Порнозвездата Сторми: Не ме е страх от Тръмп, виждала съм го гол

"Няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи"
97
Порнозвездата Сторми: Не ме е страх от Тръмп, виждала съм го гол
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп „вече не е недосегаем“, заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю от както на Тръмп бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА.

Даниълс посочва, че й е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната й среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо „ще те убия“.

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са й били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г.

Даниълс говори пред британския вестник „Таймс ъв Ландън“ и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си, който се казва Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените й 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взела пари, за да й го натряскат по дупките, сега реве - първата девственица. Хахаха. Абсурд след абсурда. Остава да си смени пола и да си имплантира права краставица, за да е щастлива кокошка.
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проститутката защо е спала с Тръмп, за пари, които е получила, или за да се хвали с това?
46
6
 
5
 
! Отговори
567 до 52 преди 1 година
Разбирам, че засегнах чувствата ти, ама успокой се, че ще получиш инфаркт. Т.е. ти обичаш много Тръмп и смяташ, че му правят мръсно за да прецакат българчетата? Тръмп е някакъв защитник на българите, а Клинтън е против българите, така ли? Сега, малко ще те разочаровам, никой в САЩ не предполага, че и съществува някаква държава наречена България, както и че има български език. Второ, Тръмп преди всичко е бизнесмен и го интересуват само и единствено неговото благосъстояние, не на българите.
45
0
 
15
 
! Отговори
--- преди 1 година
Колко акъл има в една Порно.....Това работи какво се оплаква.Още малко и звезда .
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия американци кой им вярва - там за пари всичко могат да ти препишат- те освен да крадът от цял свят и да правят мизерии на нищо друго не са способни - времее да станат колония на китай- да им дръпнат малко очите
43
0
 
3
 
! Отговори
всички преди 1 година
"новини" са само първоаприлска шега ;)
42
1
 
6
 
! Отговори
До 567 преди 1 година
А Байден знаее ли за нашето съществуване,а ?То и Обама не знаее,и Хиларито не знаеше докато не кацна у нас да нареди на бат Бойко пича-мъжагата да затвори Южен поток ли бе,АЕЦа в Белене .Кой ли знаее за България в САЩ,а 567 ?Въпроса не ее ли дали знае Тръмп за България,въпроса е защо се публикуват сатии само против противнците на клана Клинтови начело сега с Байден!Не се пише ,че Джото не иска да пътува ,а изпраща жената си в... а умник?
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 50Нас не ни интересува, че не знае за нас, обсъждаме просто, че е онодил една порнозвезда и тя се оплаква след 20 години :)))
40
8
 
4
 
! Отговори
567 преди 1 година
Милите българчета, как са се загрижили за Тръмп. Пуснах една сълза. Само да ви напомня, че Тръмп не предполага изобщо за вашето съществуване, нито знае, че има държава наречена България, но е хубаво, че го подкрепяте. Мисля да създам dms кампания за него.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И демократите усещат потенциалната опасност
38
3
 
8
 
! Отговори
Мижав интерес... преди 1 година
Случаите в Кравария за к0вRи,които са спали с някой известен политик,актьор,сенатор и после го шантажират сигурно са стотици хиляди,нищо ново под слънцето... И винаги се получава много удобно в предизборните кампании,когато трябва да се гарантира,че опонента няма да спечели.И винаги става въпрос за една правилна сума от правилните хора в защита на правилната демокрация :) Дежа Вю,баце!
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била го виждала гол - не я е страх от него. Битието определя съзнанието.
36
3
 
20
 
! Отговори
а Бай Дън? преди 1 година
А Байдън виждала ли си го, че той не помни
35
2
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Смешно й е сигурно, защо не си признае:)
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия женички само мислят за една дума.... пари така чи е ясно някой и е платил отново ,за да може да го съдят и де не да не президент )
33
3
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
А за Байдън?????????????????????
32
2
 
10
 
! Отговори
А Наша Парапетникова преди 1 година
става Депутат след 1 ден! Сторми се е Продала - Евтино!!
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рижавия е много зле като мъж, тоест телосложение и физиономия, ама ти беше порнозвезда през 90-те, не му отказа парите нали :))) Лов на вещици от страна на демократите :))))
30
3
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Единственото в което може да бъде обвинен Тръмп е, че няма вкус за красиви к...р.в.и. Какво е видял в тази, че дори й е платил два пъти?
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая прилича на Бритни Спиърс. С глава на риба!