Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус

COVID-19 обаче не е изиграл роля в смъртта му
4 юни 2020 09:12, Нели Христова
115
Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Според данните от новата аутопсия, публикувана от Окръг Хенепин, Джордж Флойд е бил зараден с коронавирус. Тестът е направен веднага след смъртта му, пишат от CNN.

Още по темата

"Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът. Главният съдебен медик на окръга д-р Андрю Бейкър заяви, че видът на теста, който е проведен е PCR. По думите му той може да покаже положителен резултат дори и седмици след края на клиничното заболяване.

В резултат на това д-р Бейкър прави заключението, че тестът отразява асимптоматична, но "съществуваща PCR положителност от предишна инфекция". Това означава, че вирусът не е играл никаква роля в смъртта на Джордж Флойд, който бе задушен от полицай.

 


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
ШМАТКА преди 1 месец
Е и какво като го е 'имал'? Просто си го отнесъл с него си при св Петър и там да си имат от него!
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи и да го е удушил полицая, той щеше да си умре, само че по-мъчително. Само му е спестил мъките. Дерек Човин трябва да бъде обявен за човек на годината, проявил милосърдно отношение към умиращ човек. БХК да се самосезира!
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 97

А терористите, обирджиите на мандри и борците срещу буржоазните собственици на магазини, ще бъдат обявени за АБПФК и Герои На Социалистическия Труд .
Познато нали?
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие майтап си правите, но тоя ще е новия Нелсън Мандела! Иконата на БЛМ и подобни.

И паметник ще му вдигнат. И деня на рождението му ще е национален празник. В деня на смъртта му всички знамена в САЩ задължително ще се свалят наполовина.
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
--COVID-19 обаче не е изиграл роля в смъртта му--


Значи той ще е първия и единствен починал, в който е открит вируса..... и не е вписан като починал от корона вирус.
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имал е и метамфетамини в кръвта.
94
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха, абе вие нормални ли сте, как един патолог усанови че преди да умре *** бил
без симптоми на заболяването??? Само на жив човек може да се установи това.
Единственото което е установил със сигурност е че е бил заразен с вируса-чрез PCR тест.
Егати и фалшивите новини и манипулации, само и само престъпника Флойд да се изкара мъченик и герой. Ами не е герой, а престъпник рецидивист, наркоман, и фалшификатор,
айде баста.
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В щатите не им пука за едната ***. Никога не им е пукало за такива.
Да си знаят гьола.
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре бе, съгласих се. Полицаят е превишил силата, убил го е.Да иде на съд.Но защо бяха тези изпотрошени коли и магазини, ограбени?Ще ти кажа, заради шум да се вдига.Защото Военно Промишленият Комплекс е вдигнал мерника на Тръмп. Ето затова!
91
0
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
ЕЙ , ЧЕ МЕДИЦИНАА... ЧАК ПРИ ТРЕТАТА АУТОПСИЯ "УСТАНОВЕН КОРОНО" !!! ДА ИМА, КАКВО ДА МЕЛЯ СНН И ... ДРУГИ ПОДОБНИ !!!???!!!
90
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това което ме дразни в този случай е,че заради един криминал и престъпник с досие,ще съсипят полицаите и семействата на полицаите,които са се опитвали да спазват реда,а умрелия престъпник е бил натъпкат с наркотици и с токсично вещество,което предизвиква точно това - еуфория,забавяне или спиране на дишането!
Защо не потърсят и разследват кой му е дал тези токсични и наркоточни вещества,а набеждават полицаите и им вменяват вина?
89
2
 
3
 
! Отговори
И преди 1 месец
Как говориш,като не можеш да дишаш,интересно!
88
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Коя поредна аутопсия е това?
87
1
 
14
 
! Отговори
истина преди 1 месец
До писателите от 82 надолу-,Аз пък точно по фейса гледах как африканци налитаха на бой на бели които си стояха без причина и ги нокаутираха това по време на безредиците.И това сърдечен арест означава спиране на сърцето от тромб който запушва аортата.След като буйства и не се легитимира това искам да ви обясня,че е нормално да го заподозрат и проснат на земята,стига вече сте преиначавали и обръщали нещата в друга посока.За да има ред в такава огромна страна полицията трябва да е твърда.
86
2
 
0
 
! Отговори
До 88 преди 1 месец
"тъмносините" в строителните войски ,а "бледосивите" какво да правят...балове,гонки,фен-клубове,тролове ,на социални,по кафетат....у нас е останал всичкият "талог" или почти ...и "тъмносините" се изравниха с "бледосивите" и започна да се преместват стрелките от проблемите истинските към тях,няма управия в тая държава.
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре в България да се възстановят строителни войски и тъмносините да работят постоянно там, а не да получават наготово социални. Който има повече от две деца да му се спират всякакви пари. Като даваш пари наготово, става като в САЩ - "борците за свобода" берат маратонки, айфони и телевизори...
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук някакви либерастчета се държат, като че ли всички трябва да харесваме *** престъпници рецидивисти с по 5 присъди за въоръжен грабеж. Еми да, не ги харесвам! Мисля, че трябва да работят, като почтените членове на обществото, които по стечение на обстоятелствата са преимуществено бели! Същото, ама точно същото е в България. Белите работят, за да изхранват небелите, които пък се плодят, като зайци. После ще има бунтове за равноправие и ще разбиват магазини Фантастико.
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е де, двойни стандарти - тука с тежки черепно мозъчно травми ги пишат умрели от Кови, тука пак дискриминация - имал Кови ама не умрял от него - расисти такива, пак дискриминирате!
Полицаите няма как да ги осъдят, сега направиха театро да ги арестуват, ама накрая ще ги пуснат - имали са насреща надрусан и буйстващ бандюга рецидивист - това, което правят е според интрукциите, които имат за такива ситуации и понеже съдът там е съд,а не подобие като тука, ще трябва да ги оправдае.
82
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До истина 82
Расова война ?
не виждам да се бият помежду си на базата на цвета на кожата си
От една страна искат да има справедлива присъда за полицаите , убили Флойд . От друга да има някаква реформа в полицията .
Пълно е с дела , влачещи се с години , лъжат полицаите , прикриват се - само и само да излязат невинни
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До истина 82
Както си го написал , излиза че полицаят е знаел ,че е бил болен от Ковид -19 , и затова го е пречукал . Сериозен ли си ?

Ама да посочиш ,че патологът е написал , че това няма отношение към смъртта му - не . Пишеш си свободни съчинения . Не те интересува истината в случая . Нещо не харесаш черните или симпатизираш на полицаите Кой те знае