Ердоган: Време е за конкретни резултати в преговорите Русия - Украйна

Напредъкът ще положи основите за среща между лидерите на двете страни
Обновена: 29 мар 2022 11:27 | 29 мар 2022 11:23, Елка Василева
22
Ердоган: Време е за конкретни резултати в преговорите Русия - Украйна
Снимка: БГНЕС

Напредъкът в преговорите между руските и украинските преговарящи в Истанбул ще положи основите за среща между лидерите на двете страни. Това заяви днес турският президент пред делегациите на Русия и Украйна преди началото на преговорите в Истанбул.

Още по темата
Той посочи, че е дошло време за постигането на конкретни резултати и призова за незабавно прекратяване на огъня. Президентът на Турция добави, че "слагането на край на трагедията" зависи и от двете страни.

Ердоган изтъкна също така, че и президентът на Украйна Володимир Зеленски, и президентът на Русия Владимир Путин са "ценни приятели за Турция". Турският лидер посочи, че е време преговорите вече да доведат до конкретни резултати.

Президентът на Турция изрази надежда, че тези преговори ще бъдат от полза както за двете страни в конфликта, така и за региона.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ПРЕГОВОРИТЕ НЯМА ДА ИМАТ УСПЕХ ПРЕДИ СПИРАНЕТО НА СП1. ПУГИН ИМА ПО- ГОЛЯМА ЦЕЛ: СРИВ НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД НАЧЕЛО С РУСИЯ! ТОВА ОБРЪЩАНЕ ЩЕ СТРУВА МНОГО СКЪПО НА ВСИЧКИ.
18
2
 
1
 
! Отговори
fact преди 2 години
напредък във преговорите при войната между апачи и ***, в която бледоликите са взели страна? но моля вииииииииииииии, такива войни завършват след пълното изличаване на племето срещу бледоликите и нито секунда по-рано.
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преговорите трябва да се водят в Сирия да видят окраинците какво ги чака и да се позамислят малко . Те сега се крият зад гърба на Ердоган. Няма да има напредък.
16
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция е силна натовска страна и не може да бъде посредник при цялото ми уважение. Може би Иран.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Външната политика подплатена с разумна дипломация са задължителни за малки , слабо защитени държави, а такива неразумни изказвания каквито чуваме от управленския ни ешелон са ***-лоу-"мни. Надяваме се на силна патерица, но понякога патерицата се чупи и ние увисваме като прани ***.
14
5
 
5
 
! Отговори
А преди 2 години
Бе Кънчо гледай си там время и не се обаждай измежду българите!
13
7
 
18
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Подобна трябваше да бъде и нашата позиция...ноооо да мазниш на господарите е по-важно от благоденствието на народа ти.Повтарят като мантра, че сме направили избора си да сме в нато и трябва да сме в този отбор..е Турция също е в нато, но има Държавник и политик от световна величина, мислещ на първо място за народа си, а не като нашите измислени ***.
12
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ердоган ревнува от Путин вече не е той най-големият злодей в региона..
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тона на Ердоган няма да се хареса на Путин. Едва ли ще има напредък
10
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ердоган направи така, че Турция като посредник е приемлива и за двете страни. Държеше се еднакво отдалечено и от руснаците и от украинците. Желае да ги помири, защото това ще донесе ползи най-вече на Турция. И на този фон дангалъкът в Белград се изцепи, че Сърбия е готова за посредник. Вучич може да се вижда лесно отдалеч, но все пак си остава пуdелът на Путин на Балканите!
9
3
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Тази западна наци матрица е в твоята глава. В Русия никой не гледа под тази матрица. Още дори от имперско време. Там критериите са по различни, за това мюсулмани имат място в Русия.И ние не сме толкоз крайни към етносите. Ромале ни дразнят заради крадливо тарикатския си ментал, а не заради националността си.Макар и всред тях да има точни.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спорно е доколко Путин е руснак... Чертите на лицето му са монголоидни (каквито са и на Ленин, който е евреин Бланк). Моминската фамилия на майка му е Шеломова, и в руски сайтове се твърди, че Путин по майчина линия е евреин. Руснаци пишат, че даже при болшевиките не е имало толкова евреи във властта и на важни постове както е по времето на Путин. Медведев е евреин и има право на израелско гражданство. Жириновски е евреин (Ейделщейн)... В руски сайтове има доста информация по темата.
7
2
 
9
 
! Отговори
Само да питам преди 2 години
Днес има ли изтичане на радиация ? А да има опаснотс от химичесли оръжия? А да са тровили някого? :):)
6
3
 
11
 
! Отговори
Това банкет ли е преди 2 години
Дъъъългата маса на Путин изглежда много постна в сравнение със масата на Ердоган.
5
2
 
7
 
! Отговори
Майки, преди 2 години
НАПРАВЕТЕ МАСОВА МОЛИТВА ЗА СПИРАНЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА!!! ЕДВА ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ!!! САТАНА Е НА ЗЕМЯТА И ВЪРШЕЕ!
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Турция никога не е имало комунизъм и в резултат имат политически елит. В България политически елит няма. Има комунистически "елит" и всички виждат за 78 г. България до какво я докараха.
3
18
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ердоган в ролята на бабичка усмирителна. А това,че приравнява наркоманът Зеленски с Личността на Путин вече е върхът на върховете. Лъже! Ердоган е приятел на евреинът Зеленски,а не на Руснакът Путин. Защото евреите украинци са потомци на османщината...османщината,която именно Русия победи. Турция ще бъде нападната от Русия и Китай.Неизбежно е. Русия и Китай не ще простят геноцида над Българският народ. Това е краят на османската еврейщина. Няма друг вариант.Да живее Негово Величество Вл.Вл.Путин
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По турските медии се казва, че преговорите нищо не значат. Това че има преговори не значи че ще има резултати. То преговорите не са спрели и какво? Всичко зависи от Путин, защото той еднолично взима решенията се оказва. На миналите преговори в Анталия Лавров каза, че не е упълномощен да взима решения. С две думи Путин е започнал войната и от него зависи дали да я спре (засега) ако иска. В бъдеще вече може да се наложи да я спре без да иска, защото санкциите ще започнат да удрят много жестоко.
1
0
 
26
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Тоя е като пехливанин,но и умен!Евала!И с едните и с другите...Кирца,четеш ли?