Президентът на САЩ Байдън се спъна на стълбите на самолета

78-годишният държавен глава се изправи бързо и продължи
20 мар 2021 07:35, Елка Василева
493

Американският президент Джо Байдън залитна и падна, докато се качваше в правителствения самолет "Еър форс уан", за да отпътува за Атланта.

Изкачвайки стълбата към самолета, той залитна на два пъти, падна на едното си коляно и едва се хвана за металния парапет.

Той разтри коляното си, след което продължи да се изкачва с по-бавна стъпка, а на върха на стълбата спря, обърна се и отправи бодър поздрав, посочва Ройтерс.

Малко по-късно самолетът излетя от военна база Андрюс в покрайнините на Вашингтон.

Говорителката на Белия дом Карин Джийн-Пиер съобщи, че президентът е съвсем добре и предположи, че причина за залитането му може да е силният вятър в района на базата. Тя не каза дали Байдън е бил прегледан от придружаващия го при пътуването лекар, предаде БТА.

Седемдесет и осем годишният Байдън стана най-възрастният човек, поел президентския пост при стъпването си в Белия дом на 20 януари.

Президентът замина за Атланта за среща с американци от азиатски произход. Тази общност е в шок след поредица стрелби в салони за масаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


493
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
11
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
путин е падал много повече пъти,поради липса на свобода на словото няма да го видите...кой ще посмее да пусне видео с падналият путин...ще умре още на часа...в това е разликата,не ни е страх да паднем и да се изправим...ченгета на КГБ и путин,обричащи Народа на Русия на мъки и несправедливости!!!
351
8
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
възрастта не е недостатък,просто руско-олигархическата пропаганда ви налага нови ценности...да не уважавате предците си,да не ги почитате...путин е на 33...каратист,фашист,олигарх,манипулатор,обричащ народа на Русия на мъки и убийства...паднал преди 40 г. и още не може да се изправи,ердоган уби невинни руски военни минали покрай границата им...и ви уплаши...и му строите АЕЦ...той ви плати малко долари за СС-400...смях..за всеки нападнат американец идваме за вас...Бог да пази САЩ!!!
350
8
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха..по делата ще ни съди Господ...бил паднал...кой от вас не е падал?това ли са ценностите ви???това ли са аргументите ви???майките и бащите ви не падат ли понякога...това ги прави неадекватни ли??за убийствата на невинни мълчите,за геноцида наложен над света ни през ковид 19 мълчите...приемате децата ви да умират в мъки без мед.обслужване...обаче Президента се спънал и паднал ви е сензацията...позор!!!водите света ни към гибел!!!Бог да пази САЩ!!!
349
2
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Проблема му не е само в годините. Много хора на неговата възраст са с ум като бръснач.Но пък ако беше наред с главата- нямаше да го назначат за президент. Нито щеше да си мисли, че е много важно да рипка и подскача като козичка. Друго е важното, ама няма как да знае. И не е хубаво да се подиграваме на такива хора. На всеки може да случи, дори на по-ранна възраст.
348
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има явно разминаване между заглавието и текста на публикацията. В заглавието пише: " Президентът стана и бързо продължи". Но в текста е написано " Той се спъна на два пъти, залитна, падна на едното си коляно,.разтри го и продължи с по-бавна крачка". Не може един 78-годишен човек да припка като коза по стълбата. Преди 38 години е ходил бързо, по-стабилно и е контролирал мисълта си. А сега едно мисли, друго говори.
347
1
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Говорителката на Белия дом Карин Джийн-Пиер съобщи, че президентът е съвсем добре и предположи, че причина за залитането му може да е силният вятър в района на базата.-----*** разбира се...старческата сенилност и деменция нямат нищо общо. Да не си помислите, че имат - не , нямат ! Нямат ! Съвсем здрас си е човекът. Амаериканците имат един хубав лаф за такива... OLD FART !Поздрав за всички либералчици във форума.
346
0
 
12
 
! Отговори
Счетоводител преди 3 години
Случайно ли избраха такъв старик дето не знае къде се намира ?
345
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма работа няма що...
344
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне добре се посмях.
343
0
 
15
 
! Отговори
"Убиец" къ преди 3 години
Бъди жив и здрав и не падай по стълбите...оти "уморените коне ги убиват"/филм на режисьора Сидни Полак-хамериканска драма от 1969г./!!!!
342
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До читател до ПроСоТоама ти само потвърждаваш написаното от мен!
341
0
 
8
 
! Отговори
джендър преди 3 години
Брях какво стегнато дупе има тоз янки....
340
1
 
6
 
! Отговори
спомени наЖелю Желев преди 3 години
ПЛАГИАТ...тоя дъртофелник да не види нещо и веднага да ме изкопира...И аз едно време на младини така се търкалях по самолетната стълба кога бях на посещение в Югославия...а *** никой не ми обърна внимание!!!!А по тая пенсия всички се разхълцаха от умиление...
339
1
 
6
 
! Отговори
читател до ПроСоТо преди 3 години
до 382Ти бъзикаш ли се?Декларация на Бащите основатели на САЩ...???ДА те светна малко:В САЩ със закон забраниха да се казва татко,майко,баща,баба,дедо, и т.н.СЕГАЕ те се казват :РОДИТЕЛ-1 и РОДИТЕЛ-2 и се наричат по между си"ТО"....БАЩИТЕ ги отсвириха У ЛЕВО...!!!!
338
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дядото се опита прекалено енергично да се изкачи,а стъпалата бяха високи за възможностите му,сега да му слагат по-ниски или да намаля скоростта за да няма повече търкали,няма нужда да се прави на младеж,старец е
337
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
..свирепи военолюбци,МРАЗЕЩИ всичко и всички,освен себе си,са "ИМПЛАНТИРАЛИ" животинските си страсти в сбирщината,наречена "горди американци"....Е,време е "Йелоустон" да си свърши работата!..
336
0
 
11
 
! Отговори
монах от ШАО ЛИН преди 3 години
Лелеее...тоя кравар много е набожен и всеки път ли когато пътува за Азия ще целува червения килим????????
335
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
може и да не е ТОЧНО по темата,но мисля ,че е много важно:-Някои от вас чели ли са Декларацията на Бащите-основатели на САЩ?Ако не сте,намерете я!ВЕЛИКИ ЛИЧНОСТИ,ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, поставят основите на Мечтаната от свободомислещите хора Държава!Какво стана няколко века по-късно?..-ИЗВРАТЕНИ ***,загърбили всякакви норми за чест,справедливост,достойнство,ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ,свобода и равноправие,за което беше цялата дандания,са ЯХНАЛИ по най-груб начин тая ТЕРИТОРИЯ,наречена "САЩ"...Сви
334
0
 
3
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
деденцето МАй е попрекалоил с белината...
333
0
 
5
 
! Отговори
спънато магаре преди 3 години
КУцук...кОцук...и най накрая изпълзя да върха на стълбата...!