Мразовита сутрин, слънчево и ветровито през деня

На Рождество ще се затопли
22 дек 2021 08:15, Анисия Иванова
5

Минималните температури за днешния ден са от -6 до 0 градуса, по високите западни полета до -9,-10. Над страната облачността ще се разкъсва и намалява. Ще бъде ветровито и предимно слънчево, с разкъсани облаци над източните райони.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб вятър от западната четвърт. Максималните температури ще са 2°-4°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачност над Стара планина, но ще е без валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 9°.

Силният северозападен вятър следобед ще отнесе облаците на изток. Студеният въздух, който достигна до Балканите, ще се затопля бавно. У нас ще има и слънце и прехвърчания от сняг в сутрешните часове, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В петък ще се заоблачи, ще се затопли, а през нощта срещу събота ще превали слаб сняг в северозападните и североизточните райони. В събота на запад ще има повече слънце, а на изток ще има облаци.

В неделя и понеделник ще се затопли. Ще бъде ветровито, по планините ще духат силни южни ветрове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: прогнозавремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хубав и красив, студен зимен ден е днес! Днес се почитат Светите Родители на Пресвета Богородица и Дева Мария - Йоаким и Анна, а по народно днес е Зимната Света Анна. Да са живи и здрави и с добър успех и благословия тези жени и българки, които се казват Анна, Анка, Ганка. Честит Празник и на тези, които празнуват и почитат Този Празник днес!
4
3
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Чувам гласове :)))
3
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Сега ще отида да се...попека на слънце,че помага за...растежа.
2
0
 
2
 
! Отговори
тука има тука нема преди 2 години
През Май казаха,че най с топло щяло да бъде и
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ладничко е леко.