Тръмп се разделя с хотела си във Вашингтон

Преговорите са в напреднал етап
4 сеп 2021 23:10,
45
Тръмп се разделя с хотела си във Вашингтон
Снимка: БГНЕС

Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп продава хотела си във Вашингтон. Златните букви на фамилията на политика ще изчезнат от главната улица на американската столица, предава РИА Новости.

Според информацията на изданието преговорите са в напреднал етап.

Хотел „Тръмп Интернешънъл“ се намира на „Пенсилвания Авеню“, на 500 метра от Белия дом и на километър от Капитолия.

Още по темата
Подобно на другите хотели, петте златни букви от фамилията на политика красят фасадата на многоетажната сграда. Компанията на Тръмп управлява сграда на Старата поща, която превърна в хотел, от 2012 г. Определеният годишен наем е от няколко милиона долара, а в интериора са вложени инвестиции от няколкостотин милиона. Хотелският бизнес на Тръмп бе силно засегнат от пандемията от Covid-19.

Изданието твърди, че подробностите по сделката все още са неизвестни и сключването й ще отнеме много време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
"Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп продава хотела си във Вашингтон." - А спрете да лъжете. Никакъв свой хотел не продава Тръмп. Продава правото на концесия върху сграда във Вашингтон. Кой е луд налива пари и инвестиции напоследък в провалените от демократите щати? Дайте статии колко бизнеси и обикновени нормални хора ги напускат. Стиска ли ви?
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30, Уикилиберастия, в САЩ има милиони дела които се водят не само м/у бизнеси, а м/у всякакви лица. ВСЕКИ съди ВСЕКИ в САЩ. Това върви с десетилетия, на ден се отварят стотици хиляди нови дела за какво ли не. Така че онова което казваш, няма нищо общо с президентството на Тръмп. Колко дела мислиш че примерно Апъл водят в момента? Не онея за които знаеш, като цяло питам?
27
0
 
0
 
! Отговори
Уикипедия преди 2 години
До Анонимен КАТО ЧЕ ЛИ СИ ПРАВ ...През юни 2016г. USA Today публикува анализ на съдебни спорове,включващи Доналд Тръмп,като установи,че през последните три десетилетия Тръмп и неговият бизнес са били замесени в 3500 съдебни дела във федерални и щатски съдилища на САЩ,безпрецедентен брой за кандидат за президент на САЩ.От 3500 дела, Тръмп или някоя от неговите компании са били ищци в 1900; подсъдими в 1450; и с обявен фалит или друго в 150.Тръмп бе посочен в най-малко 169 дела пред федералния съд
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според тея коментари, Тръмп от 40 годни само фалира ли, та фалира ...
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като някой с 7 компании, обявили фалит, поради продажби, сливания и прехвърляне в други страни, ще ви кажа, че фалит, не значи винаги загуба. Освен това, Тръмп има участие в различни бизнес начинания, което е винаги добър подход, защото диверсификацията е единственият сигурен метод.
24
2
 
5
 
! Отговори
неИНФОРМИРАН преди 2 години
До БПФ .... мдаа, прав си , поради невъзможност да изпълнява финансовите си задължения Тръмп е обявявал фалит само ВЕДНЪЖ ..... останалото е обявяване на фалити по негови проекти ... и то основно да си прецака бизнес партньорите по тези проекти. А какъв милиардер Е може да ти покаже фактът че Автора на книгата "Нацията Тръмп" беше даден под съд от Доналд Търмп защото го нарече милионер а не милиардер .... Тръмп ЗАГУБИ ДЕЛОТО. Да не можеш да дадеш доказателства че си милиардер ? Ебасси.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 17. . Ще го подменят. Щом го направиха веднъж и им се размина, защо мислиш, че няма да повторят? Докато американският народ си трае, ще го мачкат !!!
22
5
 
6
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
До неИНФОРМИРАН: Баща му не е били милиардер, само милионер. Интересно как Тръмп още "му харчи парите", щом е "фалирал 6 пъти"? Самият факт, че твърдиш ЕДНОВРЕМЕННО, че Тръмп е фалирал 6 пъти (т.е. останал е без нищо) и че още харчи парите на баща си, показва, че разбираш от финанси по-малко, отколкото индиански дивaк от джунглата на Амазонка разбира то квантова механика. Поне добре си се кръстил: "Неинформиран". Такъв си.
21
5
 
1
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
До неИНФОРМИРАН: Явно ти си чел някоя специална "автобиография" на Тръмп, написана от Полуживата клинтън и Слийпи джо. Великият човек фалира САМО ВЕДНЪЖ - през 92-ра година. В други случаи са фалирали отделни негови проекти, което е различно. Тръмп движи едновременно по 5-6 проекта и няма значение, ако един фалира, щом другите 5 му носят по 50-80% печалба.
20
6
 
6
 
! Отговори
неИНФОРМИРАН преди 2 години
До До Джо-27 ... ШЕСТ ПЪТИ е обявявал фалит Тръмп през живота си на "милиардер" - ШЕСТ ПЪТИ . Има го дори и в биографията му .Ама ти грамотния мушмурок, от де да знаеш? Има една много хубава статия -анализ на бизнеса на Тръмп която излезе в "Форбс" докато беше президент, написана от един от главните редактори , ако случайно английския ти е добър намери я и я прочети. Бил милиардер.Баща му е станал милиардер благодарение на бизнес уменията си, Тръмп просто харчи това което той му е оставил.
19
6
 
5
 
! Отговори
До Джо-27 преди 2 години
,,Пак е банкрутирал" ?????? Че кога е банкрутирал преди ,бе голобради пубере???Ей аман от неинформирани и неграмотни мушмороци!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всичко в демократичните щати трябва да се махне, и да ги оставим да се изгорят!
17
3
 
6
 
! Отговори
никога преди 2 години
Нинова няма да се раздели с хотела си на Халкидики от народа винаги взима пари.
16
5
 
8
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Ясно, пак е банкрутирал оранжевия.
15
16
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Тръмпугера е един *** и благодарение на баща си, който бил много строг човек и го е изнасилвал като малък стана това, което е. Сега обаче от милиардите на баща си, понеже е некадърник ще се превърне в милионер и хубавата му жена ще му бие шута
14
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имало и нормални хора в Бг, аз си бях помислил, че останаха само кухи Сорос ***! Да е жив и здрав президента Тръмп и ако пак подменят вота 2024 г. престъпниците от световен мащаб- наричащи се " демократи"- бялата революция в Сащ е 100% гарантирана! Запишете си го, уважаеми течащи след излитащи самолети еврейчета!
13
10
 
6
 
! Отговори
За лилавите преди 2 години
Бидон се разделя с памперса си във Вашингтон.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се разделя а продава. Или пак търсим гръмко подвеждащи заглавия?
11
8
 
9
 
! Отговори
известен лузар преди 2 години
и неудачник.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Joe cant even control his dog, what made people think he could manage a country?