Арестуваха мъж ,който заплашвал с убийство Джо Байдън

Той ще се яви пред съда утре
27 май 2021 22:52, Нели Христова
54
Арестуваха мъж ,който заплашвал с убийство Джо Байдън
Снимка: БГНЕС

Властите в американския щат Ню Мексико арестуваха мъж по обвинение в заплаха за убийството на американския президент Джо Байдън. Това съобщи CNN.

39-годишният Джон Торнтън е обвинен, че е изпращал съобщения, в които е заплашвал да се саморазправи с настоящия президент на САЩ "за държавна измяна“. Торнтън също е изпращал заплахи до жители извън щата.

Заплашителните съобщения са изпратени от телефона на американеца и включват негови снимки, съобщи Федералното бюро за разследване. Намерени са публикации с подобно съдържание на страницата на Торнтън във Фейсбук.

Обвиняемият ще се яви в съда на 28 май. Според телевизионния оператор Торнтън е попаднал в полезрението на органите на реда през ноември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
10
 
! Отговори
Аха преди 2 години
" Горд" представител на малообразованите бели бок луци, електората на оранжевия бабуин. За вербални или физически заплахи срещу действаш президен го чака федерален затвор .
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стария Джо е умрял от страх.................кой го накара да става президент??Една кукла на конци е той................това е ясно!!!!
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименPRAV SI BRAT TOI BIDONQ SI E JIV UMREL SCTO DA SI SLAGA NQKOQ BRQX ZA JIV TRUP
3
13
 
18
 
! Отговори
Garibaldi преди 2 години
Отново започнаха Холивудските номера.Скоро очаквам да обявят кой е новият терорист номер 1. Новото плашило с което да оправдават намесите си в суверенни страни под претекста, че се борят против тероризма.
2
14
 
16
 
! Отговори
51950 преди 2 години
Щом е заплашвал, значи това са си вътрешни пиески. Когато някой има сериозни намерения, той не ги обявява публично.
1
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво му е на някого да го убива при положение, че Байдън ходи като зомби и е полу-умрял така или иначе...Пълна измишльотина и фабрикация на някой техен човек който се е съгласилп да влезе в ролята на потенциален убиец...