Зеленски пред лидерите в Рамщайн: Русия трябва да загуби

САЩ ще подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо"
20 яну 2023 13:27, Нели Христова
535
Зеленски пред лидерите в Рамщайн: Русия трябва да загуби
Снимка: БГНЕС

В речта си по видеовръзка към контактната група за отбрана на Украйна във воената база "Рамщайн" президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че Русия се стреми да унищожи нациите. Той заяви, че времето е малко и "трябва да ускорим темпото".

"Русия концентрира последните си сили, за да убеди всички, че омразата може да бъде по-силна от света", заяви Зеленски и добави, че конфликтът е за това "в какъв свят ще живеем" и че "Кремъл трябва да загуби".

"Вие сте силни хора на могъщи държави", заяви той. "Насърчавам ви да вземете такива решения, които могат да лишат руското зло от всякаква власт."

"Ваша власт е да гарантирате артилерия и самолети, които ще смажат терора. Във вашата власт е да постигнете победа."

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин отговори на обръщението с видеовръзка на Володимир Зеленски, като каза: "Благодаря ви, г-н президент. Надявам се, че знаете, че ще продължим да отстояваме принципа, че границите не могат да бъдат прекроявани със сила. И ние ще продължим да отстояваме един отворен свят на правила, права и отговорности. Още веднъж ви благодаря, че сте тук днес."

САЩ ще подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо", тъй като Киев и светът са изправени пред "решаващ" момент, заяви Лойд Остин.

"Това е решаващ момент за Украйна в едно решаващо десетилетие за света, така че не се заблуждавайте, ние ще подкрепяме самоотбраната на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо", каза Остин във встъпителните си бележки на срещата на Контактната група по отбраната на Украйна в Германия .

"Сега знаем, че Русия остава склонна към агресия и завоевания. И руските сили увеличиха своите ужасяващи атаки, убивайки много невинни украинци. Видяхме отново жестокостта на военния избор на Русия само преди няколко дни в град Днепър", доъплин той и заяви, че "време да се копае по-дълбоко", докато Русия се прегрупира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


535
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Тоя пак с неговите брътвежи за самоуспокоение !
424
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Зеленски пак се е насмъркал Русия е велика сила Сащ и НАТО и Украина са видя чеса безпомощни . Русия ги мори здраво мрът като мохи .Сащ ще изчезнат от картата на света Украинските прасета ще бъдат избити няма да има украйна Голям кеф
423
3
 
9
 
! Отговори
Слава Русия преди 1 година
*** долен.Ще дойде и твоето време.Да живе е Русия.И трябва да се спре с пращането на оръжия.Само ние губим от това
422
4
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Русия ще загуби, когато ти спреш да смъркаш.
421
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия трябва да му навре главата в задния му проход.
420
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
500 мнения повечето против даване на оръжия. 500 са понеже има доста премахнати. Спрете да давате оръжия на украйна.
419
3
 
21
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
Ама Русия не ходи да прави войни на другия край на света и доколкото си спомням не е хвърляла ядрена бомба върху Х. и Н.....
418
7
 
25
 
! Отговори
Т-14 преди 1 година
Невинен украинец няма. Такова понятие е непознато на цивилизования свят. Те са сатанинска секта и агенти на злото от запада - прошка няма да има. Казах!
417
7
 
23
 
! Отговори
Група Вагнера преди 1 година
Добрия украинец е мъртвия украинец - янките ще подкрепят вражеската войска до момента в който се превърне в партизансзко движение и толкоз....
416
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ще живеем в шоу.
415
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От пуснатия линк разбрах че Русия е изпробвала хиперзвукова ракета е и какво от това. Къде и как ще я използва. Просто питам коя е целта. Да ударят центровете за вземане на решения. Ок.
414
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски с такава настървеност иска оръжия и война на вяска цена, че имам чувството, че умишлено иска да подпали Европа, знаейки, че Русия ще победи , а руснаците губят единствено поради нерешителността на лидера си, така загубиха и студената война, поради нерешителност, когато им взривиха Чернобил и ги убиваха отвътре чуждите шпиони, вместо да воюват генерално срещу чуждата агресия!
413
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля и се надявам че срещата е провал за зелко.
412
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само нерешителността на меката мушмула Путин ви спасява, *** нацистко, гледай - https://youtube/watch?v=WxxY_3vh_zU
411
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Специално впечатление ми направи Ян Столтенберг к. за разлика от друг път не можа да запази лидерско самообладание и беше ядосан и оззлобен защо ?!?
410
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо преговори и спиране на войната тия хора щели да убиват славяни и русофили.
409
4
 
31
 
! Отговори
КАВО ЛИЦЕМЕРИЕ САМО преди 1 година
ТОТАЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ ..ТЕ ЩЕЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ УК ,КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО???НА КОГО ПРИКАЗВАТЕ ТЕЯ НЕЛЕПОСТИ..ТА НАЛИ ВИЕ ПОДПАЛИХТЕ ВОЙНАТА ЗАДА ВОЮВАТЕ С РУСИЯ . ЗАБЛУДИ ЗА ***. ПОДПАЛВАЧИТЕ НА ВОЙНАТА ПОМАГАЛИ ..СТИГА С ТЕЯ ИЗТЪРКАНИ ГЛУХИ ФРАЗИ .ИЗТРЕПАХТЕ С ОРЪЖИЕТО СИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МЛАДИ ХОРА , И НЕ ВИ ПУКА . КАКВИ ДУШИ , КАКВИ СЪРЦА НОСИТЕ БЕ???.НЕ ВИ ЛИ ГРИЗЕ СЪВЕСТТА ОТ ТОВА КОЕТО ЧУ СВЕТА ОТ МЕРКЕЛ, ЧЕ ВИЕ СТЕ ПОДПАЛВАЧИТЕ НА ВОЙНАТА ????ТОВА НЕ ВИ ЛИ ЖЕГНА ????СТРАХОТНО ЛИЦЕМЕРИЕ !!
408
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възмущение има и към бг депутатите и министрите за бг позицията която е против волята на Бг народ.
407
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Форума е с възмущение към форума на убийците от заглавието от Рамщайн.
406
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В целия форум има едно възмущение по скоро към тези които дават оръжия и убиват хора. Това са страните от ЕС и САЩ и Нато и англосаксонсците. Тяхната политика е погрешна и липсата на диалог с Русия е грешка.