Фокусът на Бил Гейтс ще е глобалното затопляне, на Мелинда - феминизмът?

Станислав Касчийски, специалист по дигитални медии, пред Bloomberg TV Bulgaria
5 май 2021 21:40, Анисия Иванова
84
Фокусът на Бил Гейтс ще е глобалното затопляне, на Мелинда - феминизмът?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс е отдавна планиран, но разпределението на богатсвото зависи от наличието на предбрачен договор, като различни американски медии предоставят различна информация. Това заяви Станислав Касчийски, специалист по дигитални медии, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

"По информация на New York Times такъв предбрачен договор съществува, но според TMZ, която е известна с бързината си по публикуване на документи, които не винаги са достоверни, такъв няма", допълни Касчийски.

Гостът коментира, че новината за раздялата на милиардерите е дошла от Cascade Investment - фондът, собственост на Бил Гейтс - който преди броени часове е прехвърлил 1,8 млрд. долара към Мелинда Гейтс.

По думите на Станислав Касчийски могат да бъдат намерени сходства с раздялата на Джеф Безос и Макензи Скот, чието имуществото беше разделено 1 към 4 и Скот се превърна в четвъртата най-богата жена в света.

Още по темата

"Тогава Скот Макезни раздаде много бързо 6 млрд. долара за благотворителност от своите 36 млрд. долара. Вероятно това може да се случи и с Мелинда, която и в момента инвестира в благотворителни и филантропски инциативи", каза още гостът пред Bloomberg TV Bulgaria.

"Тепърва можем да видим Мелинда Гейтс в ролята на независим филантроп", изтъкна специалистът по дигитални медии.

Гостът уточни, че разводът няма да има никакъв пряк ефект върху компаниите, тъй като Бил Гейтс вече не е част от борда на директорите на Microsoft и Berkshire Hathaway.

"По-скоро очите са насочени към Bill&Melinda Gates Foundation, която разполага с 49,8 млрд. долара. Тя е сред тези на първа линия в битката с Covid, развитието на медицината, инициативата COVAX на СЗО за предоставяне на ваксини за по-бедните страни, както и борбата с климатичните изменения", допълни той.

Според събеседника фондацията ще продължи без смущения своята работа, като Мелинда ще се фокусира повече върху феминизма и жените лидери, докато Бил Гейтс ще обърне повече внимание на глобалното затопляне.

В разговора беше засегната и конспирацията за чипирането с ваксини, като Станислав Касчийски припомни, че тя произтича от инвестиция на Bill & Melinda Gates Foundation в технологичен стартъп, който разработва чипове, съдържащи цялото медицинско досие на даден пациент.

"Ваксините биха били доста по-скъпи, ако имаше чипове в тях. И самите чипове на този стартъп не могат да бъдат инжектирани с обикновена игла заради тяхната големина", смята той.

Повече по темата за развода на Бил и Мелинда Гейтс, както и за предстоящото решение на Facebook по отблокирането на акаунта на Доналд Тръмп, може да видите във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Половината учени твърдят че идва затопляне, другата половина твърдят че идва ледников период! Аз вярвам на моя!Когато жена ми се опре със *** пред мен значи го иска!И го давам!
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм бил милиардер, милионер, само хилиардер в деня на заплата. (Еквивалент 1$ 12 местни юнитс.)
29
1
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Всеки рационален човек би се запитал след като е толкова загрижен за глобалното затопляне защо Бил Гейтс инвестира десетки милиарди във ваксини, а не в слънчеви панели, електрически автомобили или вятърни турбини... Бил точно татко си вярва проблемът с глобалното затопляне може да бъде решен с намаляване на народонаселението къде насилствено, къде чрез измама т.е ваксинация...
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една загубена, десет нови!
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз знам от бате, като разкараш една идват десет нови!
26
0
 
3
 
! Отговори
Леша преди 3 години
Дистанционно ли ще се развежда?За този се предполага в момента, че се е гътнал и се появява като анимация да "каже" някоя тъпня, или е при триадите, на които беше платил 200 милиона долара, за убежище. Не си мислете, че води живот на нормален човек. Компанията му я гепиха още в началото на пландемията и пуснаха уновете на безценица.Виинаги е бил гъба за обиране на отрицателни емоции, може да се е превърнал в холограмна гъба.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за затоплянето.В Под екваториална Африка нямахме истинско лято тази година. Хладно. Миналата година през зимата беше страшно студено и дълго време. Тази година, сега, зимата започва рано, 8 градуса Целзий рано сутрин. Иначе, на Бил бих му пожелал:"Една изгубена- десет нови!"
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил ли е Бил гей или не е бил, ако не го е бил, кога е Бил гей и изобщо и самия Бил гей ли е или само ги бие?
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Ваксината, Канибалите Клинтън, Обонго Арабина, Фаучи Фашиста, Шваб Швайна, Шорош Медузата, Травестита Камала, Мелинда Адамовата Ябълка, Джо Ядрения Памперс и бандитите от НОЩ харесват тази новина.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето от къде идват псновните средства за либерастията! Тя фемонистка, той затоплист. Филантропи та дрънкат. Ум да ти зайде направо. Не се учудвам, че се развеждат. То кой би живял с болна феминистка?!? Дори затплист не би издържал! хахах
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо пишете за тези психичноболни, все едно са някакви нормални хора?
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГАДОВЕ!!!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя клошар да се връща в миналото да спасява римляните от глобалното затопляне преди 2000 години
18
1
 
5
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 3 години
Любовницата на Билчо,германка,остави го преди години и казваше,че имал лоша хигиена и е слаб в леглото...Смени го с негов колега.Тя е работила с тях и трябваше да унищожава стари документи,договори...Да,ама не.Германката ги прибирала и след време дала ги на който трябва.Билчо олекна с 13 милярда.Компанията му.Сега ще олекне съвсем.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рестартирай и ши са опрай :) Ся Бил Гей да рестартира .
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратително
15
4
 
18
 
! Отговори
Пфайзер, Файзер преди 3 години
Ваксините ви са на Луцифер. Така, че делете си парите и изчезвайте в дън гори тилилейски.
14
1
 
15
 
! Отговори
Аха, значи ! преди 3 години
Новият ред бил едно фокусничество....
13
5
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
И като са му други приоритетите вече е на 65, тези милиарди в ковчег с джобове ли ще си ги прибира? Пенсионер е вече, да си живее живота! За какво ги е печелил тези пари, ако не си отпусне 10-тина години нормален живот!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе общо взето ще продължат фокуса си върху перверзията, такива дето не са избрани, нито искани се налагат върху нас!