Джо Байдън разговаря с Володимир Зеленски

Двамата са съгласни, че трябва да се прилага дипломация спрямо Русия
13 фев 2022 21:42, Нели Христова
74
Джо Байдън разговаря с Володимир Зеленски
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън разговаря подробно днес с украинския си колега Володимир Зеленски за струпването на руски военни по границите на Украйна, като двамата се съгласиха, че е необходимо да се прилагат "дипломация и възпиране", съобщиха от Белия дом.

"Двамата лидери се съгласиха, че е важно да продължат да прилагат дипломация и възпиране в отговор на руското военно струпване по границите на Украйна", се казва в резюме на около 50-минутния разговор.

С нарастващите опасения на Запада, че Русия е на път да нахлуе в бившата съветска държава, Белият дом добави, че Байдън "ясно е заявил, че Съединените щати ще отговорят бързо и решително, заедно със своите съюзници и партньори, на всяка по-нататъшна руска агресия срещу Украйна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
хахахах преди 2 години
една кукла на конци говори с друга кукла на конци . Мъпет шоу , баце!
51
0
 
2
 
! Отговори
Асань преди 2 години
Байден провел телефонный разговор с Путиным. Разговор длился около часа.Путин не пришл.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ot Evrodjendyrete napravo spin bratched Ima a se chudisch ot koi ot 32 pola tee xvanal
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
i dvamata sa pylno kuku
48
0
 
6
 
! Отговори
Игор преди 2 години
Не ги мислете украйнците. Те са такъв модел че ще взимат помощ от всеки стига някой да дава. Да влизат в европейски съюз вече не искат, от както разбраха че ще спре далаверата, много контрол и въвеждане на задължителни касови апарати. Нови оръжия са им добре дошли, когато шумът спре ще продадът каквото могат
47
0
 
7
 
! Отговори
Хероин Мусака преди 2 години
И пак няма да помни нищо
46
0
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Значи тър.к.а.л.ящи.я сее тренирал бързо слагане на памперс.
45
10
 
0
 
! Отговори
64 сифилистика е преди 2 години
все още на красная каскет смачкан, а недоразумението сСсР НЕ съществува, както биФши нефелни зКпЧ та като теП.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Русия става монополист и може да вдига цената."________________________________ Абсолютно некоректно заявление. При сключване на дългосрочен контракт, РФ продава своя газ по отдавна съществуваща справедлива формула, свързана с цената на нефта. Русия няма вина, че ЕС контрапродуктивно за себе си прие 3-я енергиен пакет и способства за борсовата цена на газа от $2000 за 1000 м3. Между другото, тази нощ цената на нефта надскочи $96/барел, за което РФ също няма вина.
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-рано байДжо каза, че Русия ще нападне Украйна точно на 16-ти февруари, а по време на този разговор Зе-клоунът с присъщото му чувство за хумор, е отправил покана към байДжо да посети Киев в близките дни (16-ти, 17-ти).
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е борба за доставка на газ за Европа.Ако тръгне северен поток,САЩ няма да могат да продават втечнен газ.Естествено Русия става монополист и може да вдига цената.
41
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джо Байдън чудесно си изигра картите. Едновременно постигна два ефекта. Успя да обедини запада и да всее разкол сред руското офицерство по темата Украйна. Нахлуване няма да има поради простата причина че силите и възможностите на НАТО са многократно по-големи от тези на Русия. Това Путин дори и да го разбира поради психично разтройство от обкръжението ще му го припомнят и няма да му разрешат да унищожи Русия.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разговаря е много общо. Дайте по-частно. За какво, как, защо?
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е трябвало да предупредят Байдън да се кротне, че с всяко свое изказване за руска инвазия срещу Украйна, събаря икономиката им с няколко пункта....
38
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 53 Крим руснаците ще го върнат така както върнаха Литва, Латвия и Естония които САЩ 50 години не призна че са територия на СССР, както сега не признават че Крим е територия на Русия. Знай че САЩ са големи катъри и ще намелят удобния момент да възстановят териториалната цялост на Украйна както са се подписали под Будапещенския меморандум през 1994. Курилските острови също не са признати за руска територия и също ще бъдат върнати един ден на Япония.
37
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 49 Между впрочем Русия дължи на щатите още 720 милиона долара за лендлиза от ВСВ и то за оръжието което е било читаво а руснаците не са го върнали обратно на САЩ както е било по договора. По договора всичкото оръжие което е било унищожено при военни действия е било безплатно.
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски скоро не е искал Крим. Вече не иска Крим. Защото Байдън му го дава да си го вземе. Всеки ден му го дава, той не го иска. Праща го да си го вземе, Зеленски не го ще. Това е признаване на Крим за руски от Украйна. Не искат да се бият за чуждия Крим.
35
1
 
9
 
! Отговори
Опааа... преди 2 години
Джо разговарял с Волдемор...от Мордор...
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 49 Никой не е искал пари на Украйна. Ако мислиш че го плащат много се заблуждаваш. Плаща се само нещо което си го заявил официално.
33
2
 
6
 
! Отговори
е ле па тия... преди 2 години
Пак започнаха да си бъркат по дупките...