди си беше същия за това го избра фашисткия военно-промишлен комплекс както и Нетаняху защото е лабилен и пр.ост тоест лесно контрулируем от лобита в страната.А това че всеки дето не го слави е лош си го знаем взе досадно да става.Вече троловете могат да пишат минуси.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ме кефи как се справя с либералите!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Муха ха ха, Асанж от затвора ги *** така.
1
8
 
13
 
! Отговори
ДААААААААА преди 4 години
Най-после някои да каже истината че Тръмп е изкукал тотално.