ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Стряскащо реалистична анимация
Материалът е изпратен от Диди Качи видео Виж правилата
15
4382
13
1
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
от 9 преди 10 години
Не ми се сърди,но ще ти кажа нещо - кибиченето ти в българските сайтове, вместо на някой австралийски плаж е по две причини. Едната е, че България страшно много ти липсва(на мен също,живея във Франкфурт), а другата е, че искаш да обвиняваш Бай ***, заради който си мислиш, че си бил принуден да напуснеш родината си. Не забравяй, че винаги можеш да се върнеш и че не всички българи са Бай ***! Ти Бай *** ли си?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алоо австралиеца,е толкова ли е тъпо в тази Австралия,че по цял ден стоиш по българските сайтове?Я ходи на плаж,разходи се малко из природата,намери някоя австралийка,порадвай се на кенгурутата,измисли си нещо.По цял ден"поздрави от Сидни" та "поздрави от Сидни".Разбрахме че живееш в Сидни.Аз лично се радвам за теб,но никога не бих се преместил в Австралия,че България ще я виждам само по интернет, ако случайно я сънувам някоя вечер или евентуално веднъж в годината ако се бръкна поне 1000 долара.
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо е снимано истинско видео на истинско човешко лице, а после е правена анимация върху него.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно на киртак като теб ще се обяснявам къде съм. Аз комплекси няма да избивам тука. Ама ти каква селска бичкия си не е истина. Ей сега, чупя си краката и рацете от бързане да ти гледам мижатурските клипчета, ***. Ама щом те вдига носа нагоре, продължавай. *** мухльото смотан. Потен чалгаджия.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 4,ами *** ще ти гледа,ясно му написали от дясно на клипа адреса че е от Ав$тралия студиото на Chris Jones, и *** вече е набил минусите защото много добре знае Ав$тралия е на първо място в всички класации, а *** тъне в мизерия у гетото и никога няма да живее в Новия СвятЗатова набива минуси и се удавя в жълтения и злоба... трагедия... няма да се оправят нещата щото *** са болни и отровени.В всяко стадо има болни но няма стадо от болни животни.Поздрави от Сидни Ав$тралия
3
0
 
3
 
! Отговори
До №1 преди 10 години
Не е. Ако гледаш цялото (след 23-тата секунда) ще видиш. Има кадри от работия процес.
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и да цъкате минуси пак си е очевидно какво пише. Това е Ав$тралийско студио на Chris Jonesпоздрави от новия свят сидни ав$тралия
1
9
 
3
 
! Отговори
Дес преди 10 години
Не разбирам от анимация, но според мен това не е анимация. Който разбира, нека се произнесе - не е ли просто истинско човешко лице, от което е показана само част?