Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък

Причините за инцидента се изясняват
Обновена: 14 окт 2019 06:50 | 14 окт 2019 06:48, Елка Василева
77
Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Шестима души загинаха тази нощ при тежка катастрофа край Казанлък. Инцидентът е станал около 1 часа на пътя между град Крън и село Хаджи Димитрово.

Лек автомобил, в който са пътували 5 души, се удря в кола с габровска регистрация. На място загиват всички пътници в колата и шофьорът на другия автомобил, предаде БНТ.

Към момента се изясняват причините за катастрофата.

Предполага се, че водачът на колата, в която са били 5-ма души, е употребил алкохол и е карал с несъобразена скорост. Води се разследване.

Заради произшествието пътят Казанлък-Габрово е затворен за движение. Осигурен е обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко тук опира до манталитет. Аз карам чисто нов спортен автомобил. Никога не съм си позволявал да пия и да карам- има Drink and Drive... Никога не съм изпреварвал неправилно, никога не се предреждам по светофарите, като люлинските фукльовци с BMW E60, което струва по-малко от една моя заплата. Имам златен талон и винаги се опитвам да раздавам справедливост на пътя- дразни ме нагло поведение. В случая- ракиени вълнения на петима безделници. Жалко за човека, който са убили.
33
3
 
21
 
! Отговори
Константин преди 4 години
И друго можеха да напишат в тази пошло представена статия. Какъв е автомобилът, стара ли е нова ли е, минал ли е периодичен преглед за проверка на техническата изправност и водачът притежава ли валидно свидетелство за дадената категория и т.н. За да си направим анализ ние.
32
3
 
20
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Анонимен 34Е сега, по принцип жените водачи правилата ги нямат за нищо, на мен за 3 дни две жени, едната беше по-възрастна ми отнеха предимството. И все едно нищо.
31
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В последно време се е напълнило с разни баби на 60++, които карат джипове. В рамките на един месец на три пъти се разминавам от инциденти с такива благодарение на бързите ми реакции. Една такава за малко да ни отнесе, мен и непозната жена с дете и пазарска количка на паркинга на Била преди три дни. Ако видите пенсионер или фризирана кифла д кара голям джип, очите да с ви не на 4, а на осем.
30
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Културата на шоьорите е изключително ниска, има и неграмотни.
29
0
 
73
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Не ми трийте коментарите. Вярно ли е, че колата с петимата са били от етноса??? Не е удобно ли нещо?
28
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИскаш да кажеш на 1.5 милиона софийски провинциалиста да се отнемат книжките!!Одобрявам! От Софията по-голяма провинция няма!
27
2
 
32
 
! Отговори
някой преди 4 години
До АнонименАууу, то софиянци сте като бронирани и шопи не загиват!
26
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Време е! 17По-скоро да се отнемат книжките на провинциалите...........Првинциалист в кола е по-опасен от пияна мaймунa колело.
25
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Провинциалистите са като побеснели пceта.
24
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изпотрепахте се с тия моторизирани каруци бря, джиздавите вечно пияни унуци на каруцаря Андрешко! И между другото това не е новина в долината на вечно полу-пияните балканоидни ***! Затова дори в чужбина вече кой къде види буллгар посяга към кобура и ви гърми като зайци!!
23
3
 
29
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
до 24:то средното се дава на килограм.Всеки хинду българин не се е обадил не са му го дали срещу 500 лв да речем.Така,че тва с образованието,не върви.Обаче пусти водачи.При намаляващо население,тия пак се трепят и от въвеждането на ФАРОВЕТЕ,ГЕРБ безпомощно гледат как не им излиза статистиката ,да намалеят.Напротив увеличават се катастрофите...Но пък този пияният едва ли е платил честитка някога.За арзлика от нас,дето ни намират даже на адрес ,да ни връчат от някоя скрита камера!!!
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мвр за пред Европата си намалят броя на загиналите годишно.... отчитат дейност че уж подобряват пътната обстановка....за едно одобрение и потупване при Борисов стана нормално истината да се крие от гражданите
21
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 4 години
До bankqnski kenef na dСещаш ли се, че тези които вадят трупове и ранени при ПТП, удавници и помагат при пожари, наводнения, земетресения и т.н. са също от МВР?
20
8
 
21
 
! Отговори
Борко преди 4 години
Цццццц, намаляват ми избирателите.
19
3
 
23
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Време е!""*** с умствени възможности на шимпанзе.""Шимпанзе?Но това е много високо за тях когнитивно ниво
18
2
 
23
 
! Отговори
1 преди 4 години
До 42Кърджали и селата наоколо не се ли намират в Източни Родопи, или на някого му куца Географията?
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А камбите, камбите светели ли са?
16
2
 
26
 
! Отговори
аман... преди 4 години
дали...??а??- сигурно...тези петимата са ,лекари бързащи за операция??и дали сумарното образование на 5-тимата е 10...клас / 2+2+2+2+2 / ??
15
3
 
62
 
! Отговори
Време е! преди 4 години
Книжка да се дава само на хора с минимум средно образование. Абсолютно престъпление е да се дава книжка на *** с умствени възможности на шимпанзе.