Днес ще започне заоблачаване, но без валежи

Максималните температури в населените места ще са от 23 до 32 градуса
24 окт 2023 08:52, Нели Христова
3

Днес минималните температури ще бъдат от 11 до 16 градуса, а по Черноморието - до 16. Сутринта ще бъде слънчево, като бързо от запад на изток ще се заоблачава. През деня над страната ще има значителна облачност. Следобед облаците ще се уплътняват, но валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде слаб, преди обед от изток, а следобед ще се ориентира от югозапад със скорост до 30 км/ч. Максималните температури в населените места ще са от 23 до 32 градуса, а по Черноморието - до 21-23 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над Рила, Пирин и Родопите преди обед ще има значителна облачност. Вятърът по високите части, над 2200 м височина, ще бъде умерен от северозапад със скорост до 35 километра в час. Максимални температури над 2500 м височина - около 6 градуса, а на 1500м височина до 14.

В сряда ще се задържи облачно с превалявания в западната половина от страната. В четвъртък ще се установи дъждовно време, а през нощта валежите ще спират и временно облаците ще се разкъсват. В петък следобед отново ще вали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хубав ден!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
:)
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някой вчера се е молил за лошо време хаха.Само не дейте за дъжд,че по другите държави са си наводнения.