Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова

Необходима е промяна на законите в САЩ, заяви президентът
22 мар 2021 09:42, Ния Христова
277
Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че трябва да се направят промени в американските закони, за да се премахне расовата дискриминация, пише БГНЕС.
 
В изявление, публикувано по повод Международния ден за премахване на расовата дискриминация, Байдън категорично заяви, че "системният расизъм и върховенството на бялата раса са грозни отрови, които отдавна измъчват САЩ".
 
Американският президент подчерта още, че расизмът и ксенофобията са глобални проблеми, но трябва да се направят и вътрешни реформи.
Още по темата
 
"Трябва да променим законите, които дават възможност за дискриминация в нашата страна, и трябва да променим сърцата си“, каза Байдън и добави, че неговата администрация „няма да се свени да се ангажира с усилената работа, за да ликвидира вредното наследство от робството и нашето отношение към индианците. Нужна е ежедневната работа за справяне със системния расизъм и насилието срещу чернокожи, латиноамериканци, азиатци и други малцинствени общонсти".
 
Байдън припомни, че още в първия си ден на поста той е подписал президентска заповед, която установява цялостен правителствен подход към расовата справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
14
 
! Отговори
НАИСТИНА Е ЧАЛНАТ преди 3 години
Съжалявам КРАВАРЧЕТА и техните слуги тук, но това е положението
62
1
 
10
 
! Отговори
Косача преди 3 години
"Необходима е промяна на законите в САЩ, заяви президентът"Ами, ОК. Нас нормалните какво ни вълнува това?
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туитър изобилства от агресивни коментари на заемащи престижни длъжности личности срещу бялата раса и конкретно срещу белият мъж, но те трият само Тръмп.
60
1
 
15
 
! Отговори
От Русия с любов преди 3 години
- Президент Байдън, само ти гледаме сеира, ако махнеш белите на кого ще се опреш? Ти ще дадеш на Русия тотално предимство във всичко пред САЩ.
59
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да разбирам че върховенството на мелезите в САЩ е най хубавото нещо в света?
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕтнографГлупости,ромите се появяват през турското робство на Балканите, откъде са дошли - от изток или запад, един Господ знае, но те самите искат да се причисляват към индийците и се съпоставят с тях, в западна Европа са ги изтрепали или асимилирали и много рядко се срещат, езика им не е чист ромски,а често с гърцизми или българизми или думи от района(държавата) който са,а броят на гръцки език и си мислят,че е ромски
57
1
 
18
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Туй изкуфяло деди живее още в 60-те години на 20-ти век. Не вижда ли, че вече е в сила обратния расизъм - навсякъде под лупа се следят правата( без задълженията) на цветнокожите, срещу тях, както срещу еврейте, дума не може да се каже. Нали той самият беше избран, играейки на струната за лошите хетеросексуални бели и добрите всички други раси, полове и извратености.
56
1
 
20
 
! Отговори
зер преди 3 години
бадънчо, кажи конкретно кой закон в щатите е дискриминиращ. В кой пише, че чернокож или жълт или червен или какъвто и да е не бял има по-малко права? Либералните трактовки на законите и изкривяването им в полза на хленчещото малцинство от нискообразовани, изолирани в гета хора няма да доведе до нищо добро. Фирмите вече са под огромен натиск да набират цветнокожи и ЛГБТ хора за да си изпълнят diversity & inclusion таргетите, а избраните нямат качествата за работата..
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки опит да се прокара "върховенство" на когото и да било - дали на нация или раса е фашизъм.Хитлер прокарваше също върховентвото на арийската раса и затова тръгна да завладява света. Като обяви славяните за "нисша раса", която да бъде тор за арийската.Но днес Запада изпадна в другата крайност - да остави арабите да им се качат на главата.Трябва да има РАВЕНСТВО ПРЕЗ ЗАКОНА НА ВСИЧКИ РАСИ И НАЦИИ.Македонците например днес са обявили, че са по-висша раса от българите, които били "татари"
54
2
 
12
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Тези ходове на Демократите са против Републиканците и белите им привърженици. Страх ги е.
53
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоши времена настават хора,скоро време ще бъде престъпление че си се родил бял...
52
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 63и колко върховен си ти? Какво си постигнал? Или само се мислиш за върховен?
51
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този току що обяви война срещу бялата раса.
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ може и да е така, при нас е обратното.
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такова върховенство. Накрая ще останат черните и няколко азиатски народа .Белите изяждат бъдещето си със заеми.
48
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да отстъпи президентското място на някой черен от гетата в знак на солидарност - къде се тика на тия години?
47
1
 
11
 
! Отговори
Посланието преди 3 години
на бай Дън закодирано да се избиват славяните.
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Байдън е голяма марионетка, надали човек на неговата възасто може да въприеме за нормално тия джендърски идеологии, които освен изродени са и смешни и дразнещи за всеки здравомислещ човек.
45
1
 
28
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Някой дърпа конците, а дъртия продължава да плещи глупости.Много удобно, след 2 минути не помни, какво е казал.
44
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съветникът на Обама в едно интервю за 120 минути, обяви че след 20 г в САЩ ще преобладава предимно Небяло население! Въпросът е при тези обстоятелства, на какво основание внуците на робите имат претенции да учат нас европейците, които сме внуци на велики държави? Смятам че сериозно трябва да преосмислим кой ще се прави на лидер на ЕС и кой не!И не, не съм расист!