Тръмп напуска Белия дом като в "грандиозен филмов финал"

Възможно е той да обяви, че ще се кандидатира за президент през 2024 г.
7 дек 2020 17:30, Нели Христова
69
Тръмп напуска Белия дом като в "грандиозен филмов финал"
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да отлети от Белия дом с хеликоптер в деня на встъпването в длъжност на демократа Джо Байдън, съобщава "Фокус", позовавайки се на информация от американския политически портал Axios. Според източници на изданието, след това Тръмп ще се качи на самолет на Air Force One и ще отиде на политически митинг във Флорида, където ще говори с привържениците си.

Планът на президента като "грандиозен финал като във филм". Отбелязва се, че във Флорида Тръмп може да обяви намерението си да се кандидатира отново за президентския пост през 2024 година.

Порталът вярва, че напускането от поляната на Белия дом ще позволи на Тръмп да избегне "протести", "обмен на любезности" с новия президент Байдън, както и да остане в Белия дом, докато противникът му полага клетва. От щаба на Тръмп отказаха да коментират възможните планове на президента.

"Когато президентът Тръмп има изявление относно плановете си за 20 януари, той ще ви уведоми", заяви на свой ред говорителят на Белия дом Джъд Дир.

На 3 ноември в САЩ се проведоха президентски избори. По предварителни данни печели кандидатът от Демократическата партия - бившият вицепрезидент Джо Байдън. Тръмп все още не е признал поражението си и иска преразглеждане на резултатите от гласуването в съдилищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ до 17 преди 3 години
Ся, има няаква истина в тва, което казваш за идеологическия провал на маркузизианския "3-измерен" човек, носител на революционна ситуация. Проблемът на БГ сороснята е, че не знаят някои неща: законодателството в САЩ НЕ УРЕЖДА сдаването на властта (това се прави по винаги спазвана досега традиция); републиканците са на крачка от спечелване на мнозинство в Сената, който (не)утвърждава указите на президента. Все едно в БГ кмет да управлява при мнозинство на ОбщСвт. Не става. Предстои ГОЛЯМ ЦИРК!!!
31
4
 
6
 
! Отговори
28 преди 3 години
ДиЖей Тръмп или Донал Джон Тръмп има само един мандат от 2017-2021 и и *** мправо на втори.
30
1
 
4
 
! Отговори
Въпросче преди 3 години
И какво ни топли Байдън или Путин?
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви филми, какви протести, какъв Байдън, какви 5лв. ви гонят, не мога да разбера...?? Тръгването с хеликоптер от поляната е протокол, който се спазва когато напускащия президент официално си тръгва от Белия дом, и няма нищо общо с глупостите които мътят главите ви!!
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не е възможно защото няма право на трети мандат
27
3
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Първо да кажа, че добър президент на империя НЕ Е ИМАЛО и НЯМА ДА ИМА. Империите се създават и просперират за сметка на малките държави като БГ. Затова не мога да харесам НИКОЙ президент на САЩ/Русия/Китай. Ако все пак ме накарат да избера (под заплаха от разстрел!), ще избера по-малко отвратителния - Тръмп. Но не се заблуждавайте - днес слушах речта на Тръмп и дума не ставаше за оттегляне, че Байдън е победил... Било "измама, кражба и те нямало да оставят нещата така..." Т.е. ПУКАНКИ И СЕИР!
26
4
 
2
 
! Отговори
Въпросче преди 3 години
И какво ни топли Тръмп или Путин?
25
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно ще се разведат и с Мелания която лесно ще си намери друг пенсиониран милионер.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, при вас вали ли дъжд цял ден?
23
1
 
6
 
! Отговори
Д. Т. преди 3 години
До Лилито Христова:"Когато президентът Тръмп има изявление относно плановете си за 20 януари, той ще ви уведоми"... :-)
22
8
 
5
 
! Отговори
До 19: преди 3 години
Модела на Байдън не предполага никакъв реален бизнес -само далавери и печатане на долари, печатане на държавни облигациии печатане на нещо друго.Производството ще бъде зад граница, а ако някой не приеме печатанитев САЩ хартийки ще се пращат самолетоносачите или ще се налагат санкции.Този модел е отдавна изчерпан, но толкова е акъла на една 200 годишнанация.
21
1
 
11
 
! Отговори
1 т. лира = 20 ст. преди 3 години
До турчина Истината ви казвам ,че Турция е единствената страна с която сащ се съобразява независимо дали ще Д. Тръмп или някой друг!И аз истината ти казвам - мирише ти г.за даже и през монитора на компютъра!Какво изобщо търсиш в българските сайтове, пиши си с другите мюмюни в турските сайтове!
20
3
 
1
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 19А може би е много страхлив??? Или просто вече не останаха лесни за бой оставачиА?
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците ще поискат да се върне Тръмп още преди да е свършил мандата на Байдън.Байдън ще въведе голям локдаун и ещ съсипе бизнеса
18
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е много лошав -за цял мандат не направи нито една война.Сега демонократите ще има да наваксват, цел номер 1 е Източна Европа.
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой друг не налива толкова пари в реклама/пропаганда колкото с-о-р-о-с-о-идите, Евразия и Китай I /Trump/ concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION! Няма да ги оставим да победят. Стоим зад великия президент Тръмп и НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ! Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сметка на това дедо Бидон-алцхаймера или по-точно сатанистите, които дърпатнеговите конци ще ни устроят грандиозни ядрени фойерверки с Русия,а те ще гледат големия сеир зад океана и ще потриват ръчичкикак ще си очистват дълговете и как ще трупат богатсва на наш гръб.Бидона ще признае още няколко църкви на Сатанистите както направинобеловия лауреат за мир Обама и ще прати на останалите живи от ядренатавойна малко американски бракуван йод за лечение от лъчева болест.
15
3
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
А те в САЩ политиците изобщо нямат никаква власт. Всичко е театър и фасадна демокрация. САЩ както и по голямата част от света се управлява международната ционистка мафия.Ония дето държат печатниците на парите и златните кюлчета и раздават кредити на държавите. Те командват парада.
14
6
 
9
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
Армията са в джоба на Глобалистите, истината е, че Тръмп 4-ри години нямаше никаква власт, доказаха го изборите - ако цялата власт на държава като САЩ е наистина в ръцете ти, то никога не могат да организират фалшификация на изборите срещу теб. Още повече, ако го направят над 1 месец след изборите, те да не са касирани и Собственият ти Главен Прокурор да кажа, че не вижда силни доказателства за фалшификация. Тръмп спечели изборите 2016, но никога не получи Властта!!!
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напълно възможно е, но най-вероятно ще си иде с военен хеликоптер, военните ще трябва да го изведат от там. Доброволно...едва ли.