От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!

Киев въведе по-строг комендантски час заради очакван обстрел
168
От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!
Снимка: БГНЕС

Русия извършва държавен тероризъм в Украйна и няма да спре дотук, а ще напада още страни, каза днес украинският министър на отбраната Олексий Резников, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
При посещение в Лондон Резников заяви, че от началото на руското нахлуване са убити 150 украински деца, а също така са разрушени над 400 училища и детски градини, както и над 110 болници.
 
"Това е държавен тероризъм. Затова Кремъл трябва да бъде спрян, защото ще отиде по-далеч. Ще нападне други страни", каза той.

Резников не даде доказателства в подкрепа на твърдението си. Русия отрича да взема на прицел цивилни, отбелязва Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че в града се въвежда нов, по-строг комендантски час, защото властите очакват още по-интензивен обстрел от страна на руските сили, предаде Ройтерс.

Комендантският час ще влезе в сила от 20 ч. днес (18 ч. по Гринуич) и ще продължи до 7 ч. сутринта в сряда.

Части от Киев неколкократно бяха подложени на обстрел от руските сили. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Киев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
1
 
! Отговори
АСАН преди 2 години
Мараба братчеде! Живи ли сте бееее?!
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"вропейський союз вперше в свой стор схвалив оборонну стратегю. Програма *** назву "Стратегчний компас", сталося це через напад Рос на Украну"Хайде честито!Няма да ги вземат в НАТО,но като ги вземат в ЕС всички от ЕС трябва да защитаваме тея нацисти където склопяват момченца на около 20 г.
102
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Мариупол съпротивата към днешна дата е един пиян Украинец, който стреля по цивилните и по една детска площадка. Не се безпокойте за Украинските цивилни черноработниците на демона Путин му взеха калашника. :D - first western jourbalist in Russia and DPR controlled Mariupol в тубата! :}
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УТРЕ ХОХЛИТЕ ЩЕ РАЗВЕЯТ БЕЛИЯ БАЙРАК.ЗЕЛЕНИЯ ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ. БАНДЕРОВЦИ И АЗОВЦИ ВЪВ СИБИР НА СВОБОДЕН РЕЖИМ.
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Против Дмитрия Гордона возбуждено уголовное дело. Украинский журналист в прямом телеэфире призвал к вооруженному нападению на Россию с использованием ядерного оружия. Он также призвал к уничтожению россиян и распространял фейки о бомбардировках и обстрелах мирных граждан со стороны ВС РФ. Ему грозит до 15 лет лишения свободы."За три статии ще го съдят.Обръщението р към Байдън.Ти зарежи това и не отклонявай как като вземат Украйна в ЕС ще трябва България да се бие.
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Anton Gerashchenko в YouTube има к'а'нал с много клипове с пленени руски войници. Жалка картинка.. Пародия на войска. Хлапета по на 20 години
98
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Възможно е да има тайно споразумение срещу АЗОВ и Мариупол, но руснаците там ще бъдат трепани като пилци, докато превземат града" - ти живееш в 15ти март. Пусни си канала на Patrick Lancaster в тубата да видиш дали в Мариупол има Украинци :D
97
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
113--на САЩ КОЙ Я СЪЗДАДЕ ТЕ ЛИ?АЙДЕ КАЖИ БЕ ПАПУНЯК.
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези Кинжали както ги почнаха ,то войната е на свършване. Тука 80,на другото място 135,на третото 180 .
95
2
 
2
 
! Отговори
Наци преди 2 години
Крадеца вика дръжте Крадеца..
94
8
 
11
 
! Отговори
Верно ли преди 2 години
Този няма ли кой да го съди за подтикване към насилие!!!! 8 години убиваха невини хора във Донецк и Луганск палеха живи хора във Одеса сега квичът!!! Нали бяха безсмъртни от Азов и десен сектор!!! Укронацисти!!!!
93
5
 
7
 
! Отговори
Руските ZVине преди 2 години
До Анонимен...... защото 1949 Русия изобретява своя атомна бомба....... Нищо не са изобретили. Копие на американската атомна бомб е и са им я предали руски шпиони. Дори самолета Ту-4, с който я хвърлят е пълно копие на Б 29 Суперфортрес!
92
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съотношението 1 към 5 в полза на Украйна,затова Руснаците не са превзели нито един голям град...
91
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Освен, това украинците ги превъзхождат по численост, а това е голямо предимство във всяка конвенционална война" - да бро прав си, ама въпроса не е колко броя сте, а дали сте на правилната страна и дали имат кураж и вяра в правотата на своите лидери - пиши Chechnya military commander now special mission in Ukraine capital. Да видиш как чеченците се възмущават, че няма никакви военни ни в селата, ни в градовете, ни в гората. Момчетата от Чечня са отишли да се бият, ама няма с кой?
90
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
108---Пекинке. Украйна са повече от Руснаците. Май си удрян със мокър Пар" ц"Ал.
89
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във МАРИОПУЛ БАНДЕРОВЦИТЕ се пребличали цивилни и бягали който успее,а във друг град БАНДЕРОВЦИТЕ разстрелвали всеки мъж който откаже да се присъедини към тях.
88
3
 
3
 
! Отговори
Бай Дъното преди 2 години
Опрех му на Путиня ножо у врато и оня куту рипна и тиа шашавляци зе та ги изби. Сал дъ на ми върли тиа бонби *** пудводниците си връз менье. *** ниа не участвуваме беее.
87
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ и Запада никога нямаше да помогнат на Украйна, ако не бяха сигурни, че са на печелившата... страна и на правдата ... Това обаче няма, как да се проумее от празните русофилски кратуни...Руснаците са обречени срещу оръжията, които Украйна получи в последните дни. Освен, това украинците ги превъзхождат по численост, а това е голямо предимство във всяка конвенционална война.
86
3
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Анонимен..... Ето текста от СК на Русия бе путлерас некадърен , къде има да ядрени ракети? :СК России в действиях Гордона усмотрели "публичные призывы к развязыванию агрессивной войны; действия, направленные на возбуждение ненависти либо вражды по признакам национальности; публичное распространение под видом достоверных сообщений заведомо ложной информации о действиях российской армии".
85
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Ровненска област едно КИНЖАЛЧЕ пак е издухало 80 азовчета.