Ракета удари жилищен блок в Киев

Поражения има на пет етажа
Обновена: 26 фев 2022 11:22 | 26 фев 2022 10:33, Александър Попов
99
Ракета удари жилищен блок в Киев
Снимка: БГНЕС

Висок жилищен блок е бил ударен след обстрел през нощта в Киев, съобщиха в събота службите за спешна помощ. Властите казаха, че броят на жертвите се "уточнява" и че е в ход евакуация.

Те публикуваха онлайн снимка на блока с дупка, засегнала поне пет етажа, и с отломки на земята, разпръснати от другата страна на улицата.

Столичният кмет Виталий Кличко каза онлайн, че сградата е била ударена от ракета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: Украйнакиевракети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
... преди 2 години
И ракетата се оказала украинска...Пропагандата продължава с пълна сила
68
1
 
1
 
! Отговори
Никаква ракета !! преди 2 години
В блока се е забил, с Ве мах,... загубилия са акъла,...Пирински керкенез*, Наш екц - Прецедент, защото не излиза, дори дс тоалетната, от камерите на ТВ-Канализацията*
67
2
 
2
 
! Отговори
Регейсьора се исвини преди 2 години
:Драги зрители, декорите са дървени и повече картонени, ракетата е малка туристическа газ. бутилка, а останалото са трикове и ефтини Голишутски шмменти-капелли!
66
2
 
5
 
! Отговори
асдаа преди 2 години
Пак фалшива новина. Ракетата е украинска от ПВО "Бук". https://twitter/dw_russian/status/1497494032251080706
65
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 67 преди 2 години
Не са военни сгради, а политически. Министерство на отбраната е на метри от Ал. Невски, щаба на отбраната пък е на метри от Руски паметник, а летището което целят е летище на гражданската авиация. В Киев няма военни цели има само цивилни цели и административни сгради. Там където и да се стреля все са цивилини. *** е военен престъпник още от 2002-ра когато изтрепа 200 000 цивилни в Чечня, така че не се притеснява да гърми по детски градини и жилищни сгради. Но важното е че са братски ракети!
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ракетата се оказа украинска. Вече излезе в новините.
63
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Ракетата идва от руските сили и е насочена или срещу сградата на гвардейците която е на 300-400м от въпросния блок или към летище "Сикорски" на още толкова от там ! Има и клип от стационарна камера в момента на удара има местоположението и всеки може сам да види къде се намира и как удря ракетата. Платените и "безплатните" руски пропагандьори да се .....
62
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като милеят толкова за хората защо украйнските въоръжени сили разполагат военни обекти между жилищни сгради????? Това си е елементарна провокация. Разбраха, че ще са бити като маче у дувар и сега просто провокират , лъжат, мамят ,без въобще да им пука за украйнския народ. Затова и много от военните който виждат тия неща се предават за да предотвратят излишни жертви.
61
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Падналата ракета върху блока е умишлена ,от украински фашаги.Разположили са въоръжение между блокове и детски градини.Това не са хора!Моите уважения към украйнския народ ,но не и към тези ***!
60
4
 
14
 
! Отговори
Смук преди 2 години
А то се оказа че е от Бук М1 на Украйна. Аман от пропаганда!
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е , че има ударени граждански обекти , но кой ги е ударил? Дали не е провокация? Всичко може да се очаква когато се засягат милионите на олигарсите.
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
крилата ракета би сринала половината блок а балистическите падат отгоре почти вертикално .само по снимката без да разбирам особено се вижда че удара е от долу нагоре, беше потвърдено че това е украински пво зрк бук поставен незнайно защо между жилищните блокове.
57
0
 
1
 
! Отговори
Картонени декори... преди 2 години
...на некадърни укро-реджесйори...поръчани минисър Зеленски...
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не мога да разбера защо укрите си обстрелват собствените жилищни райони. Какви ***.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Станислав: Ами да не си избират управляващи, които ги водят към братоубийствена армия. Защотото в течение на 8г бомбиха Луганск и Донецк, а сега изведнъж жертви. Ами човекът много ги и чака
54
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 2 години
Явно водката им е била повече
53
0
 
8
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
Няма значение от коя ракета и кой я е изтрелял тази ракета. Факт е че над 100 семейства ще останат на улицата, много от тях без имущество а това нямаше да се случи в мирно време.
52
4
 
6
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 години
Ама защо след този ракетен удар блокът продължава да стои? Пък на 11-ти септември като се врязаха едни малки самолетчета и онези сгради паднаха?
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо мислите, песни някой е против войната, започната от Путин, то значи той подкрепя военните действия на САЩ по света. Няма едното нищо общо с другото. САЩ и Русия са един дол дренки - агресори, с империалистически мераци! Само, че американците са по-умни, знаят как да се наложат и със soft power. А на руснака му дай да плаши, да се зъби, да мята бомби. Така не се става световен лидер, с простащина, мързел и злоба!
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей много *** тук! Слава Богу не можете да спрете потока от истинска информация от Украйна, тва не е ПутлеристанМного ми е интересно като го разстрелят на червения площад какво ще правите?