Ходорковски зове Запада да достави тежки оръжия на Украйна

Ако украинците не ги получат, скоро ще се сражават около Киев, смята той
28 май 2022 20:37, Красимир Ангелов
107
Ходорковски зове Запада да достави тежки оръжия на Украйна
Снимка: БГНЕС

Живеещият в изгнание бивш руски петролен магнат Михаил Ходорковски призова Запада да достави тежки оръжия на Украйна, предаде ДПА.

"Ако украинците не получат тежки оръжия, за които настояват, те скоро ще се сражават около Киев", предупреди той пред в. "Билд".

Ходорковски, който официално живее в Лондон, заяви, че западните политици са изплашени от руския президент Владимир Путин. Той ги разкритикува, че вярват, че не са във война с Русия.

"Това е много глупаво поведение", смята Ходорковски, който заяви, че от гледна точка на Путин западните политици и западните страни са вече във война с Русия, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 102 (2022) Ами ето, Навални се върна в Русия! Не всички бягат.
77
4
 
0
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 102 (2022) Ти май забравяш в коя година живеем, а? Живеем в 2022 г. Не сме в 1938 г. Дори по времето на Брежнев имаше такава категория "невъзвращенци", но не са гледали на тях така, както сега гледа Путин. Изменник на Родината - това беше квалификация от времената на Сталин! И сега Путин върна Русия в тези времена. Руснаците използват телефони с копчета.Скоро ще преминат на шайби и аналогов сигнал. Путин създаде по-голям култ към своята личност от самия Сталин!
76
5
 
0
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 1 година
ХООО-ХООО-ХООО! Деца, малки и големи, недорасли и пораснали! Моите приятели от НАТО вече са готови да разположат нови изтребители F-35 в селцето което аз живея, Рованиеми, Финландия, близо до Северния Полярен Кръг! Защото лошият Торбалан Сергей Шойгу заплаши децата, че ако Финландия влезе в НАТО, то той ще сформира нови войскови части по западните граници на Руската Федерация! Е, сега до 2026 г. Финландия ще има нови изтребители!
75
1
 
5
 
! Отговори
2022 преди 1 година
Националните предатели като този ги чака само едно....Вместо да се върне в Русия бяга като мишка.
74
9
 
0
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
"Това е много глупаво поведение", смята Ходорковски, който заяви, че от гледна точка на Путин западните политици и западните страни са вече във война с Русия, съобщава БТА."Ми западните политици винаги са си били глупави. Дребни еснафи които гледат собственото си благополучие. И нашите са така. Румен Радев като говори за неутралитет сигурно си мисли, че не сме във война с Русия. Еми, във война сме. А Бойко Борисов обвинява Петков и Василев за високите цени а не Путин - истинският виновник.
73
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 година
лично аз, бих му пратил една пратка подарък - новичок..но много преди да пропее:)
72
1
 
11
 
! Отговори
Bulgar преди 1 година
Пидарас Ходорковски
71
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украински бастуни, не вдянахте ли че запада ви използва като пушечно месо. Добре че бачо Путин ви щади колкото може!
70
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
Много ги мразите украинците, защо?! Тя,и война ще струва на студия съществуването и.
69
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако русия беше и 1% от злото което тоя предател твърди, отдавна щеше да е нахранил червеите. Не е сложна логиката бе деца - демилитаризация е една от двете главни цели, колкото повече военна помощ за покрайна, толкова повече демилитаризиращ бой. Русия предупреждава защото не иска да ескалира, въпреки че има доста капацитет да го направи. Каквото и да прати фащ, русия винаги може да извади повече и по голямо.
68
4
 
28
 
! Отговори
###### преди 1 година
Никога не трябва да си против родината си !!!Жалък предател е Ходорковски, трябваше да го оставят да гние в затвора
67
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си кажем нещата "Право куме в очи". Крадецът, убиецът и бивш руски затворник Михаил Ходор призова колективния запад да достави тежки оръжия на Украйна, за да спаси бендеро-нацисткия режим в Киев, а Макрон и СС-овският внук Шолц в телефонен разговор с Президента Путин настояха последният да освободи бендеро-нацистите и масовите убийци на донбаски жени и деца, пленени в "Азовсталь". Демократичните маски падат.
66
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да ненавиждаш власта, но не и народа, и държавата си, като този предател.
65
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата ще си дойдат на мястото. Западът само чака удобния момент. Никой не е уплашен.
64
4
 
21
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Още един осъден за далавери бивш комсомолски активист и бил с ранг на заместник-министър,съветник на премиера,член на колегиума на Министерството на горивата и енергетиката 1998-1999(то убо тъй - държавна служба и личен бизнес),осъден 2003,помилван от Путин 2013 и първо в Германия и из Европа.И като получат "тежки оръжия" какво ще направят,то ако бе лесно НАТО отдавна да е ударило,но и на него не му стиска,защото знае че там е само върха на айсберга на руската армия,но и той е предостатъчен.
63
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.
62
15
 
8
 
! Отговори
Ясно е! преди 1 година
До Ммда- За кое е прав? Джуджето ще нападне Киев и то този път наистина, само ако по-дребното джудже продължи да тормози и съсипва Украйна и света.
61
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Ходорковски е също толкова "руснак" загрижен за Русия, колкото и Зеленски е "украински патриот". От едно и също тесто са! Каквото и да ти говорят- става дума за пари и Нов Световен Ред.
60
20
 
3
 
! Отговори
Ммда преди 1 година
Прав е !
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А-у, евреите хазари няма да могат да си възстановят Пазарската държава! Където пипнеш отвсякъде изкача поклонник на Моллох. Защото славянските го-и прости, не се избиват достатъчно интензивно.