Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим

Докладът на Пентагона трябва да излезе този месец
18 юни 2021 11:20, Нели Христова
169
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
Снимка: YouTube

Група висши американски политици предупредиха, че НЛО създават "опасения за националната сигурност", след като присъстваха на поверителен брифинг за дългоочаквания доклад за неидентифицирани въздушни явления, който трябва да бъде публикуван по-късно този месец.

Някои членове на Конгреса получиха подробности за съдържанието на доклада на Пентагона, който трябва да бъде публикуван преди 25 юни, а няколко заявиха, че са дълбоко притеснени от констатациите.

"Ясно е, че става нещо, с което не можем да се справим", казва Тим Бърчет, републикански конгресмен от Тенеси, пред TMZ.

През последните години бяха публикувани поредица от правителствени видеоклипове, показващи неидентифицирани въздушни явления или UAPs - предпочитаният термин на уфологичната общност, включително кадри от флотски изтребител F-18, който показва продълговат обект, летящ в небето близо до Сан Диего през 2004 г. .

Този април също бяха публикувани снимки и видеоклипове, направени от военноморския персонал, показващи обекти с триъгълна форма, обикалящи небето. А през май изтекли военни кадри показаха овален летящ обект близо до военноморски кораб в Сан Диего - очевидна гореща точка за НЛО.

"Ние приемаме сериозно въпроса за необясними въздушни явления, доколкото става дума за сигурността на американския военен персонал или интересите на националната сигурност на Съединените щати, така че искаме да знаем с какво си имаме работа", казва Шон Патрик Малоуни, конгресмен от Демократическата партия от Ню Йорк, пред New York Post.

"Мисля, че е важно да разберем, че има законни въпроси, свързани с безопасността и сигурността на нашия персонал, както и в нашите операции и в нашите дейности, и всички ние знаем, че има разпространение на технологии там", продължи той. "Трябва да разберем пространството малко по-добре."

Миналата седмица Луис Елизондо, бивш директор на Програмата за предварително идентифициране на аерокосмическата заплаха, заяви пред Washington Post, че НЛО представляват сериозна заплаха.

"В тази страна сме имали инциденти, при които тези НЛО-та са се намесвали и всъщност са изключвали ядрените ни възможности", заяви той. "Разполагаме и с данни, които показват, че в други страни тези неща са се намесили в ядрената им технология и са ги включвали, пускали са ги онлайн."

Една от теориите е, че НЛО могат да бъдат модерни китайски или руски самолети, но Бърчет отхвърли това в интервюто си за TMZ. "Мисля, че това е нелепо. Ако руснаците разполагаха с НЛО технология, те щяха да ни притежават в момента", казва той. "Трябва да е нещо, което е извън нашата галактика, просто трябва да бъде, ако всъщност е реално."

Елизондо също отхвърли тези предложения. Според него технологията е изключително напреднала - "някъде между 50 и 1000 години" по-напреднала от тази, която САЩ притежават.

Шумът от скорошни видеоклипове и излизането на доклада предизвикаха вълнение около неидентифицирани летящи обекти, което не е виждано от десетилетия. Барак Обама дори коментира темата, казвайки наскоро пред CBS, че "има кадри и записи на обекти в небето, които не е ясно какви са."

Вал Демингс, демократичен конгресмен от Флорида, също присъства на брифинга за НЛО.

"Знаете, че винаги става въпрос за нашата безопасност и сигурност. Националната ни сигурност е номер 1 и затова това е зоната, върху която наистина се фокусирахме тази сутрин", каза той пред репортери.

Публикуваната за обществеността некласифицирана версия на доклада за НЛО ще съдържа класифициран индекс, който може да предотврати публикуването на най-чувствителната информация.

Адам Шиф, председателят на Демократическата партия на разузнавателната комисия на Парламента, определи срещата тази седмица като "интересен брифинг". "Научих неща, които със сигурност бяха нови за мен", каза той пред репортери. "Но мисля, че няма да коментирам."


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според него технологията е изключително напреднала - "някъде между 50 и 1000 години" по-напреднала от тази, която САЩ притежават.Много смешно изказване,защото разлика между 50 и 1000 г е огромна!Ако тази технология е 50 или даже 100 г по-напреднала,значи може да очакваме в обозримото бъдеще САЩ да покорява галактиките,което е фантасмагория отвсякъде. Подобни технологии са десетки хиляди години напред!
151
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руска шпионска инсталация.
150
5
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Другарят Путин е великодушен, а янкито е очаквано про'ст.За какво му е на Путин да притежава янкита - прости, да си мислят, че са върха или че всеки като тях е алчен за повече, мързеливи и обречени на почерняне?!
149
4
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Какво да се чудя, като са си избрали старец дето не го слуша главата за президент
148
4
 
16
 
! Отговори
Цъцъцъцъцъ преди 1 месец
Захващат нова, мега далавера, по-голяма и от глобалното затопляне...
147
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кой ли им се връзва, измислят си проблеми ,които да решават
146
1
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
До наблюдател 131 През ВСВ НЛО е можело да бъде само германско.Те са били най напреднали.
145
2
 
13
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
Ето един проблем за който САЩ и Русия трябва да работят заедно. Стига с тая безсмислена конфронтация.Никой никого няма да напада.
144
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
До 140 Анонимен. Чакай да разберем дали не е масово полудяване, лъжа или пък обясними явления. Иначе няма какво да искат от нас. Тук няма нищо, което да е интересно, освен нас самите. Галакиката е фрашкана с ресурси. Даже в собствената ни система не блестим с ресурси. Може дори да не са самите извънземни, а сонди, както ние пращаме на Марс. Нормално е ако откриеш обитаема планета, да се опиташ да я изследваш, ако имаш технологията да пратиш нещо там. Може да са сонди тип ""Фон Нойман".
143
0
 
2
 
! Отговори
така е преди 1 месец
До Анонимен 63чул те извънземния!
142
7
 
6
 
! Отговори
петияция преди 1 месец
Предлагам да подпишем петиция за изтриването на Американците от лицето на земята от приятелите ни в космоса.... дано тогава се оправят нещата най накрая!
141
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Конспирации. Извънземни не съществуват. Ние сме венецът на творението и ще победим ковид чрез ваксинация. Ураааааааааааааааааааааааааааа!
140
7
 
10
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Лъжат копеленцата, с цел да си наложат следващата фаза от поемането на цялата власт в света от Луцифер и ппклонниците му, под уродливата форма на Новия Световен Ред. Но, в крайна сметка Богъ контролира нещата, а не поклонниците на Принца на Лъжите!
139
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно какво биха искали от нас... ресурси? Да живеят на нашата планета? Да бъдем техни роби?
138
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За създания можещи да пътуват в космоса, ния сме на технологично ниво бронзова ера. Няма смисъл от безпокойство.
137
1
 
12
 
! Отговори
ДА преди 1 месец
Винаги съм се чудил,какво ли си мислят мравките за нас?!За тях ние сме НЛО.Значи ние сме мравките за тия НЛО!
136
2
 
7
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 месец
Поредната парлама на тема "леб и зрелища". Всичко само и само да не гледфаме в канчето на богатите:watch?v=Hv-sbtCAz9Y
135
0
 
13
 
! Отговори
Един от останалите преди 1 месец
Брус Уилис, Чък Норис и Уил Смит да се стягат!Иначе сериозно: нали не смятате, че сме единствените и най-силните във Вселената? Проблемът е с какво богатство привличаме други цивилизации и какви ли проблеми и планове имат, че се огледаха в нашата планета. Бъдете все по-здрави!
134
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затова трябва всички да ваксинирани! Ваксините пазят не само от куроната ами пазят и от НЛО и уроки. Дори развалят черна магия.
133
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кво да ви кажа пичове, ако са НЛО нали се сещате че технологично вие сте на нивото на мравките, какво има да се тревожите :)) така или иначе сте аут