Военноморският флот на САЩ публикува видеа с НЛО

"Гледай как лети това чудо!", казва пилот
28 апр 2020 08:35, Елка Василева
68

Военноморският флот на Съединените щати официално публикува три видеа, на които са заснети неидентифицирани летящи обекти, предаде ДПА.

Във видеоматериалите се виждат неясни изображения, направени от американски военни реактивни самолети в годините 2004-2015 г.

На един от клиповете от 2015 г. неидентифициран обект е преследван от изтребител F-18 Super Hornet, който лети над океана, а пилот възклицава от удивление. "Уау! Какъв е този човек?", казва един пилот. "Гледай как лети това чудо!", казва друг.

Друго видео е снимано през 2004 г. от изтребител F-18 и показва обект, който се движи бързо, за да излезе от обхвата на системата за следене на самолета.

Министерството на отбраната публикува тези видеоматериали, "за да разсее всякакви спекулации сред публиката дали циркулиращите сред публиката кадри са истински или не, и дали има нещо повече в тези видеоматериали или не", каза говорителката на Пентагона Сю Гоф след публикуването им, пише на сайта си БНР. "Въздушните явления, наблюдавани в тези видеокадри, си остават характеризирани като "неидентифицирани", добави тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
7
 
! Отговори
ByTheWay преди 4 години
Янките Глътнаха малка белина и започна да им се привежда
10
5
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Те са отдавна...тук.Дошли са от...дълбокия Космос.Могат да преминават от едно...измерение в друго,за тях времето и пространството са без значение,защото могат да го...управляват.Изследват ни като...аборигени от поречието на Амазонка.Долу...горе,не ни отличават от...тях;само дето ние имаме...препаски на...устата,а те нямат.
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подправено аудио. По-скоро са викали спешно за памперси.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не се разбира от тия видеа 1 Стига с тия фалшиви новини
7
6
 
4
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Всички клишове на нло са помти черно бели и нищо не се вижда, от бай тошево време. След падането на комунизма НЛАта рязко спират да идват на земята и затова няма конспирации вече... :(
6
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хамериканските пилоти се кефят сякаш са 12 годишни хлапета. Басиии смoтaняцитe!
5
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дронове ново поколение! НЛО са на баба ви ушите! Ходете да пиете белина и стига ръсихте просттии!
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви имам видеата. Пишман станах дето ги гледах.То това е и целта ви де. ***!
3
11
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Явно с вируса не им се получи и сега подгатвят следващото ни затваряне. Този път ще бъде заради "нападение на извънземни".Има и друг вариант - "огромен астероид, който лети към земята".Всъщност тези три варианта за затваряне на хората съм ги чел някъде преди 20 и повече години в така наречените "конспиративни" филмчета в интернет.Оказа се, че не са никаква конспирация.Виждаме го в ежедневието си вече !
2
34
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази статия е пусната, за да се направи опит да да се прикрие разрушителната политика на резидент румен радев, който съсипа България и докара народа до просешка тояга, криза, мизерия, глад, нищета!
1
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви са тия клипове, бе? Все едно гледам електронна игра. Що ни занимавате с глупости? Съвсем ли изперкахте от сайта?