Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Той трябва да бъде публикуван съвсем скоро
24 мар 2021 15:32, Нели Христова
128
Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?
Снимка: Pixabay

Пилотите на Пентагона са се срещали с много неидентифицирани летящи обекти, много повече, отколкото са разказвали на обществеността. Това твърди Джон Ратклиф, бивш директор на Националното разузнаване в администрацията на Тръмп.

Ратклиф каза пред Fox News, че предстоящият доклад на Пентагона за НЛО ще съдържа повече детайли за взаимодействия с тях, отколкото е било съобщено по-рано. "Има много повече наблюдения, освен тези, които са станали публично достояние", заяви той. "Някои от тях са разсекретени. Когато говорим за наблюдения, говорим за обекти, които са били видени от пилоти на ВМС или ВВС или са били забелязани чрез сателитни изображения, извършващи действия, които са трудни за обяснение и движения, които са трудни за възпроизвеждане, тъй като нямаме технология за пътуване със скорости, които надвишават звуковата бариера."

Струва си да приемем коментарите на Ратклиф с капчица съмнение, но този доклад се очаква от месеци и има смисъл, че в него ще бъдат включени допълнителни наблюдения на НЛО.

Миналата година американският флот пусна официални версии на изтекли преди това видеозаписи, показващи пилоти на военноморските сили, които взаимодействат с това, което Ратклиф нарича НЛО.

"Накратко, нещата, които наблюдаваме, са трудни за обяснение. Има доста такива. Мисля, че тази информация се събира и ще бъде разпространена по начин, който американската общественост ще може да я види", обяви той.

Възможно е повечето, ако не всички, тези НЛО-та да бъдат обяснени с газ, отражения, трикове на светлината и частици в електронните сензори. "Когато виждаме тези неща, ние винаги търсим правдоподобно обяснение. Времето може да причини смущения, зрителни смущения" каза Ратклиф. "Но има случаи, в които нямаме добри обяснения за някои от нещата, които сме виждали."

Ратклиф подчерта, че тези наблюдения са повсеместни и нямат ясен модел. "Когато говорим за наблюдения, това не е просто пилот или просто сателит, или просто някаква колекция от разузнавателни данни. Обикновено имаме множество сензори, които улавят тези неща", каза той. "Те са необясним феномен и има доста повече за тях, отколкото обществото знае."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 116 АнонименТочно попадение ! И аз съм виждал и четял информация за опитите на немски учени преди войната в Германия с летящи дискове с антигравитационен двигател. Един такъв апарат при изпитание се е издигнал за 10 минути на височина от 15000 метра но технологиите са изчезнали както и учените по разработката преди края на войната
103
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност извънземни няма и няма и да има.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме готови. Ние за едни вируси и ваксини не можем да се разберем, какво остава за извънземни, и интергалактическа икономика? След 5 - 6 хиляди години, когато хората дотолкова ще са еволюирали, че няма да искат да повярват,че са произлезли от ***, като нас тогава може би ще е веремето за такива работи.
101
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АбеЕш па тоъ! Ти не четеш ли Гугъля Бе!Язе сум завръшил 3-ти клас и сам Умен, ама тизе...
100
0
 
4
 
! Отговори
Кораба-мАЙКА МУ! преди 3 години
Очаква Ни!Вибраяциите на Земята (горната) са силни!Сега чакаме вибрациите на Доната Земя!Да не изпаднат в резонанс, че иначе си е евало таковата!Вие как мислите?!
99
1
 
1
 
! Отговори
Абе преди 3 години
От къде си ги измисляте тия глупости
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте шокиращия доклад на САЩ и НАСА, че всъщност Земята е плоска.
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Писна ми от анерикански фалшификации
96
0
 
11
 
! Отговори
кацап преди 3 години
Пак са снимали Доган на бутилка уиски...
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера Елон Мъск пусна един туит с две графики на раделителната способност на днешните фото камери която е нараснала експоненциално в последните 70 години, в същото време на снимките на НЛО и извънземни разделителната способност си остава същата както преди 70 години, което показва че са фалшиви.
94
1
 
3
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До 99 Въпросът е какво включва този т. нар. "експеримент". И не може ли една толкова развита цивилизация, да си прави експериментите чрез супер компютри? Много сериозно се замислям, дали тези НЛО-та не са свързани по някакъв начин сличността на Исус Христос, който ние почитаме като Бог, а всъщност може да е нещо съвсем различно. Например, естествената еволюция на биологичния живот.
93
0
 
3
 
! Отговори
Фо 102 преди 3 години
Нищо ни са разбира ! За кво туй си писал ни свашта. Да ни си пил нящо или нвщо ди са друсал тъй
92
1
 
4
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Преди близо 2 години видях такъв обект посред бял ден, летящ над град Хасково(широк център). Задържа се в продължениение на поне няколко минути, а може би и много повече, защото по едно време спрях да го виждам, заради сгъстяващите се облаци около него. Сякаш първоначално следваше някаква траектория на полета, но изведъж спря и се застоя на едно място. Почти веднага след спирането му, от него се излъчи краткотрайна, но заслепяваща светлина. Продълговат, бял обект, с неправилна форма...
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и да има извънземни те едва ли ще искат да се срещат с нас. Все едно ние да горим от желание за контакт и дружески връзки с неандерталците от някоя пещера. Както нашите учени изучават различните животни в естествената им среда без да контактуват с тях така и евентуалните по-висши същества няма да ни се покажат за да не развалят експеримента.
90
2
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ИМА САМО 1-ИН ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ КОГА.-ТОВА Е ЛЪЧЕЗАР ФИЛИПОВ ЕДИН ОТ НАЙ ИНТЕЛИГЕННТНИТЕ И УЧЕНИ ХОРА В ЦЯЛ СВЯТ.
89
0
 
3
 
! Отговори
До Насо преди 3 години
Може и да не успеят да се качат, *** да им отарашат корабчето за старо джелезо
88
0
 
3
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Форумните *** не правят разлика между звукова и светлинна бариера. Не им обръщай внимание. Това е нивото на образованието в Боколандия
87
4
 
16
 
! Отговори
Насо преди 3 години
Нека дойдат...да ги видя как ще живеят с минимална пенсия или заплата у БГ-то. Ще си се качат на корабчето и дим да ги няма
86
0
 
1
 
! Отговори
Джефри Епстийн преди 3 години
Напишете в гугъл grey aliens - това е най-достоверния образ на т.нар. извънземни. Над 90% от "очевидците" ги описват по такъв начин или близък до него.
85
2
 
6
 
! Отговори
до 89 преди 3 години
Познавам ги лично, не са рептили. А банкерите ...гладни за още пари... Мустака бледнее...