Тръмп за нелегалните имигранти в САЩ: Животни!

Предупреди, че насилието и хаосът ще обхванат Америка
73
Тръмп за нелегалните имигранти в САЩ: Животни!
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп нарече "животни" имигрантите, които пребивават в Съединените щати незаконно. В реч в Мичиган той прибягна до унизителната реторика, която използва неведнъж по време на предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко служители на правоохранителните органи, изброи няколко криминални случая, свързани със заподозрени лица, които са в страната нелегално, и предупреди, че насилието и хаосът ще обхванат Америка, ако не спечели изборите на 5 ноември.

Докато говореше за Лейкън Райли - 22-годишна жена от Джорджия, за която се твърди, че е убита от венецуелски имигрант, намиращ се в страната нелегално - Тръмп заяви, че някои имигранти са подчовеци.

"Демократите казват: "Моля ви, не ги наричайте животни, те са хора". Аз казах: "Не, те не са хора, те не са хора, те са животни", каза Тръмп, който беше президент в периода 2017-2021 г.

По време на предизборните си речи Тръмп често твърди, че имигрантите, пресичащи незаконно границата с Мексико, са избягали от затвори в родните си страни и подхранват свързаната с насилие престъпност в Съединените щати.

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на престъпниците са оскъдни, изследователи твърдят, че хората, живеещи незаконно в САЩ, не извършват насилнически престъпления в по-висока степен от родените в страната граждани, отбеляза Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от САЩ
Масова истерия в САЩ заради предстоящото слънчево затъмнение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Хм... преди 3 седмици
Статистиката го показва съвсем ясно. През последната година на Тръмп като президент нелегалните мигранти влезли в САЩ са били 400 хил. През 2022г. с Байдън за президент. Нелегалните мигранти са били 2.5 милиона .... Презю 2023г. пресеклите незаконно границата са били 2.7 милиона .... Тази година хаоса е още по-голям..... Тексас без малко да възстане, заради тоя наплив по границата и дори сложиха техни рейнджъри от Тексас да охраняват.
51
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 седмици
Америка се срива. Училищата и университетите се превърнаха в центрове на пропаганда срещу белите американци, армията се превърна в разделена Вавилонска кула, социалната и икономическа инфраструктура се разпада. Здравеопазването се превърна в машина за печалба. Властите взеха контрола върху децата от родителите. Хората, които настояват за истината в лицето на пропагандата, са преследвани. (Пол Крейг Робъртс - заместник-министър на финансите на САЩ в администрацията на президента Роналд Рейгън)
50
1
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 3 седмици
Знае Тръмп какво говори.Който го разбрал-разбрал!Имат право да треперят световните мазни елити ***!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На (поне) 76млн. американци и не се знае още колко други милиони....им дреме на патката! MAGA/MEGA 2024!
48
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Миня юропа заради американската политика/войни се напълни с емигранти
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И Мелания ли!
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че то цялото население на сащ е от имигранти.
45
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Незаконната имиграция създава хаос, който много лесно преминава в беззаконие, така Тръмп е прав до голяма степен. Либерастите са свръхемоционални инфантили, те смятат че всички имигранти са добри хора бягащи от репресии, но реалността е много по-различна, голям процент от тях са престъпници и/или неуки мързеливци дошли да се възползват от социалната система. Имиграцията е нещо положително, но само когато е контрилирана, само когато имиграните могат да са от полза на приемащото ги общество.
44
0
 
11
 
! Отговори
аььааь преди 4 седмици
Да живееш нелегално е престъпление, следователно те вече са престъпници и Тръмп е прав. А сега демократите , както искат да си изкривяват душата. Друг е въпроса, че гузен негонен бяга и те се пазят повече и да не извършват по-големи престъпления, което е доста трудно, защото краката са къси на лъжата.
43
5
 
1
 
! Отговори
изостава а така преди 4 седмици
се става презитент . животни . мексиканци . трафиканти . в бг е същото . денкоу иска власта на всяка цена . и сега жандармерии срещу криминални , нелегални , хулигани , със сопи , мигранти . хахахаха преписа тръмпи , ама му отива . сега е цяла юса доволна . латиносите и негроидни , мулати , китайци в америка се чувстват легални , окрилени за изборите . там много малко гласуват .
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е Тръмп, но животни са и всички тези, които гласуват или подкрепят Демократическата партия, както и всички подкрепящи либералните т.н. ценности.
41
9
 
6
 
! Отговори
Факти преди 4 седмици
Докато американския мъж работи мигранти чукат жена му. Европейския мъж докато се разхожда по улиците украинки го хващат за *** и му развалят семейството.
40
7
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 4 седмици
Вижте сега...Ботев също нарича част от нас "православни скотове". Нищо ново под Слънцето.
39
1
 
20
 
! Отговори
..... преди 4 седмици
Прав е Тръмп,не може накакви си нелегални мигранти да създават хаос и насилие сред хората.И едва ли не да се чувстват недосегаеми.Всеки иска да живее един по-добър живот,но не това е начина.Нито работа може да си намериш,нито регистрация да направиш,нито осигуровки,абе нищо.Теб все едно те няма там и да претрепеш някой,не могат да те намерят и идентефицират.За това престъпните организации ще процъфтяват там!
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
54 винаги ще има нелегални. Процедурата за получаване на гражданство в сащ не е лека, можеш да живеш там 20 години и да не получиш. За това се прибягва до животински методи като бракове по сметка за гражданство което си е цяла индустрия, знае се в кои щати даже в кои сектански църкви. Между другото стена се строи много отдавна много преди Тръмп. Не само нелегалите, в сащ всички са животни. Мародерството е на почит там. Не са само Bloods и Crips
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като казах в самото начало - Че те са си животни. Типичен пример са мисирките на които им е спуснато, понеже псевдомедията е купена от един от спонсорите на соростията - блумбърг, който беше даже и кандидат за президент. Мисирлъка е с птичи мозък, за него няма значение откъде иде фуража, как да разбере една мисирка какво е конфликт на интереси? Единственото което може е да пусне тролла с животинската опашка да маже с големите букви.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Просто е прекалил. Ако миграционните си вършат работата, няма да има нелегални!
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Голяма "новина", няма що! Сега тази "новина" ще влезе във всички новинарски емисии довечера, с което мисирките без да искат (или нарочно), ще подкрепят нелегалната имиграция в България...!!
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
45 а милиардите наляти за майдана какво са? Ти ли ще обясняваш къде вземаш грантове от фондации? Шефа на Цру който каца десетки пъти инкогнито в Киев да не би да не знае че ти му плащаш полетите с лиз и близ, а не несъществуващите вече бандерпитеци.
33
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
при положение, че един неразрив на хаймарс е по ценен за руснаците от цело бтг, ако тръмп дойде на власт не само че ще увеличи доставките на оръжие за украйна, а може да видим и катастрофирал ф35 някъде из донбас. тоя номер с ниско прелитащите стелтове сме го гледали в един друг цирк