Над 40% от приемащите се за транссексуални в САЩ са млади хора

За 5 години броят им се е удвоил, според проучване
12 юни 2022 15:00, Анисия Иванова
63
Над 40% от приемащите се за транссексуални в САЩ са млади хора
Снимка: БГНЕС

В САЩ има около 1,6 милиона транссексуални хора, които са на възраст от 13 години нагоре и около 43 процента от тях са между 13 и 24-годишни, се казва в нов доклад, цитиран от ДПА.

Документът, разпространен тази седмица от Института „Уилямс“ при Калифорнийския университет в Лос Анджелис, (UCLA) е базиран на данни от две проучвания, проведени от Центровете за контрол и превенция на заболяванията в периода 2017-2020 г., както и въз основа на усъвършенствано статистическо моделиране.

Изследователите са установили, че процентът и броят на възрастните в САЩ, които се самоопределят като транссексуални, остават стабилни с течение на времето. Броят на транссексуалните на възраст от 13 до 25 години обаче се е удвоил в периода от предишния доклад, публикуван през 2017 г., макар че изследването е използвало различна методология.

Данните показват, че по-младите хора са „значително по-склонни“ да се самоопределят като транссексуални в сравнение с по-възрастните, изтъква докладът: 1,4 процента в категорията 13-17 години и 0,3 на сто при възрастни от 65 години нагоре.

Като цяло, броят на пълнолетните в САЩ, които се самоопределят като транссексуални (1,3 милиона), представлява 0,5 на сто от общия брой на възрастното население в САЩ. Сред американските младежи на възраст от 13 до 17 години 17 300 000 се самоидентифицират като трансексуални, или 1,4 на сто от общия брой на населението на САЩ в тази възрастова категория. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Викаш всички, които мразят Путин са гейове.И тия от Азов ли са гейове?
21
11
 
7
 
! Отговори
До Даааа преди 1 година
Ненавиждам хомотата, няма спор. Но ненавиждам също Русия и Путин, заради антибългарската им политика. Руската българофобия е многовековна, а путиновата е от по-скоро. Изобщо не ме интересуват ***-мендъри, ценности-менности, и т.н. Някой ще ми подлива вода и ще ми се преструва на "братушка", а аз ще му се радвам. Ае среден пръст за всички вас, *** и русофили, една и съща мъъърда!!!
20
1
 
11
 
! Отговори
Тия преди 1 година
Ми писнаха. Не ме интересува къде ги сърби, да оставят хората на мира. Наглеци и безсрамници.
19
4
 
17
 
! Отговори
Даааа преди 1 година
Те и феновете ним в България са 100% ***. Затова и мразят всичко нормално. Русия и Путин например. Путин им забрани гейпарадите още преди 12 години. От там побесняха
18
5
 
5
 
! Отговори
АЕ преди 1 година
Стига с тия глупости.
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно всичко върви по план.
16
2
 
20
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Основната опорка на ЛГБТ организациите е, че те са родени такива, броят им винаги е постоянен и никого не застрашават. Следователно трябва да бъде разрешена ЛГБТ пропагандата, на която казват учене на толерантност, включително в училищата, филмите и сериалите за деца и т.н. ,,Дисни" са водещи в това отношение. Какво се оказва? Че пропагандата влияе на броя на ЛГБТ сред населението.
15
1
 
19
 
! Отговори
До До 5 преди 1 година
Така е, в % изражение за момента са малко, но упражнението продължава... При 5% ще има рязко намаляване на възпроизводството, а при 7-8 отрицателен прираст. Информацията не казва за от коя раса предимно са тези %ти, но аз се обзалагам че са бели!
14
2
 
21
 
! Отговори
SS преди 1 година
Текът процеси на глобална трансформация на човешкото съзнание и възприятие за добро и лошо ! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ !
13
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро болшевишката зараза, окупирала Изтокът и подронваща устоите на Западът, ще роди нов и още по-могъщ НАЦИонализъм. Този път САЩ ще бъде неговият основен носител.
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем нормално - младите са с по-поддатлива психика и абсолютно неслучайно, атаката, натискът е срещу тях! На всичко отгоре е забранено да им се оказва помощ от родителите - отнемат се децата и се предоставят на хомодвойки. Не е само в САЩ! И Канада, и в ЕС, и в Норвегия... Въобще - в "демократичния: запад!
11
3
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Стига глупости. Това са по-малко от 0.3 процента от населението.
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българи, плодете се. Дано вашите деца доживеят достойно съществувание. Ама надали.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоест емоционално збъркани и побъркани.
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ са зле. Но напишете и за Русия - искам да разбера защо там има толкова много ***, наркомани, спинозни, и самоубийци. Все пак русофилите ни я представят като алтернатива на Запада.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това си е педофилия под прикритие. За това им дават и хапчета, които спират пубертата.
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
политиката действа за намаление на населението колко от тези милиони *** ще има деца?Николко с тях ще умре и гена на ***.де.ра-с.лъка
5
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи САЩ приключват участие като световна сила, не знам дали изобщо ще се съхранят и като държава. Държавата на транссексуалните, как звучи само. Така отминава световната слава ...
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С този тренд до 2060 година САЩ ще е 100% джендърска държава.
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах какъв е тонът на констатациите - хвалят ли се, или са загрижени в този щатски институт? Иначе е ясно, че са млади - зловещият експеримент на института Тависток, започнал преди четвърт век, вече дава резултат.