Москаленко: Никоя агресия на диктатора не е последна

Той сравни Путин с Хитлер
24 фев 2022 19:20, Нели Христова
82
Москаленко: Никоя агресия на диктатора не е последна
Снимка: БГНЕС

Тази така наречена военна операция наистина не е военна операция в отделни райони на Донецка и Луганска области. Това е най-обикновена война на територията на Украйна, заяви в ефира на NOVA посланикът на Украйна в България Виталий Москаленко.

"Не само в Донбас и региона, а по цялата територия на Украйна, включително и в Киев. Атакувани бяха военни обекти в цялата страна още от сутринта, когато Путин обяви операцията по разрушаване на една фашистка клика", добави Москаленко.

Той сравни ситуацията в Украйна с тази в Германия през 1939 г.

"Преди малко прослушах отново изказването на Путин преди обявяването на операцията и видях нещо познато. С точно с тези думи и тази интонация Хитлер се обърна към германската нация преди да нападне Полша", заяви посланикът.

"Никоя агресия на диктатора не е последна. След като завърши своята инвазия в Украйна, той няма да спре. Възможно е да продължи към Румъния и България", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
... преди 2 години
Дето всички пишат, че НАТО и САЩ са виновни. В момента НАТО и САЩ ли убиват цивилни в Украйна? Или трябва "освободителите" да дойдат във вашия дом за да се усетите кой е дерибея в случая.
59
0
 
2
 
! Отговори
Кой преди 2 години
е този и защо ръси простотии??
58
2
 
5
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Витя ,Мусколенко ,объркал си световния диктатор с Путин дето ви шамари сега!Световния диктатор Витя са САЩ!Знаеш ли в колко страни имат бази, а колко преврата са направили ,като вашия Майдан?
57
1
 
3
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
ВСИЧКИ АВОАРИ НА РУСИЯ И ПАРИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ СА ВЕЧЕ В РЪЦЕТЕ НА БАЙДЪН! ..А , КОЙТО НЯМА ПАРИ ---НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ ВОЙНА ...ЗАЩОТО СОБСТВЕНИТЕ МУ НАЕМНИЦИ ЩЕ ГО ОБЕСЯТ НА ПЛОЩАДА...!--ТОВА Е ПЕРФЕКТНОТО ОРЪЖИЕ НА СЪВРЕМЕНННИЯ СВЯТ---ПАРИТЕ!
56
3
 
1
 
! Отговори
Човек за реализации преди 2 години
Човек който не е добре с психиката, значи трябва да бъди уреден в политиката, за да стани от него нормален човек ! Само така ще му се намести психиката и всичкото ! Друг вариант няма ! Човекът така е устроен ! Трябва и на него да му е добре !
55
4
 
8
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Само фашистките баталюни още оказват съпротива в Донбас,защото знаят че живи няма да се измъкнат.ВСУ се отеглят от Донбас.
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тия със базите на Американците дет им завземат богатствата. Това са бази на НАТО плаща се за тях, да не говорим ако са големи бази колко хора живеят и харчат пари, които влизат в местната икономика. Отделно никъде не са влезли на сила. Как пък 95% от бившите републики мразят Русия и руснаците, вече и Украинците, най-близките им. Само български ***, може да говори за американци, когато една суверенна страна бива завладяна, чрез военни действия, от Русия.
53
9
 
5
 
! Отговори
Искам да знам преди 2 години
Дали Зеленият чорап и Просто Киро ще се сражават за България когато Путин се запъти към Румъния и България ? Дали тези "лидери" на българския народ ще застанат начело на двата батальона българска армия и ще спрат ли нашественика Путин ? Ще ги видим ли как извисили юмрук ще бият Путин по главата ??? Дали ?
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега след пландемията ковид следва пландемията Русия срещу Украйна. Ще се джафкате един-друг. Утре Русия ще се изтегли и ще измислят нещо друго - примерно Китай планира да пусне ядрена бомба върху Европа. Пак ще следват 100 новини на ден за това и хората ще се панират. Събудете се най-после.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинец с фамилия Москаленко?!!
50
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам общо между Путин и Хитлер. Хитлер е по-скоро събирателен образ на кучетата на НАТО и ЕС, т.е. на САЩ - те имат идеята за владеене на целия свят и световна хегемония, войските на САЩ са по целия свят, незаконно завземащи чужди територии и присвояващи чужди богатства.
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 56 до 55 Ееее. Не бяха съседни държави, но тов няма никакво значение. Американците запалиха света. Коя ли държава не нападнаха
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Даскал 55 О не. Американците го сториха безброй пъти след края на втората световна
47
18
 
13
 
! Отговори
Даскал преди 2 години
Путин ще бъде запомнен като първия диктатор след края на Втората световна война,който си позволи лукса да нахлуе в съседна европейска държава и да безчинства в нея -срам и позор!!!
46
9
 
7
 
! Отговори
Ще има разплата преди 2 години
До Слава на РусияАман от лилипути с комплекси.Това е началото за края за идола Ви *** ***!Всички които не Ви играят по свирката за фашисти и имат нужда от освобождаване.Сега вече Русия наистина доказа на света че е империя на злото!Шапка сваля на дедите ни които през 1916-17 Ви показваха.Още се борите с последствията на Бряст Литовския мир!!!
45
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога Америка е нападнала държава ???? Чети история пич , не само в тези информационни сайчета и файбук, но и това е безсмислено просто защо говорим за империя и е нормално империята САЩ да си води своите имперски войни, така са устроени империите и техния механизъм на работа.
44
8
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Ако приемем условно Украйна за кокошка , кой и оскуба перата , кой , Путин ли?И когато тази кокошка взе много да кълве ръката , която я е хранила кво става - инвазия ...
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствено *** и Хитлер са нападали всичките си съседни държави...
42
15
 
11
 
! Отговори
Слава на Русия преди 2 години
Фашистите в Украйна за последните 7 години избиха 14 хиляди цивилни само по нарионален признак. Следващата стъпка на Путин е денацификация на Украйна. Всички нацисти отговорни за смъртта на цивилни ще бъдат съдени. Преди 70 години Русия прочисто Европа от европейя фашизъм, а днес отново фашизмът надига глава. Русия няма да го позволи.
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румъния и България не харчиме всичките си пари в въоръжение за да нападнем един ден Русия ,Полша и Украйна играят ролята на въоръжени сили които един ден трябва да нападнат Русия и явно въоръжението в Украйна мина някакъв предел на поносимост от страна на Русия .Полша мисля че засега не са заплашени от нападение но един ден и там ще има достатъчно оръжие така че Русия да ги брои за фактор с които се съобразява, жалкото е че украинците мизеруват за това въоръжение на страната а Русия набързо го