Байдън сигурен: Путин никога няма да превземе Украйна

Американският президент обяви забрана за внос на петрол и газ от Русия
170
Байдън сигурен: Путин никога няма да превземе Украйна
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън изрази категорична увереност, че Русия няма да може никога да контролира цяла Украйна, като обеща, че Украйна "никога няма да бъде победа" за президента Владимир Путин.

"Русия може да продължи да напредва на ужасна цена, но това вече е ясно - Украйна никога няма да бъде победа за Путин", каза Байдън.

Още по темата
"Путин може да успее да превземе един град, но никога няма да успее да превземе страната", посочи американският президнт.

Както е известно, днес президентът на САЩ Джо Байдън обяви официално забрана за внос в САЩ на петрол и газ от Русия.

Забраната нанася "мощен удар" върху "войната на Путин", каза държавният глава на САЩ, цитиран от БТА. Същевременно той предупреди американците, че "защитата на свободата ще има своята цена".

"САЩ се прицелват в основната артерия на руската икономика. Забраняваме целия внос на руски петрол, газ и енергоносители. Това  означава, че руският петрол повече няма да бъде приеман в американските пристанища и американският народ ще нанесе нов мощен удар върху военната машина на Путин", каза Байдън в Белия дом.

Това е най-мащабното действие на администрацията на Байдън досега за санкциониране на Москва заради нахлуването в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
А САЩ Афганистан преди 2 години
Бидонче, пак ли обърка понятията санкиониран-санкциониращ, като Украйна-Иран? Що изтегли Кока Кола и Макдоналдс от Русия и така вместо да санкционираш Русия санкционира САЩ? Нали там посоката на потокът на средства беше в обратна посока бе бидонче, не от САЩ към Русия а обратното САЩ печелеше от Русия с това?На руснака му през оная работа за Макдоналс,има си Русбургер с културист,а не с клоун. 20 години боксувате в Афганистан и пръснахте сума ти трилиони, и все едно не сте били там, такъв провал
133
0
 
3
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Хайде, хайде и тази деменция си постигна целта. За да си продава втечнения газ. По- лошото е, че карат yes киро да се съгласи за шистов газ в Бг. Веднъж опитаха, пак ще го направят, тогава не успяха Днес разполагат с кирчо
132
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай-дън беше сигурен, че Русия няма да влезе в Укр., ама тия откачените руснаци влезнаха! Явно шефа на ЦРУ го подвежда яко..... Новата мантра "Руснаците ще напредват на ужасна цена" може би е по-верна. Ама цената ще я платят от Зап.Европа и САЩ..... Ей и на финансови анализатори не случи дедото, много лошо
131
1
 
3
 
! Отговори
Дедо Либен преди 2 години
Байдън сигурен: Путин никога няма да превземе ,,, АЛБАНИЯ. Стар човек, не го бийте и не му се връзвайте!
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън сигурен: Путин никога няма да превземе ...... АЛБАНИЯ. Болен човек, не му забелязвайте !!!
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 146Копейките свършват . Какво ще правиш после?
128
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Бай Дончо нощес го е сънувал това.... Има пророчески сънища, а вие го обвинявате, че заспивам на срещи. Той пророкува, и знае какво ще се случи...
127
2
 
6
 
! Отговори
Архангел Мекаил преди 2 години
Ако саш скоро не спрат да се прявят на велики и да се месят навсякъде по света ще бъдат изтрити от картата на света
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако светвния ред остане същия, след войната ще е доста лошо за Русия. Само че световния ред няма да остане същия. Този конфликт изгори мостове, които от доста време трябваше да бъдат изгорени, и няма път назад към същото. Русия лесно ще замести изгубената търговия със запада, цяла Азия жадува за ресурси. Най прецакан ще е ЕС, което е мечта на ФАШ откакто економиката на ЕС започна да задминава тяхната.
125
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и никога не е искал. Щу си отделе южната част за да одруже Украйна от Черно Море , Крим вече.е Русси, това им е достатъчно. Ще изравни Другата чяст с земята и ще я даде на Европа, да ги развие икономически, така както нас развиха за 30 години.Цъфнахме та вързахме.
124
1
 
8
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Бай Байдън,не знае кой му ака в памперса,камо ли нещо друго
123
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БайДжо ръси мозък и санкции, но не пропуска да предупреди пиндостанците, че "защитата" на свободата ще има своята цена. Знае добре, че неговите сакции преди всичко ще ударят по джоба на неговите граждани. Знае го и нашата акушерка, която изпревари с една седмица дори байДжо с предупреждението към еесовските граждани, че от скока на цените, сополонът ще се увие 3 пъти около вратовете ни.
122
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 138Не знаеш иронично колко е вярно. Путин нападна именно Русия - виж курса на рублата и обезценката й, руската слаба икономика сега губи още повече и то Путин е отговорен за икономическата катастрофа на Русия, която едва сега започва.
121
7
 
6
 
! Отговори
Горонтобайдън Рекс преди 2 години
Абе тоз дърт пръч каза, че Киев е столица на Иран, казва по щуротия на ден, присъща на слабоумен склеротик, а тръгнал да умува неща, които Конгреса вече е договорил именно с Кремъл!Това е война на Украйна срещу Русия и САЩ за....Европа! От голяма и дълга война в Европа има сметка именно Русия, Сащ, както и Китай, Турция и Япония!Продават като луди оръжия на страна, която ВЕЧЕ е рухнала, а чакат Европа да харчи пари за милиони бежанци?!Някой да протестира срещу страшната война в Йемен?! Цирк!
120
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но ти показа че не можеш да се включиш в тази война и ако мислите за увеличаване на нато който от 49 г е в войни непрекъснато и се искарвате мирни благодарение на пропагандни лъжи пред Путин не вървят. Увеличаване на Нато към Русия ще бъде още по зле.
119
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера не каза ли, че Путин е нападнал Русия?!?
118
2
 
9
 
! Отговори
Адолф преди 2 години
Да се обзаложим... ли ... байдъне???
117
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво му е да превзима Окрайна,като е превзел иранския народ и Русия,а това не се е случвало от Втората световна война,според Слийпи Джо.Задкулисието се подиграва на целия свят с "лидери" като Зеленски,Про100 Киро,Джонсън-пияния перчем,сенилния Джо,Урсула фон екскрементна..Лошият Путин,който не иска да им подари богатата на ресурси бензиностанция,им обърка зануляването.. Учете се еврод.ли
116
3
 
11
 
! Отговори
haha преди 2 години
Абе Байдън не е сигурен кой му е пикал в памперса, за Иранския (украинския) народ ще говори....
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какво разсъждава,я да питаме разбирачите Каракачанов и Радев