Тръмп: Twitter е позор за демокрацията

Той коментира блокирането на акаунта на Марджъри Грийн
4 яну 2022 10:11, Ния Христова
31
Тръмп: Twitter е позор за демокрацията
Снимка: БГНЕС
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи социалната мрежа Twitter като позор за демокрацията. Това пише в изявление, публикувано от пресслужбата на бившия президент в понеделник, предаде БГНЕС.
 
Тръмп коментира блокирането на акаунта в Twitter на члена на Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн заради разпространяване на дезинформация за коронавируса. 
 
Тръмп също беше блокиран за постоянно в Twitter след щурма на Капитолия на 6 януари 2021 г.
 
"Twitter е позор за демокрацията. Не бива да му се разрешава да работи в тази страна. Марджъри Тейлър Грийн представлява много честни, патриотични и трудолюбиви гласоподаватели. Те не заслужават да бъдат третирани по този начин от нисшите хора в Twitter и Facebook. Всеки трябва да се откаже от Twitter и Facebook. Те са скучни, представят само възгледите на радикалните "леви" и всички ги мразят. Те са срам за страната ни. А ти, Марджъри, продължавай да се бориш!", отбеляза Тръмп.
 
Социалната мрежа Facebook също блокира акаунта на конгресмена. Тя блокира и Тръмп след 6 януари 2021 г., но си запази възможността да преразгледа решението в бъдеще. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Еее гаси му! Само бай Дън ли може да прай зверства на чужди територии?! Само на него ли е разрешено?!
22
1
 
0
 
! Отговори
ХА ХА преди 2 години
До Анонимен 25Истината е че ако САЩ бяха наистина демократична държава Тръмп никога нямаше да спечели изборите през 2016 г. Защото избори не се печелят със манипулиране на гласоподавателите чрез социалните медии (Кембридж Аналитика) и с помоща на чужди правителства (Русия). И сега въобще нямаше да го коментираме този дърт лузер. Не че новият е по различен но и той скоро ще си отиде.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доналд Тръмп вероятно щеше да спечели гласуването през 2020 г., ако Съединените щати бяха демократична държава, но той загуби, защото това е олигархия и политическата класа не го иска. Точно по тази причина сега в сащ тече перестройка и те вероятно ще се разпаднат.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Притежаването на всякакво бойно оръжие в сащ е разрешено не заради престъпници, а за да могат да се опълчат с оръжие в ръка, ако в страната се установи тираничен режим. Затова и от време на време имаме застрелян президент. Четете и се ограмотявайте, не вярвайте на медиите, тяхната цел е да ви лъжат.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Александър Хамилтън -- главният съставител сам го казва -- "нейната цел е да установи режим, сравним с британската монархия без аристокрация, преди всичко не демокрация."Казано и написано във Federalist Papers. Тази конституция е просъществувала два века само благодарение на компромиса на първите десет поправки (Bill of Rights).
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Апелираш във върховния федерален съд, защото си спечелил повече гласове -- там ти казват, че не могат да се произнесат, не е в компетенцията им, същият случай като Буш младши и Гор във Флорида, Гор е с повече гласове, но електорът избира Буш и няма никакво нарушение, защото такъв е законът, избори -- про форма, но президент се определя от олигархията, чрез електори.
17
1
 
0
 
! Отговори
ХА ХА преди 2 години
До АнонименСравнението ти няма нищо общо със истината и не важи поне за Америка защото там не е като тук и си има закони. Ако 99 пъти нарушиш закона на 100ят ще те хванат. А точно това е правил цял живот бившият президент и е минавал метър.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позор за демокрацията? -- в сащ няма демокрация, ти поне трябва да си прочел конституцията на сащ -- американският народ не е суверен, суверен са федериранитещати. Президент се избира от електори от всеки щати, а те се назначават от губернаторите. Всеки щат си има своя конституция, някои са разрешили провеждане на избори, после и други са започнали. Електорите не са длъжни да се съобразят. Апелираш във върховния съд ...
15
1
 
1
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Поглед на девица на която току що са и казали че вече НЕ е!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Сурат Тефтеря също! И още Дойче Веле, CNN, БТВ...
13
0
 
5
 
! Отговори
US потрес 2... преди 2 години
Оказа се, че и ако откраднете нещо, пак трябва да се обадите на данъчните и да си платите! За "Illegal activities" и "Stolen property" трябва да попълните формуляр 1040...
12
0
 
8
 
! Отговори
US потрес... преди 2 години
Има нови указания на американската данъчна администрация: "Ако имаш доходи от НЕЗАКОННА и НЕЛЕГАЛНА дейност, трябва да ги декларираш в данъчната служба". Това е от преди десетина дни. Да се чудиш виц ли е... Но се оказа ИСТИНА. Вместо да ги пратят в затвора, искат наркодилърите да си платят (някакъв) данък?!?
11
0
 
10
 
! Отговори
No comment... преди 2 години
Сенатор Марджъри Тейлър Грийн е публикувала ОФИЦИАЛНИ данни от страниците на CDC и VAERS, което според Twitter е дезинформация. И какво излиза - официална дезинформация, и блокиране?!?!
10
0
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Туитър и Фейсбоклук са враг на американския народ,и трябва да бъдат заличени от лицето на земята. '
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага престанете да ползвате Туитър и Фейсбук! Не си губете времето!
8
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно е прав и го подкрепям, дано спечели пак.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако смяташ, че можеш да хостнеш сайт и те не могат да ти го свалят, значи живееш във века на любовта все още." *************************** Кои са те? Нали все пак ФОКС НЮЗ се хоства някъде, главният разпространител на ТРЪМПИ и другите реднеци??? Да не говорим за офф-шор хостване в Панама, примерно или нейде още по забито! Хостинги имаш над 1 милион опции бе!
6
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си направи ... дъртия ояден олигарх н3може да приживе, че някакви хлапета го наказват... а вече не е 90те да вдигне телефона и да си отмъсти. Тея дъртаци са свикнали всички да им служат , който неслуша проблеми . Да ама вашето време свърши подметки
5
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и ти си позор за демокрацията.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо ги ползвате???? Ползвайте собствени платформи, има безплатни с 1 клик инсталация колкото искате, изглеждащи и с функции като тях!! Един домейн и хостинг ви трябва и това е! НИКОЙ не може да ви го спре или вземе! Домейнът НЯМА как да ви го спрат, освен ако не се занимавате с разпространение на наркотици, фалшиви лекарства и детска порнография!!! Потребителите ви следват сайта/блога/микроблога/или туйтър-подобния сайт и не ви пука за социалните мрежи и техните правила!