Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс

Това разкрива нова книга за първите дами
26 фев 2024 07:13, Нели Христова
110
Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс
Снимка: БГНЕС

Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът към дългия и траен брак е "добрият секс", според нова книга за първите дами на нацията, която хвърля светлина върху 47-годишната му любов с Джил Байдън.

"Американската жена – Трансформацията на съвременната първа дама, от Хилари Клинтън до Джил Байдън" е създадена от кореспондента на Ню Йорк Таймс в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема само няколко параграфа в книгата от 276 страници, но вече генерира заглавия.

Роджърс пише, че Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 г., когато Джил Байдън влязла в стаята, облечена в горнище с думата "НЕ", надраскана на корема.

Джо Байдън, който сега е на 81 години, каза пред група поддръжници същата година, че няма голям интерес да се кандидатира за президент. "Предпочитам да съм вкъщи и да правя любов с жена си, докато децата ми спят", казал той.

Коментарът накарал тогавашен говорител да повдигне рамене. Той казал, че тогавашният сенатор Байдън е „откровено напълно влюбен в жена си“, пише Роджърс.

"Джо може да е подправил публичните си декларации в спалнята за спечелването на президентския пост, но той се пошегува с помощниците си, че "добрият секс" е ключът към траен и щастлив брак, за голямо огорчение на жена му", според Роджърс.

Книгата описва страданието, което изпита Джо Байдън, когато първата му съпруга Неилия загива в автомобилна катастрофа през 1972 г. заедно с дъщеря им Наоми.

Той и Джил се женят през 1977 г., но са необходими пет предложения от Байдън, за да накара Джил да се съгласи.

"Бях толкова търпелив, колкото мога, но това вдигна ирландските ми нерви. Или ще решиш да се омъжиш за мен, или това е – вън съм. Няма да питам отново", казал Байдън при петия опит, пише Роджърс.

Джил Байдън, учителка по английски в общински колеж, беше първата първа дама, която продължи професионалната си кариера, докато беше в ролята.

В предишно интервю тя разкри, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент, двойката решила да уреди разногласията си чрез текстово съобщение, за да избегне сбиване в присъствието на техните агенти от Тайните служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
4
 
! Отговори
gg преди 2 месеца
По-интересно ми е каква е тайната на това да станеш и още по-важно как да се задържиш президент на САЩ с пълна старческа деменция.
73
3
 
9
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
Женътъ винаги е доволна га има пари и яко клатене в кревата.
72
3
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Путин с колко развода беше?
71
1
 
10
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 2 месеца
г-жа Христова успява всеки ден да подържа нивото си в журналистиката с всяка нова статия...
70
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жена му е била хубавица всъщност на младини, нема корекции, но излишно му вдигат имиджа на тази мумия, та той едва ходи и помни :))) Демократите да се огледат за по-млад кандидат, нещо като Обама или Кенеди... :)))
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е, защото забравя и повтаря по няколко пъти.
68
5
 
7
 
! Отговори
Бай Чеп преди 2 месеца
Завистници. Някой от вас гледал ли е записите от лаптопа на сина му? Кой, мислите, е научил младия Байдън на тези мурафети? Който си може - си може...
67
3
 
11
 
! Отговори
деди жо преди 2 месеца
Като и се качим на убавицата и забравям защо съм се качил .
66
18
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Драги другари, имате снимки от младежките години на Путин - може да си направите сметка какъв успех сред жените може да има това недо латено мамунче с клепави уши и редка косица. Прочее, фактът, че Путин се разведе, за да (уж) има лпбовници, е показателен за идддиотизма му и за иддиотизма на родийското общество. Най-малкото при тази разстановка Байдън си остава християнин, а Путин - обикновена мъжка к"рва.
65
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс ---- изкъртихте де що има мивки.... хахахахахаххахаххахахаххаххаххахахаххаа Дъртия не може да пази равновесие те за секс говорят.... хахаххахахахха
64
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дали дедото си спомня какво изобщо е секс?
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахахаххахахахахахаххахахахахахах! Бoлeн дядо!
62
1
 
8
 
! Отговори
вади го де преди 2 месеца
Излиза , че ако деда Байдън праи добър секс има шанс да спечели и настоящите избори . Пълно елементарщина е обзело човечеството , политиката , държавното управление и кво ли не щеш
61
0
 
7
 
! Отговори
що преди 2 месеца
ни занимавате с тая мумия изобщо?! за добрия секс може да искате мнение от Путин, но не и от тоя сенил!
60
3
 
8
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 месеца
Аз мислех, че тайната е да повтаряш всеки ден "Путин е убиец". И така бракът ти ще се закрепи. Пък то друго било?
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На тези години е срамота да говори за тези интимни неща. -----////------ *** го кажи на Путин, с неговия пикочо-полов хумор, да тиебамайкъта прос так.... Байдън се е пошегувал незлобиво, не през зъби, като вашия кумир-изрут.
58
0
 
3
 
! Отговори
Мисирков преди 2 месеца
Когато журналистът задава правилни въпроси е така. Кой е любимият Ви сладолед, Бракът как върви.
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бай Дън има дърта булка - ама Бай Дони има млада булка :)))
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човека е Рамбо ве мен, нищо че не помни повече от 10 секунди :))) Тръмпи като нищо ще го отнесе на изборите :)))
55
2
 
2
 
! Отговори
до 57 преди 2 месеца
Брей той путин като супермен викаш а ,защо не напишеш и колко хора загинаха заради него или нема нужда, американския президент мисли за секс, а руския за бомби,самолети,въртолети, танкове, картечници, пистолети, подводници,ядрени оръжия мини кръв убийства разплакани семейства и т.н.